Şimdi Ara

Son buluştuğum kız 10dk sonra hayata küsmüştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızla ilk buluştuğumda yüzü gülüyordu konuşkandı neşeliydi benimle 10dk yan yana durduktan sonra ciddi, depresif bir hal aldı. Yüzüme bakanın hayat enerjisini sömürüyorum karılar benden nefret ediyor onlar hep kendilerini mutluluktan uçuracak, aptal cahil bile olsa onları eğlendirecek canlı erkek arıyorlar şimdi ben ne yapayım söyleyin bana?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalwarırım ona yardım edin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Karşındaki de biraz sonra tuvalete gidip mıçacak veya işeyecek, yani o da senin gibi bir insan. olağanüstü bir varlık değil, gıda ve susuz yaşayamaz. nice koca kafalı ve öküz burunlular malı götürüyorlar, nice kepçe kulaklılar, pörtlek gözlüler ve keller de farklı değiller... paraları olduğu halde estetik bile yaptırmıyorlar çünkü karıların onları beğenip beğenmemesi umurlarında değil...

• hayatımda bir kızla buluştum o da suriyeli hoca diye birinin anneme gösterdiği bi kızdı görücü usulu yani, o da konuşmayan bi tipti ben konuşuyordum sürekli zorunda kalmaktan, arabaya bindim anında olumsuz dedi, yemin ederim o tecrübesiz halim bile o kızın evleneceği tipten 3x daha aklı başındaydı, problemi sürekli kendinizde aramanız gerektiği söylenecek ama açık net olmaktan çekinmeyin o kahpeler kendi dünyalarını herkese dikte edecek ama asıl gerçek doğru olan siz olabilirsiniz

• başlığa koptum

ilk mesaj doğru ama bak sadece genç kız değil 50 yaşındaki iki çocuklu kadın bile sen onu eğlendir ister.

kızlarla ilgili söylenen en yanlış şey kızların kültürlü erkeklere sırf kültürlü oldukları için ilgi geliştirdiği konusudur. sen eğer sahip olduğun kültür ile ortamdaki diğer erkeklere artistlik yapıp cool görünürsen kızın gözünde cool puanı kazanırsın ama hiçbir kız erkekle oturup kültürel mesele konuşmayı istemez. kızlar ister ki = boş konuş, hatta konuşma sadece boş yap ve kız konuşsun, ve kız eğlensin. kız bunu ister.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden ediyorlar hep asık surat mısın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız Bir Anda Tersledi
    10 yıl önce açıldı
    Geçen bir kız tavladım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle olacağını bildiğimden buluşmadım hiçbir kızla.

• NassinGözüm kullanıcısına yanıt

sizin gibi yakışıklı diil

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Hocam ama sonuçta kızı bulmuş

• Kızların çoğu geri zekalı gençler. Gözünüzde çok büyütüyosunuz şu andavalları..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.