Şimdi Ara

Sol ağırlıklı chp muhalefet etmeyi bilmiyor. Türkü mü dinletilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Saraçhanede o kadar insan toplanmış. malum medya görmezden gelse de herkes sosyal medya üzerinden birşeyler koyuyor. ÖÖ sen kalkmışsın müzik dinletiyorsun, burada hattrick yaptı vs söylüyorsun. Bu adamın Türkiye'nin son 3 günde 100 milyar dolara yakıp kayıp yaşadığından haberi mi yok? Neden bunu dile getirmiyor?

doğuda ve trakya'da petrol ve gaz yatakları amerika'ya bırakılmış , amerika bulursa hepsini kendi çıkaracak! bundan da mı haberi yok?

ülke krizde! millet aç. Eko zaten bu yüzden hapiste! Halk aç kalmaya başlayınca alternatiflere yöneliyor.

yani bunlardan konuşmak varken, ben anlamadım. bir ara dün de bir parti yetkilisi ÖÖ'li azarladı masal anlatıyorsun diye.

madem o kadar halk oraya birşeyler aradığı için toplanmış, ver hepsinin eline Türk bayrağı! Davamız Türkiye, sevdamız Türkiye de ... ardından tayyip efendiye giydir dur. yapılan bunca şeyi dile getir. millet de video kaydı alıp sosyal medya'dan yaysın. birilerinin gözüne sokmak gibi olsa da millet paylaşacaktır. kararsız seçmeni de yanına çekmiş olursun.

ama yok. bu mu muhalefetin? tayyip bu akşam çıksa iki şiir okusa yine ÖÖ'yi gölgede bırakacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 21 Mart 2025; 22:24:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Canli yayin izlerken denk geldim galiba tam hatirlamiyorum ne dedigini ama hattrick dedigi anı ben de duydum bu adam ne sacmaliyor ya dedim. Sen kac milyon insani yonlendirebilecek bir partinin baskanisin ya azcik agir basli ol cumlelerini ozenli sec. Bos sozler soyleyecegine ordaki insanlari bilgilendir. Madem suclamalarin gercegi yansitmadigini dusunuyorsun koy arkana bir ekranda ergenekon, balyoz surecini, komutanlarin nasil bos yere yillarca hapis yattigini, intihar ettigini falan goster bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 22 Mart 2025; 8:10:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sayısız felaketin ve savaşın olduğu, milyonlarca masumun köpek gibi öldüğü bu dünyada; ancak dünyanın merkezinde olduğunu düşünen bir aptal, tanrının kendisine değer verdiğini ve onu her an gözettiğini sanabilir.
  • alvete A kullanıcısına yanıt

chp'yi yemiş bitirmişler. benim gördüğüm bu. herkes adamını sokarsa sisteme, o sistem iş yapamaz hale gelir. benim gördüğüm bu. akpyi de başında CIA organize etti. bizim liberallere övdürdüler vs vs. akp şu anda amerika'dan istediği desteği de alamıyor. yani bir halt yiyemiyorlar. adamlar dizi çekerek kendilerine mürid arayacak , beyin yıkayacak en basit yolu ancak kullanabiliyorken... muhalefetin (ana) bu kadar etkisiz olması trajedi.

Hocam emin ol CHP ne yaparsa yapsın belirli kesimin oyunu alamaz. Şey gibi bir arkadaşın sevgilisinden ayrılır, onu sildim der, her yerden engeller, yeminler eder, kızın yemediği halt kalmaz. Bir bakarsın 2 gün sonra arkadaşın biz barıştık der. Sen kızı ne kadar kötülersen kötüle o yine iyi görecek bir sebep bulur kendine. Anlarsın ki lafla olacak şey değil, o kişinin o kızdan soğuması için geçirmesi gereken bir süreç var. O süreç geçtikten sonra ancak gerçekten silebilir onu. İnsanları kandırmak, kandırıldığına ikna etmekten daha kolay maalesef.

Mesela şu anda artık o soğuma sürecinin büyük bir bölümü geçmiş gibi. Sanmıyorum ki gezideki gibi esnaf sokakta eylemcileri satırla kovalasın, polis köşelerde eylemcilerin ölümüne sebep olsun. Çünkü artık onlar da bıkkınlık içindedir bence.

Sayısız felaketin ve savaşın olduğu, milyonlarca masumun köpek gibi öldüğü bu dünyada; ancak dünyanın merkezinde olduğunu düşünen bir aptal, tanrının kendisine değer verdiğini ve onu her an gözettiğini sanabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.