Şimdi Ara

SOLARİS 8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elime bir yerlerden solaris 8 işletim sistemi geçti , bende denemek istiyorum , nasıl bir işletim sistemidir bunun hakkında bir bilgisi olan var mı denemeye değer mi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: LonelyTurk

arkadaşlar elime bir yerlerden solaris 8 işletim sistemi geçti , bende denemek istiyorum , nasıl bir işletim sistemidir bunun hakkında bir bilgisi olan var mı denemeye değer mi ?

bana da lazım nerden bulacaz?

bu solarisi baya övüyolar. oracle'dan adam geldi okula, solaris öğrenin, linux öğrenin, windowsu unutun. iş hayatı böyle falan dedi. haksız da değil yane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 25 Kasım 2005, 10:38:46 >
  • Peki elinizdeki x86 için mi Sparc için mi?
  • hımmm walla ne için olduğunu bilmiyorum ama x86 olması lazım , yoksa bana niye versinler ne dersiniz bunu nasıl kurabilirim , kurayım mı kurmayayım mı ?
  • yedeklerimi aldım korkum yok diyorsan biraz da meraklısı isen kur denemekten zarar gelmez bence sanki linux u ilk kuranlar farklı hissediyor bizde senin tecrübelerinden faydalanmış oluruz bu sayede (kurban sen secildin )
  • ben de çok merak ediyorum dünyanın tek çökmeyen işletim sistemi diolar solaris için ne kadar doğrudur bilemem ama hakkında çok övgü aldm bi dene tecrübelerini yaz ama
  • ya tamam kuracam ama windowsta kullanılan programlar bu solariste çalışır mı , nasıl bir işletim sistemidir , daha önce deneyen yok mu , ben kurban olmak istemiyorum
  • http://shots.osdir.com/slideshows/slideshow.php?release=279&slide=39&title=solaris+10+jds+3+screenshots

burada solaris in ekran görüntüleri war. şuan bilgim bu kdr fazlası yoq
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.