< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 21 Mart 2025; 22:24:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 21 Mart 2025; 22:24:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 22 Mart 2025; 8:10:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sayısız felaketin ve savaşın olduğu, milyonlarca masumun köpek gibi öldüğü bu dünyada; ancak dünyanın merkezinde olduğunu düşünen bir aptal, tanrının kendisine değer verdiğini ve onu her an gözettiğini sanabilir.
|
|
chp'yi yemiş bitirmişler. benim gördüğüm bu. herkes adamını sokarsa sisteme, o sistem iş yapamaz hale gelir. benim gördüğüm bu. akpyi de başında CIA organize etti. bizim liberallere övdürdüler vs vs. akp şu anda amerika'dan istediği desteği de alamıyor. yani bir halt yiyemiyorlar. adamlar dizi çekerek kendilerine mürid arayacak , beyin yıkayacak en basit yolu ancak kullanabiliyorken... muhalefetin (ana) bu kadar etkisiz olması trajedi. |
|
Hocam emin ol CHP ne yaparsa yapsın belirli kesimin oyunu alamaz. Şey gibi bir arkadaşın sevgilisinden ayrılır, onu sildim der, her yerden engeller, yeminler eder, kızın yemediği halt kalmaz. Bir bakarsın 2 gün sonra arkadaşın biz barıştık der. Sen kızı ne kadar kötülersen kötüle o yine iyi görecek bir sebep bulur kendine. Anlarsın ki lafla olacak şey değil, o kişinin o kızdan soğuması için geçirmesi gereken bir süreç var. O süreç geçtikten sonra ancak gerçekten silebilir onu. İnsanları kandırmak, kandırıldığına ikna etmekten daha kolay maalesef. Mesela şu anda artık o soğuma sürecinin büyük bir bölümü geçmiş gibi. Sanmıyorum ki gezideki gibi esnaf sokakta eylemcileri satırla kovalasın, polis köşelerde eylemcilerin ölümüne sebep olsun. Çünkü artık onlar da bıkkınlık içindedir bence. |
|
Sayısız felaketin ve savaşın olduğu, milyonlarca masumun köpek gibi öldüğü bu dünyada; ancak dünyanın merkezinde olduğunu düşünen bir aptal, tanrının kendisine değer verdiğini ve onu her an gözettiğini sanabilir.
|