Şimdi Ara

SON DAKIKA: 10 buyukelcinin geri vitesinden sonra 'istenmeyen adam' kararindan vazgecildi (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
1
Favori
14.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Surpentor kullanıcısına yanıt

    Adamı fena gömdün be hocam , geri vites nasıl yapılır güzel bir örnek yakalmışsınız   


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leipold kullanıcısına yanıt
    Muhalefetin bunu dile getirmesi lazım. Millet yemesin bu numaraları.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstenmeyen adam ilan etmek sınır dışı etmek anlamına gelmiyor.

    Gene cahillik patlaması yapmış forum...

    Troller için zaten bulunmaz nimet ..

    Sınır dışı etmek anca tüm dipomatik ilişkilerin koptuğu savaş halinde falan olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebep Apaçık kötü ekonomiye gerekçe bulmak daha önce işe yaradı ama bu sefer işe yaramayabilir, bu kadar hissedilen hayat pahalılığı AKP zamanından hiç olmadı, arka arkası kesilmeyen zamlar iyice çığırından çıkarsa ki çıkacaktır bu hareket ters teper.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

    Trol o. Boşuna tartışma. Yıllarca abd kapısında yatanlar gelmiş mandacılıktan, bağımsızlıktan bahsediyor. Sende bu maaşlıyı ciddiye alıp yazıyorsun.

  • Dirilis1299 D kullanıcısına yanıt

    Tabi tabi algı yapıyorlar öyledir. Kimin ne olduğunu herkes biliyor. Fonlananın da para karşılığı partiden buraya gönderilenin sülalesi parçalansın.

    Akpli olmayan herkes zaten fetocu, pkklı falan. Senin hükümet saçmalayıp dursun bizde maaşlılar gibi herşeyi alkışlayalım. Kıytırık politikanıza kalkan olarak vatan, millet gibi kavramları kalkan olarak kullanın sizin gibi düşünmeyenler herbirşey olur zaten.

  • Alıntı

    metni:
    Burası bir kabile devleti değil, anlı şanlı Türkiye


    Cibutiden, somaliden, togodan...vs bakılınca öyle gözüküyor tabi...

  • Dolar artışınıda buna bağlar koyun kitle yer nasıl olsa hiç düşünmüyorlar....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amacı ekonomik krizi buna bağlamak ve kendi beceriksizliğini üstünü kapatmak, olan vatandaşa olacak yine, ülkesini seven bir insanın yapacağı hareketler değil bunlar.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Benim kurduğum cümleyi anlayan anladı. Herkes eleştirilir, herkesin hatası kusuru yanlışı olabilir. Ama alenen devletin milletin aleyhine olan birşeyi savunmak aynen bu güruhların işidir. Bu mesajınıda anca bu güruh likelar 👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirilis1299 -- 24 Ekim 2021; 10:0:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt

    Bu elemanlar tam bir troll. Bunlar akp'ye üye falanda değil. Vakti zamanında cemaat fikirlerini foruma yayarlardı. Bunları her hafta bozarım. İlk defa bozmuyorum.  


    Konuda sıfır takipçili bot hesaplar devreye girdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 24 Ekim 2021; 10:3:57 >
  • Ülkenin Kuzey Kore, Çin, Venezuela benzeri bir ülkeye dönmesini istemiyoruzdur belki de. Hani olamaz mı?

  • Dirilis1299 D kullanıcısına yanıt

    Devletin milletin aleyhine olan şey bu büyükelçi kararıdır.

  • Ülke iyice b.ka sardı
    Sonumuz hayır ola

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dirilis1299 D kullanıcısına yanıt

    Sen dışışleri bakanlığına tüm daire çalışanlarına devletin milletin aleyhinde mi diyorsun. Bak bakalım dış işleri 2 gündür bu saçmalığa karşı ne yapmış.


    Hayır birde güruh demişsin. Acaba Erdoğan ne derse savunan saçma sapan tipler sorunu olabilir mi?


    t24
    Dışişleri Bakanlığı, "istenmeyen adam" kararını önlemek için formül aramış
    https://t24.com.tr/haber/disisleri-bakanligi-istenmeyen-adam-kararini-onlemek-icin-formul-aramis,987910

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavala açıkça ülkede ajanlık faaliyeti yürüten birisi, avrupa boşuna bu adam için o kadar çırpınmıyor. Gerizekalı olmayın, bu ülke değil yüzlerce, binlerce AİHM kararını çiğnedi ve çiğniyor, kaç tanesinde avrupa bu kadar devreye girdi? Demirtaşın da kavalanın da hapiste olması doğru karar, bu tarz şahıslar kanunlardaki açıklardan ya da buglarlardan faydalanarak dışarda istedikleri gibi at koşturuyorlar. Bu gibi durumlarda hukuğu biraz çiğnemek gerekli, tabi ki hukuğu ona göre modifiye etmek en iyisi.


    Demirtaş geçen bizim aklımızla dalga geçer gibi pkk'nın silah bırakmasına 1-2 ay vardı erdoğan işleri bozdu demiş. Adamlar, açılım süreci saçmalığı sırasında doğuya resmen savaş yığınağı yapmış, suriyeden destek için son model tüneller kazmış hala diyor ki silah bırakacaktık. Şimdi bunların hapiste olması doğru değil diyen terör sevicidir, bu ülkenin düşmanıdır net. Sol gericilerin, bu ülkeye şehir teröristlerinden yayılan liboş akımlara kanıp "aBi bU aDamLarI UyDurMa kAraRNaMelErLe iÇeRidE tUtuYorLar" demeyin hiç.


    Harbiden neden hala avrupa birliği aday adayıyız neden hala bu saçma sürecin içerisindeyiz bilmiyorum, çık gitsin bitsin nasılsa hiçbir zaman almayacaklar. Açılım sürecini başımıza saran avrupa, olmayan azınlık sorunlarını var diyerek yoktan var eden avrupa, sınırları mayınlardan temizlettirip ülkeye mülteci dolduran avrupa. Belli ki üyelik sürecini kullanıp bizi kukla oynatır gibi oynatıyorlar.


    Ülkenin diğer en büyük sorunu da baştaki şahısın ve saz arkadaşlarının herkes tarafından böyle çok kolay kandırılabilmesi. Her oyuna geliyorlar maşallah gram akıl yok. Ulan adamın komşusu macaristan, çek cumhuriyeti, polonya, fransa, almanya vs. onun bir endişesi yok ki sınıra mayın döşesin, biz ortadoğu bataklığındayız etrafımızdaki bütün ülkeler çürük sen niye avrupa dedi diye sınırdaki mayınları temizliyorsun avanak.


    Avrupa birliğine üye olmadan da onların standartlarını yakalamamız için önümüzde iktidarın gerici kafası hariç hiçbir engel yok, çık adaylıktan gene onların standartlarını getir ülkeye. Sonra böyle kendi ajanları ülkemizde istediği gibi at koşturuyor içeri atılınca da diplomatik baskı yapıyorlar.

  • Hocam helal olsun güzel arşiv varmış, istesen eşine hakaret ettiği mesajla bunları süründürürsün bile.

  • Marshall-Bruce kullanıcısına yanıt

    Bu gibi durumlarda hukuğu biraz çiğnemek gerekli!


    Bu gibi durumlarda hukuğu biraz çiğnemek gerekli!


    Bu gibi durumlarda hukuğu biraz çiğnemek gerekli!


    Yazık. İktidara göre kendini neyle ilerici konumlandırıyorsun merak ettim. Aynı hukuksuzluğu savunma var, aynı kasaba milliyetçiliği var, aynı hamaset var, aynı akılcılıktan uzak kalma var, aynı seninle aynı fikirde olmayanı terörist ilan etme var. Farkın nedir o zaman dindar bir olmaman mı? Eh bu da bir ilerlemedir sanırım :/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 24 Ekim 2021; 10:56:36 >
  • Marshall-Bruce kullanıcısına yanıt

    Elinde kavalanın ajan olduğuna dair bir belge/kanıt varmıdır hocam ? Zira kendisi gezi parkı olaylarından sonra içeri alındı. Madem ajandı neden istihbarat daha önce keşfetmedi de bu adamı yakalamadı ?

    Selo konusuna gelince orada dediklerine katılıyorum, ama çözüm süreci denen açılım sürecinde AKP HDP(BDP)'den daha suçludur. Zira AKP HDP(BDP)'nin terörle ilintili olduğunu başından beri bal gibi biliyordu, zaten çözüm sürecinde de HDP aracılığı ile kandil ile masaya oturmuşlardı(hatta AKP hükumetiyle olan görüşmeler sonucu bir ara HDP(BDP)'ye mensup kürt siyasetçiler kandile gitmişti). Bunu söylüyorum çünkü bu gerçeği de görmek lazım.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.