Şimdi Ara

Son dakika : 2 Şehit, 25 Terörist Ölü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Zorgeçit Köyü kırsalında gün boyu devam eden operasyonlarda 25 terörist etkisiz hale getirilirken 2 asker de şehit oldu.

Güvenlik güçlerinin Bağlar ve Zorgeçit kırsallarında yürüttüğü operasyonda sıcak temaslar sağlandı. Gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 25 terörist etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre dün Şemdinli ile Derecik beldesi arasında bulunan kırsallarda başlatılan operasyonlar bugün de gün boyu devam etti. Gün içerisinde Zorgeçit bölgesinde teröristlerle sıcak temas sağlandı, çıkan çatışmada 25'in üzerinde terörist etkisiz hale getirilirken 2 asker de şehit oldu.

Cihan

• yüksekova ,şemdinli ezberledik artık buralara önceden ,şimdi ve yarında saldırı olacağını . herkes adı gibi biliyor aynı yerlere saldırılacağını göz göre göre gelip öldürüp gidiyorlar , sonra tekrar sonra aynı bölge tekrardan. göreceksiniz 2 hafta içinde tekrar olacak.
    bunu ben bin km öteden görüyorum bu tsk görüp orayı ele geçiremiyor mu bilmiyorum.. sonra eski komutanlardan biri hakkari elden çıktı deyince hain oluyor.
    suç bizde neden düşünüyoruz ki bu ülkenin boşbakanı ve paşası (bkn:bekir coşkunun yazısı) var . allah rahmet eylesin,KIN deyip iddaa bölümüne gidiyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.