Şimdi Ara

Solak Elektro Gitar + Amfi Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gitar olarak SX SST62 ve STL50 arasında kaldım ikisi de bulunabilecek en ucuz gitarlar 500 TL dolaylarında.


    Amfi olarak da neredeyse gitar ile aynı ücrette Blackstar ID 10W almayı düşünüyorum hakkında hep iyi şeyler yazılmış ama 500 liralık gitara fazla mı gelir bilemedim.

    Çalmayı yeni yeni öğreniyorum ve metal müzikteki sert tonlarla işim olmayacak,başka gitar önerilerine de açığım, 2.el düşünmüyorum zaten solak ilan çok çok az.



  • Sx SST62 kullanıyorum 2 haftadır.Başlangıç için güzel bir gitar tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solak Ibanez GRG170DXL var elimde, 450 liradan vermek istiyorum düşünürseniz.
  • Merhaba, Öncelikle gitara yeni başlıyorsan ve istanbul gibi bir yerde yaşıyorsan gitarı ve amfiyi 2. el almanı tavsiye ederim. Şuan ki kur ile sıfır alman pek iyi değil çünkü çok temiz gitarlar bulabilirsin 2.el piyasasında. Diğer konu ise ne tür müzik dinleyip ne tür müzik çalmak istediğinle alakalı çünkü gitarların türleri var mesela STL50 modeli biraz daha soft rock ve Blues ağırlıklı yani blues yapıcam dersen hiç düşünmeden STL50 yani telecaster alabilirsin. Eğer biraz daha Funk soft rock, rock, hard rock yakın şeyler dinlerim çalıcam dersen SST62 yani stratocaster alabilirsin. Benim önerim stratocaster alman neden diye sorarsan telecaster biraz daha nazlı gitardır.
    Amfiye gelecek olursak Blackstar ıd 10w güzel bir amfi ama dediğim gibi 2.el bakmanı tavsiye ederim paranı çarçur etmezsin hemde 2.elde aldığın fiyata yakın satarsın.
  • nicovrobi kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam , açıklayıcı oldu teşekkür ederim ama solak 2.el bulmak baya zor amfiyi alırım belki ama gitar için takip etmek gerekiyor sanırım.
  • Orada haklısın ama bulabilirsen çok iyi olur. Çünkü solak gitarların fiyatı sanırım biraz daha yüksek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.