Şimdi Ara

Sokakta bulduğum hasta kedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 hafta önce yavru bir kediye rastladım sokakta, bi gözünde sorun vardı bir de halsiz, zayıf düşmüştü yavrucak. Aldım veterinere götürdüm, muayene oldu, mama falan aldım eve getirdim. Biraz kendine gelmişti ve daha sonrasında baya canlandı. Birkaç gün önce tekrar rahatsızlandı, yerinden kıpırdayamıyordu. Acıkmıştı, susamıştı ama kendi başına yapamıyordu bunu, biraz ben yedirdim suyunu içirdim ama baktım olacak gibi değil, tekrar veterinere götürdüm.

    Ameliyat olan bir kediden sonra benim kediyi de aldılar muayeneye, hemşire kız ateşini ölçeyim dedi tuttu hayvanın totosuna soktu o elektronik şeyi. Hayvan birden zıpladı yerinden, yapacağınız işe sokrates dedi ve geri yattı yerine. Veteriner hekim hayvanın yutmaması gereken birşeyi yutmuş olmasından şüpheleniyordu, birkaç ilaç yapmam lazım dedi enjektörü aldı eline. Kedi iğneyi görünce birden zébanellaya dönüştü. Hayır dedi! deldirmem sağımı solumu dese de buna katlanacaktı, toplamda 5 iğne yedi ve 10-15 dk gözlem altında kalması için metalden yapılan kafese dinlenmeye çekildi. Ben dışarı sigara içmeye çıkacaktım baktım bu huysuzlandı, mapus damlarında bırakıp gitme beni, fifi şifresini ver de bari instaya falan bakim dedi.

    Neyse biraz zaman geçti tekrar kontrol ettiler, bir ilaç verdi doktor bir de konserve gibi bir mama verdi, çıktık gittik eve, şimdi iyi gibi, paytak paytak dolanıyor evde. İyice iyileşsin de çok büyümeden geri uygun bir yere bırakıcam.







  • Zebani var okumayin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DISCOVERY SCIENCE kullanıcısına yanıt
    Ayıp oluyor ama hocam, zebani falan yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.