Şimdi Ara

SON DAKIKA...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GÜNÜN 2 BOMBA HABERİ:VARAN 1:Infantino (UEFA):Tff ile temastayız..İhtiyaç duyulması halinde gerekli adımları atmakta teredüt etmeyiz,Ülke federasyonlarını şikeye karışanlara gerekli adımları atmaları ve sıfır hoşgörü konusunda uyardık.VARAN 2:OLCAN ADIN TRABZONSPOR'DA

• Kesin olarak anlaştık!

Ve Trabzonspor Olcan ile kesin olarak anlaştı.

Gaziantepspor'la 3.250.000 € + 1 oyuncu karşılığında anlaşıldı. Olcan Trabzonspor'la 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

G.Saray'ın da istediği Olcan Adın Trabzonspor'a transfer oldu.

2003'te Kartalspor'dan Fenerbahçe'ye gelen Olcan Adın 2004'te Antalyaspor'a, 2006'da da Karşıyaka'ya kiralanmıştı.

Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamayan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu 2008-09 sezonundan beri Gaziantepspor'da oynuyordu.

Olcan özellikle geçen sezon çok bir performans sergilemiş ve attığı 12 golle Gaziantepspor'un ligde 4. olup Avrupa Ligi'ne katılmasında büyük rol oynamıştı. Olcan bu sezon ise 2 gol kaydetti.
  • chemedya Ahmet Ercanlar
    Arkadaşlar özür dileyerek düzeltiyorum. Olcan 23 yaş altında 5 yıl Fenerbahçe'de oynadığı için TS, Fenerbahçe'ye 400 bin TL ödeyecek.

eyvallah bizede 400 bin lira ödeyecekmişiniz
  • olcan transferi kadar sezerin gidişine sevindim.
  • Bence harika bir transfer simdi JAJAyi da alirsak biraz olsun sorunlar cözülecektir.
  • Gianni Infantino, Dubai'deki bir konferans sırasında Reuters'e yaptığı açıklamada, Türkiye'deki şike skandalına bulaşan futbol kulüplerini, gelecekte düzenlenecek UEFA organizasyonlarından men etmek gibi bir planları olmadığını, ancak bütün kulüplere aynı şekilde uygulanan kuralların bulunduğunu belirtti.

Şike bahsinde adı geçen karşılaşmaların, Türkiye Futbol Federasyonu'nun, gerekli önlemleri alması için yetki alanına giren karşılaşmalar gibi göründüğünü kaydeden Infantino, “Türkiye Futbol Federasyonu ile temastayız. İhtiyaç duyulması halinde gerekli adımları atmakta kesinlikle tereddüt etmeyiz” diye konuştu.

İlgili taraflara sorunun üstesinden gelinmesi çağrısında bulunan Infantino, olaya cezai açıdan bakıldığında, bütün hükümetlerin çok sert tedbirler alması gerektiğini, çünkü suç örgütleriyle mücadele edildiğini ve bunun çok ciddi bir mesele olduğunu ifade etti.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19558563.asp

İşinize gelen yerini kırpıp yazmayın..

• Dostum ben isime gelen yeri kirip almiyorum ben TS Face sayfasindan güvenilir kaynaklardan aliyorum bu bilgileri rahat ol
  • kiminin işine gelir kiminin işine gelmez. bırakın bunları.

kısaca uefa diyorki; uzatmayın, cezaları verin, kararları alın bitsin bu iş. yoksa ben müdahale edeceğim. kısaca bunu demek istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Dostum ben isime gelen yeri kirip almiyorum ben TS Face sayfasindan güvenilir kaynaklardan aliyorum bu bilgileri rahat ol

Güvenilir kaynak face ts sayfası?

Gerçi hata bende profiline bakmadan yazmışım..Yeni nesil facebook'u herşey sandıkları için normaldir

Unutmadan Ts face sayfasından özel bilgi almana gerek yok 2 tane haber sitesini açsan orda yazaıyor bunlar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: bayram1599

kiminin işine gelir kiminin işine gelmez. bırakın bunları.

kısaca uefa diyorki; uzatmayın, cezaları verin, kararları alın bitsin bu iş. yoksa ben müdahale edeceğim. kısaca bunu demek istiyor.

uefa nereye müdahale ediyor küme düşürme gibi bir yetkileri yok,ayrıca men de etmeyeceklermiş
  • "şu an için" men etme gibi bir kararımız yok diyor.şike yaptığın kesinleşirse zor görürsün avrupayı ümitlenme.geçen uefa diilde abisi fifanın isviçre federasyona verdiği ayarı hatırlıyorsun dimi?sionu bütün maçlarında hükmen mağlup say yoksa ben bilirim yapacağımı demişti hani.hayat size laylaylom arkadaş hala.yok düşüremez yetkisi yok yok men etmeyecekler...sen şike yapacaksın bu adamlar karışmayacak öylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

"şu an için" men etme gibi bir kararımız yok diyor.şike yaptığın kesinleşirse zor görürsün avrupayı ümitlenme.geçen uefa diilde abisi fifanın isviçre federasyona verdiği ayarı hatırlıyorsun dimi?sionu bütün maçlarında hükmen mağlup say yoksa ben bilirim yapacağımı demişti hani.hayat size laylaylom arkadaş hala.yok düşüremez yetkisi yok yok men etmeyecekler...sen şike yapacaksın bu adamlar karışmayacak öylemi?

Akl-ı selim bir insanın anlaması gerekir bunu.

Gianni Infantino, Dubai'deki bir konferans sırasında Reuters'e yaptığı açıklamada, Türkiye'deki şike skandalına bulaşan futbol kulüplerini, gelecekte düzenlenecek UEFA organizasyonlarından men etmek gibi bir planları olmadığını, ancak bütün kulüplere aynı şekilde uygulanan kuralların bulunduğunu belirtti.

• aldigmz son bilglere gore
    nevzat sakar: ambrabat tsde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

aldigmz son bilglere gore
    nevzat sakar: ambrabat tsde

Sence Amrabat "GS hayalim" dediği halde TS'ye gider mi? Şenol Hoca böyle bir transfere izin verir mi? Onu geçtim Amrabat'ın kendisi TS'ye ne kadar katkı sağlayacak? Gerek mental gerek ruhsal anlamda. GS maçında gelip KK gol atsa ne olacak? C.Ronaldo gelip TS'de oynasın, ama "Hayalimin takımı BJK'dir" desin GS'de CR7'yu satın alsın ha? Boş işler bunlar boş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.