Şimdi Ara

Sol bacak kasım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sol bacak kasımı sıkamıyorum.bacağımı titretemiyorum.Sanırım planladığım zamanla oynatma arasındada fark var. Sebepleri ne olabilir ? , doktorluk muyum ; öyle ise nereye gitmeliyim ?

• yokmu yardımcı olacak
  • Nasıl yani mesela beynine sıkma komutunu veriyorsun, 5 dakika sonra mı kasılıyor tam anlamadım. Sıkamıyorsan kasların zayıf demektir.
  • öyle değil ya. şöyleki ; bacağımı sağ bacağımı göre epey yavaş ve düzensiz hareket ettiriyorum.
    Ve sol ayak başparmağımı sol yönüne çekemiyorum .Sağda iki yönede gidiyor.bacaklarımı titretirken sol bacağım takılan , yavaş , ve gecikmeli hareket yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThinkBig

Nasıl yani mesela beynine sıkma komutunu veriyorsun, 5 dakika sonra mı kasılıyor tam anlamadım. Sıkamıyorsan kasların zayıf demektir.

aslına bakarsan birdaha düşündümde evet bazen düşündüğümden geç oluyor ama 1-2 saniye daha geç sağ ayak bileğimi 2 kez çevirirken solu 1 kez ve dengesiz çeviriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 7 Kasım 2011; 22:19:49 >
  • benim başparmaklarım hiç hareket etmiyor sen ne diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascal üçgeni

benim başparmaklarım hiç hareket etmiyor sen ne diyorsun

çok tuhaf geliyor ya eve gelen misafirlere denetiyorum.yapamayan yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolumeOn

quote:

Orijinalden alıntı: ThinkBig

Nasıl yani mesela beynine sıkma komutunu veriyorsun, 5 dakika sonra mı kasılıyor tam anlamadım. Sıkamıyorsan kasların zayıf demektir.

aslına bakarsan birdaha düşündümde evet bazen düşündüğümden geç oluyor ama 1-2 saniye daha geç sağ ayak bileğimi 2 kez çevirirken solu 1 kez ve dengesiz çeviriyorum.

Kesinlikle bir doktora görünmenizi öneririm. Ciddi bir durum olabilir, ne olduğu tam olarak bilinmediği için dahiliye'ye gidin oradan size gerekli testler yapılıp ilgili bölüme sevk edeceklerdir.
  • @kelaynak sağol.bilgilendirdiğin için yarından sonra gideceğim :)
  • Benimde sol ayağım titriyor, buna ne diceksin doktora gidimmi 3 gün oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.