Şimdi Ara

Solcu hayvan severliği de bu kadar! polisi aramasınlar diye yalvardı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• x (formerly twitter)
    🎙️ Muhbir (@ajansmuhbir1923) on X
    https://x.com/ajansmuhbir1923/status/2087487621337350376

⚠️ Adana’da sahibinin ağızlıksız dolaştırdığı Pitbull cinsi köpek, sokaktaki kediyi parçaladı.

• Köpeğin sahibi, kediyi kurtarmaya çalışan vatandaşlara ‘Polisi aramayın’ diye yalvardı.

köpeğin bir can aldı ise , sonucuna katlanacak ve uyutulacak. ama solcu ablamın hayvan severliği işte bu kadar. ülke insanının büyük kısmının kalitesi bu kadar. %80 "beni sokmayan yılan 1000 yıl yaşasın" kafasında olunca, ülke 80 yıldır düzgün bir tane bireyi devletin başına getiremiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kadın sence muhafazakar biri gibi mi görünüyor? he şu var. muhafazakar hayat sürüp chp'ye Atatürk partisi sandığı için oy veren kesim var. Benim ailemden mesela. Ama bu türde insanlar da sokakta katil ruhlu hayvan taşıyacak dünya görüşüne de sahip değiller.

x (formerly twitter)
    Concerned Citizen (@BGatesIsaPyscho) on X
    https://x.com/BGatesIsaPyscho/status/2064609555435168167

lakin bahsettiğimi az buçuk avrupa görmüş, orada sosyal kesimin içine girmiş, onlarla verbal iletişime geçecek kadar yabancı dil bilen bireyler anladılar bile. üste video kanıtı.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Qantas kim?

Kadın muhafazar gibi mi görünüyor yazmışsın, o zaman solcudur yazmışsın. Kadının sadece kıyafeti görünüyor, sıradan şort ve tişört giymiş. Yani gayet de kapalı değilse solcudur dediğin anlamı çıkıyor buradan.

Attığın videolar genelde alakasız olduğu için izleme zahmetinde bile bulunmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 12 Ağustos 2026; 18:7:2 >

95 bin lira ceza vermişler. asgari ücretin 12 katı olmalıydı.

kendine fazla anlam yükleme. ben yansıtma yapıyorum. mesela attığım videoyu gören, konu içinde senin de nezlinde; bir şekilde insanların zihninde objeleştirme oluyor.

Ben 5-6 yıldır farklı platformlarda genç nesle liberal solun ne olduğunu anlatmakla geçirdim. bugün x veya insta gibi platformlarda liberal sol yazınca bir çok kişi bu konuda bilgili ise, benim de bundan 1mgr katkım varsa; birşeyleri başarmışım demektir.

o yüzden kendine fazla anlam yükleme.

edit: kapak ayrıntıda gizli. gerçi 5-6 sene dedim ama 2026 dayız. 10 ben diyim 11 de sen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 12 Ağustos 2026; 22:5:19 >

"Adalet"

"Kendine fazla anlam yükleme" deyip kendine epey anlam yüklemişsin. Kimse senden bir şey öğrenmez. Fikirlerini anlatabilmede çok başarılı değilsin. Sonuçta Özgür Demirtaş'a bile solcu diyen adamsın. Forumlarda kimse seni ciddiye almadığı gibi gerçek hayatta da fikirlerini önemseyen olduğunu sanmıyorum. Senden olsa olsa sol liberal diye oksimoron, gerçekte var olmayan bir şey öğrenmişlerdir.

Dikkat ediyorum da genelde "liberal sol" yerine "sol" ifadesi kullanıyorsun. Sonra sıkışınca liberal sol diye kullanmaya başlıyorsun. Hadi diyelim ki gerçekten liberal sol diye bir şeyin var olduğunu düşünüyorsun. Ama bütün bu Woke saçmalıklarına sol ile eşitlemen senin bir maksadının olduğunu, algı oluşturmaya çalıştığını gösteriyor.

Kılavuzu Cemre Demirel olandan pek bir şey beklememek lazım. Dünya 200 seneden fazladır kapitalizm ile yönetiliyor. Liberalizm ile sol tam zıttır. Woke saçmalıklarının sol ile alakası yoktur. Şu an dünyada ve Türkiye'de sol hiç olmadığı kadar zayıftır. Şu an yaşanılan problemlerin hepsi de anti-sol'un eseridir. Emeği, işçi haklarını, işçi dayanışmasını dışlayan hiçbir öğreti - akım sol değildir.

Edit:

Köpek annesi reklamıyla aile kurumunu çökertme çalışmalarının yapıldığını iddia eden, LGBT'nin, feminizmin ailenin altını oyduğunu söyleyen Cemre Demirel 1990 doğumlu olmasına rağmen çocuğu yok Solcu hayvan severliği de bu kadar! polisi aramasınlar diye yalvardı. . Fikri önderin ne ki sen ne olasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 12 Ağustos 2026; 23:1:14 >

• DarkTechno kullanıcısına yanıt
    bu sefer de klavuz yazıyor   bu liberal solcunun konuya cevap bulamayınca uyguladığı "ölüye yatma" taktiği mi? yoksa gerçekten anlamakta baya baya güçlük çeken qantas kardeş "pirom %60 ile ilk turdan garanti" şoku sonrası odaklanma sorununu atlatamamış mı?

bir başka dresscode örneği paylaşayım da Türk gençlerine bu platformda bu akşam da bir katkımız olsun.

x (formerly twitter)
    Libs Hate Us (@LibsHateUs) on X
    https://x.com/LibsHateUs/status/2087640568033636846

cırtlak tonda saç rengi ki genelde kısa

piercing, dövme ...

şimdi qantas kardeşime göre yine der "nereden biliyorsun sol görüşlü ejnebi olduğunu".

aynen cırlak tonda kısa saçlı piercingli olma ihtimali %99 bu amerikan white bacım ağır katolikmiş. her pazar kiliseye gidip, 4-5 beyaz çocuğu var.

Doğrusu kılavuzdur. Bir insan nasıl bu kadar cahil olur da, her şeyi biliyormuş gibi konuşur, anlamadım.

Konu yok ki ortada, neye cevap vereceğim? Her zamanki saçmalamaların. Her sabah yataktan ne yapsam da sola laf atsam diye uyanıyorsun. Cevap veremeyen sensin. Cevap veremediğin için kim olduğunu bile bilmediğim bir üyeye benzetiyorsun.

Kimmiş bu Qantas diye araştırdım. Sanırım hesabını sildirmiş. Ama seni nasıl üzdüyse yıllardır ismini sayıklamışsın. Ben de bir gün bırakır giderim forumu, sen yine aynı zırva konuları açmaya devam edersin. Yıllarca beni anarsın, başka birisini yine ayarı verir sana, onu da DarkTechno olmakla itham edersin :).

Attığın videoları izlemiyorum, boşuna uğraşma. Tuhaf insanların videolarını bulup işte sağcılar böyle diyebilirim, yani senin seviyene inebilirim ama yapmam. Sol düşmanlığı mevcut düzenin bekçiliğini yapmaktır. İşte liberal hatta neoliberal tam olarak sen oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 13 Ağustos 2026; 1:13:30 >

liberal sol kavramını bu ülkede anladığını sanan bir tek sen değilsin.

burada iki profil var. birisi kürdçü islamcılık üzerinden gizli türk düşmanlığı yapıyor.

diğeri ise stratejist olduğunu idda edip, kemalizmin sol olduğunu ve hatta sol liberal olduğunu savunuyor.

eminim ikisinin de Atatürk'ün 1924 de tekrar kurulmaya çalışılan sol partiyi "delvet için tehlikeli" diyerek kararla engellediği hakkında bilgileri yoktur. bunlar batıda "anti-fa" olarak guruplanırlar.

paralarını soros ve yahudi bankerler öder. he az buçuk kalem tutanını torpille devlet işlerine alırlar, bankada işlere alırlar. böylece bu solcu liberal faşist teröristlere batıda masa başı iş sağlanmış olur vs.

bunlar birkaç yıla bizim ülkede de artık normalleşecek şeyler. akpden kaçarken doluya tutulacak millet. işte kedi köpek mürtiliği yapanlar bir süre sonra bu işi çocuklara karşı nefret ve çocuklu ailelere karşı nefret olarak evriltecekler. ana konuda bahsi geçen durum işte bu evrelerden birini gösteriyor. sözüm ona hayvan sever ama köpeği bir kediyi parçalarken elletmiyor. işlenen suçun cezasını bile üstlenmek istemiyor vs. he batıda da bu işler böyle başladı. ama batıda henüz yasalar hala bazı durumlarda üstün gelebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 13 Ağustos 2026; 1:27:3 >

• Soros ve yahudi bankerler bunları fonluyorsa emin ol solu karikatürleştirmek, gerçek bağlamından koparmak, emek mücadelesinden uzaklaştırmak için yapıyordur. Sen de bu amaca hizmet ediyorsun, farkında olarak veya olmayarak.

Soros ve yahudilerin tek tarafa oynadığına nasıl emin olabilirsin?

ne kadar sağ görünümlü batılı politikacının sol liberallerden farklı siyaset yapmadıkları ortaya çıktı. Meloni buna iyi örnek. Polonya'da Dusk idi adı (sanırım). Gizliden ülkelerini "greate exchange" aşamasına hazırladıklarını avrupa görüyor.

tıpkı ülkende ülkücü, muhafazakar veya solcu modern yapı gibi. bir birine sövenler kol kola giriyorsa... ki son çerçeve yasa bunu gösterdi... ama sorun: hatada ısrar edilmesi.

Zafer ve İYİ parti üzerine düşeni yaptılar.

neyse konu bunlar değil. konu; Türkiye'de yaşayan kendisine Türk adını veren toplumda yaşanan kutuplaşmalar. Bu kutuplardan bir kesimi oluşturan ve hayvan severliğin sınırlarını zorlayan kesimin, işlerine gelmediği durumlarda ne kadar hayvan sever olduğu ...

şununla özetliyeyim. Burada benim ecevit hakkında onun siyasetini eleştirdiğim bir tane yorumum yoktur. ha yumşak tarafını eleştiririm, çünkü bizim millet naiflikten anlamaz. diğer taraftan eleştirdiğim sol: 1990larada sürekli ecevitin kuyusunu kazan; kürtçü amerikancı soldu. (yanılmıyorsam ecevit ana tarafından kürtk ökkenliydi).

Solcu hayvan severliği de bu kadar! polisi aramasınlar diye yalvardı.KEYRRRyoutube
    Bülent Ecevit, Türk siyasi tarihinin en önemli isimlerinden biri olarak, Kürt sorunu hakkında da cesur ve dikkat çekici açıklamalarda bulunmuştu. Bu videoda, Ecevit’in bu konudaki yorumlarını, dönemin siyasi atmosferini ve sözlerinin bugün ne anlama geldiğini inceliyoruz. Gerçekleri saklamadan, Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan bu sözleri birlikte değerlendirelim. 🔔 Daha fazla tarih, politika ve analiz içeriği için abone olmayı unutmayın!
    https://www.youtube.com/watch?v=NY7uXZcYNrY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 13 Ağustos 2026; 2:4:9 >

• Muhafazakar hayat sürüp Ataturk'un partisi diye herhangi bir partiye oy vermek başkasının ailesi tarafindan yapilan bir is olsa şaşırırdım...

• Threadde bulunan akil sagligi yerinde olan arkadaslar icin aciklama: sehirde sahipli köpeğin de isi yok aslinda. Kopek sus hayvani degildir, is hayvanidir. Av köpeği olur, coban köpeği olur, bekçi köpeği olur ama sus köpeği olmaz.

Apartmanda da işi olmaz. Bizim binada ne kadar kiracı varsa hepsinde köpek var. Ev sahiplerinde yok. Evi tutarken yalnız geliyorlar aradan zaman geçiyor bir köpek türüyor. 5 bina ötedeki insan bile o köpeğin havlamasından rahatsız oluyor.

bu tip ırkların yasaklanması tamamen bitirilmesi gerek

bu arada kadına bakıp solcu demen de pek garip

hoş solcu ne demek? o da ucu açık ya

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.