Şimdi Ara

solidworks başlangıç seviyesi ödevler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sene üniversite makine mühendisliğine başlıyorum, boş zamanım varken uğraşayım dedim
    tutorialları falan izliyorum youtubeden
    aranızda mutlaka vardır iyi derecede solidworks kullanan kişiler, sizden ricam giriş seviyesi olan bana çizmem için falan giriş seviyesi ödevler vermeniz; bu şekilde daha eğlenceli ve hızlı öğrenebileceğimi düşünüyorum. ödevleride şu anda izlediğim tutorial serisi bittikten sonra hemen yapmaya başlıcam, şimdiden teşekkürler

• nasıl çizerim bölümüne yakın bir zamanda 100' den fazla eğitim videosu paylaşacağım. takipte kalın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidWorks Eğitmeni

nasıl çizerim bölümüne yakın bir zamanda 100' den fazla eğitim videosu paylaşacağım. takipte kalın lütfen.

hocam çizim konusunda hiç bi sıkıntım yok ama pekiştirmek için izlicem videolarınızı
    montajlamada sıkıntı çekiyorum önerdiğiniz bi kanal var mı?

• kramponcu kullanıcısına yanıt
    sayfamda bir çok kolaylıkları gösterdiğim videolar var.
    çok yararlı olduğunu düşünüyorum. onları izlemenizede fayda var.
    https://www.youtube.com/solidworksizmir

komple montaj eğitim seti için haluk tatar ın videolarını tavsiye ediyorum herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 31 Temmuz 2017; 13:19:24 >
  • quote:

iyi akşamlar hocam size bir sorum vardı, ben bugün bi katana yaptım ama renderını alıncaki görüntü hoşuma gitmedi.
    render almadan önce ışıklandırma falan mı yapılması gerekiyor yoksa uygulamayla gelen materyal renklendiricileri kullanıyorum onlar mı kötü?
    edit:düz varsayılan şekilde renderladığımda güzel bi görüntü oluyor ama görünümleri kullanınca gözüme hoş gelmiyor, sanırım sorun görünümlerde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kramponcu -- 1 Ağustos 2017; 20:27:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    merhaba. öncelikle.. render ı solidworks ta alıyorsanız çok müthiş sonuçlar beklemeyiniz çünkü solidworks render konusunda çok başarılı değil. render için keyshot' u öneriyorum. keyshot ile alınan render örneğini videodan izleyebilirsiniz.
  • basit solidworks çizim örneklerine devam:

• quote:

merhaba. öncelikle.. render ı solidworks ta alıyorsanız çok müthiş sonuçlar beklemeyiniz çünkü solidworks render konusunda çok başarılı değil. render için keyshot' u öneriyorum. keyshot ile alınan render örneğini videodan izleyebilirsiniz.

teşekkürler hocam
    attığınız videolarıda izliyorum ayrıca

• quote:

hocam şimdi ben bu sene makine mühendisliği 1. sınıfa başlıcam son 1 haftadır solidworkse hafiften girdim, 0 bilgim olmasın neyin ne olduğunu bileyim falan diye. kafama göre takılıyorum; bardak, kılıç, stres çarkı, klavye falan yapıyorum. bugün çöp kutusu yapmak istedimde bu sefer ki biraz daha zor olsun diye ayak basma yeri olan bi çöp düşündüm. yani oraya basıldığında kapağı açılacak. ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum. böyle bi video mevcutsa veya açıklanabilecek kolay bişeyse gerçekten çok iyi olur.

tebrik ederim seni. başarılar diliyorum sana eğitim dönemin boyunca.
    çöp kovasını çalışır halde çizmek çok basit bir şey değil tabiki ama evinde bir kova varsa onu incelemeni tavsiye ederim. zamanında ben de çizmiştim açılan bir çöp kovası. bir ara videosunu çekerim senin için.
  • şuraya son 2 günde yaptığım şeyleri atayımda 4 sene sonra görür mutlu olurum umarım :D
    solidworks başlangıç seviyesi ödevlersolidworks başlangıç seviyesi ödevler
    üstteki ovaller yamuk oldu düzeltmeye üşendim
    solidworks başlangıç seviyesi ödevler
    beyaz tuşlar yamuk evet biliyom
    solidworks başlangıç seviyesi ödevlersolidworks başlangıç seviyesi ödevler

eline sağlık arkadaşım. 4 yıl sonra umarım kendini geliştirir daha güzel projelere imza atarsın.

• 3 boyutu anlama ve görmeye çalışma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.