Şimdi Ara

SOLO 7C Alıyorum, Bİ DİYECEĞİ OLAN var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yarın vatandan 313 TL ye microlab SOLO 7C alıcam. forumda az yazan ama çok okuyan birisiyim. SOLO 7C ile ilgili çok şey okudum. uzun zamandır para biriktiriyorum. bilgisayara bağlıcam. şimdilik onboard ses kartını kullanıcam ama ilerde orta halli bi ses kartı düşünüyorum.
    Sistemi müzik dinlemek için kullanıcam. 320 kbps ler ve bulabildiğim flaclardan oluşan arşivimi dinlemek istiyorum. tabi bunu yanında biraz oyun biraz film olucak. ama asıl amaç bütün enstrümanların sesini paramın yettiğince şık görünümlü göz dolduran ve ahşap kabinli bir sistem vasıtası ile duyabilmek.

    ŞİMDİ diyeceği olan varsa söylesin, her türlü yorum ve tavsiyeye açığım.


    313 TL peşin ödeyeceğim.

    ve uzun süredir tek ses kaynağım TCDD kulaklığı, nasıl bi şok yaşarım bilmiyorum.



  • vericeğin paranın hakkını kuruşu kuruşuna alırsın piyasadaki dandik logitech lerden (ses kalitesi olarak z5500de dahil) iyidir ancak beklentilerini çok çokta yüksek tutma ses kartı olarak creative titanium serisini öneririm
  • önce Solo6 idi hedefim. sonra baktım solo6 olmuş 205 TL solo 7 de 313TL dedim gözede güzel görünür. %25 i beklemiyecegim sanırım. yaklaşık 25 kg eve otobüsle götürücem.
  • gayet güzel bir tercih güle güle kullan
  • genel olarak yere konulması yönünde görüş bildirilmiş ama ben özel raf yaptırarak monitörün hizasında yerleştirmeyi düşünüyorum.
    sormak istediğim :

    rafın üzerinde bass performansında kayıp yaşar mıyım? (solo7 de asıl amacın bass olmadığının farkındayım, ama olanıda kaybetmek istemem).
    rafların metal, ahşap veya mermer olması ne kadar farkeder. (alttan duvara metal parçalarla tutturacağım.)?
    spike kullanmam gerekir mi?
    SOLO 7 nin kendi spike ları varmı veya altında spike için yuva var mı?
  • bass ve tiz i iyidir ama o alette mid yok..
  • aliakalin 300 TL ye başka daha verimli hangi 1.1 sistemi önerebilirsiniz?
  • hocam m audio nun av40 ile BX5a modellerini dinledim,microlab ile alakaları bile yok,ama tabi dediğiniz fiyata sıfır olarak av30 modeli alınabilir,av30 uda ben dinlemedim,ama av40 ile arasında pek bi fark olacağını düşünmüyorum,hatta bende bu ara av30 almayı düşünüyorum,bunun için konu bile açtım,BX5a apayrı bişey zaten,solo larla filan asla kıyaslanamayacak bi cihaz,400 liraya temiz ikinci ellerini satan var,100 lira daha çıkabilirsen onu kesinlikle tavsiye ederim,solo yu av30 ve av40 la kıyaslarsak,sadece ses yüksekliği ve bass konusunda üstünlük kurabilir bu iki modele,ama bu da demek deilki av40 ın bass ları zayıf,tabiki deil,gayet dengeli ama solo 7 daha alt frekanslara inebilir,av 30 hakkında bi bilgim yok zaten bass konusunda ama mid ve tizlerinden hiç süphem yok o modelde de,uzun lafın kısa sı,mid,tiz,ve denge konusunda,solo 7 bu modellerin eline su dökemez.tabi bu benim fikrim,hertürlü dinlemeden almamak lazım,m audio ları dinleyebilmek gibi pek bi şansımız olmuyo,ben dinlediklerim arasında görüşümü belirttim,ama dediğim gibi solo 7 de mid denen bi şey yok,solo 6 zaten tam bi hayal kırıklığı.vereceğim linkteki arkadaşta solo 7 den az biraz bahsetmiş,kulağı iyi olan arkadaşlardandır,ses sistemleri konusunda bilgi birikimi iyidir,oradaki yazıyı okursan,daha iyi anlayacağına eminim..


    http://www.cryturkiye.com/wbb3/index.php?page=Thread&threadID=704




  • bilgisayarımda cd-rom bile yok. mp3 dinleyeceğimden. Sonuçta kaynak hali hazırda çok kaliteli olmayacağından AV30 veya AV40 çok işime yaramaz fiyatlarıda az değil.
    bide: SOLO7 kocaman, hayvan gibi.
    vatandan %25 için beklemedeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.