Bildirim
Son bir oyun oynama hakkınız olsa
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Son bir oyun oynamak mı ? Bende de marjinaller varmış bu forumda
_____________________________ YOUTUBE ve INSTAGRAM SAYFALARIMA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZPlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhanDonanım TercihlerimSony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB -
Heavy Rain Kaç Senedir Alıcam Diyom Diyom ... _____________________________
(BF3)
PSN:ynssfgl -
hiçbirşey oynamam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadShot467 -- 5 Kasım 2012; 19:02:23 >_____________________________ -
Digimon Rumble Arena _____________________________ -
Alundra 2 _____________________________ 
-
Haze _____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
Final Fantasy Fun Club PSN:Kazuya1981 (HK) Final Fantasy Forever
Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa -
-
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
Senin yüzünden 3-4 güne ICO ve Shadow of the colossus HD Collection alıyorum haberin olsun
Okadar övüyorsunki ağızımın suları akıyor.

quote:
Senin yüzünden 3-4 güne ICO ve Shadow of the colossus HD Collection alıyorum haberin olsun

Emin ol pişman olmazsın reis.
Hayırlı olsun.
İç karartan ama huzur veren. Yalnız hissetiren ama azim veren. İlerlerken düşündüren, düşündürürken kaygılandıran. Umutsuzca ilerlerken, umuda yürüten. Şanssız ama şanlı bir masal. Kansız ama adult oyunlar olan ICO ve Shadow of the Colossus'tan memnun kalacağından eminim.
Bir oyun genelde çıkışından bir süre sonra efsane mührü yer
, tıpkı insanın ölünce kıymeti anlaşıldığı gibi.
Acaba diyorum bu oyunları zamanında oynayanlar mı daha şanslı yoksa efsane mührü yedikten sonra oynayanlar mı?
(Ben zamanında oynamak diyorum.
)
quote:
Orijinalden alıntı: Loukas
quote:

Emin ol pişman olmazsın reis.
Hayırlı olsun.
İç karartan ama huzur veren. Yalnız hissetiren ama azim veren. İlerlerken düşündüren, düşündürürken kaygılandıran. Umutsuzca ilerlerken, umuda yürüten. Şanssız ama şanlı bir masal. Kansız ama adult oyunlar olan ICO ve Shadow of the Colossus'tan memnun kalacağından eminim.
Bir oyun genelde çıkışından bir süre sonra efsane mührü yer
, tıpkı insanın ölünce kıymeti anlaşıldığı gibi.
Acaba diyorum bu oyunları zamanında oynayanlar mı daha şanslı yoksa efsane mührü yedikten sonra oynayanlar mı?
(Ben zamanında oynamak diyorum.
)
Diyosun bende sana katılıyorum.
Bu arada konuya cevap olarak ''RESIDENT EVIL 2'' diyorum._____________________________
LIVE: LoukasTRK --- PSN: LoukasTR
-
Dark Souls
_____________________________ -
FF X _____________________________ -
oynayacağınız oyun 21.12.2012 ye kadar bitsin
çünkü ondan sonra online yok
dermişim.
arkadaşlar bilir ps3 hacklenmeden 1 ay psn yok demiştim psn hackenmişti.
ne şom ağızlıymışım._____________________________ -
Uncharted 2 - Multiplayer _____________________________ -
Baldur's Gate I-II ve Throne of Bhaal üçlemesi. Zaten her şeyiyle bitene kadar zamanım gelmiş olur =) _____________________________ Never argue with idiots. They will drag you down to their level and beat you with experience. -
MAG _____________________________ -
heavy rain bu oyundaki kasvet hiç bir oyunda yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PLAYSTATİON 4 PRO PSN (TurkishPower3461)XBOX ONE S 1 TB GAMERTAG(ayhan61)SAMSUNG GALAXY S7 EDGE -
AC3 ve Uncharted 3 sürekli alacam diyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ i5 3570K//Asus P8Z77-LX//Corsair Vengeance 8GB (2*4)//Zotac GTX 670 AMP! Edition//Corsair 400R+CX750//Thermaltake Frio Advanced//WD 1 TB Caviar Black + Corsair Neutron GTX 120GB
Benzer içerikler
- ps5 için kulaklık önerisi
- dubai ps5 fiyatı
- ps5 ekran gelmiyor
- ps5 açılmıyor
- ps5 ssd
- starfield ps5
- xbox magnus
- en iyi oyuncu kulaklığı
- mortal kombat legacy kollection
- ps plus oyun kataloğu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler