Hocam, fonlamayı en iyi pelikancılar bilir. |
Doğru diyorsun. Bir de buna taciz, tecavüz iftiralarını ekle. Çünkü akp döneminde taciz,tecavüz iftirası atan bütün kızlar serbest bırakıldı. Onları tutuklamazlar, ama birileri akp yi eleştirse hemen tutuklarlar. Konuşma özgürlüğüne karşılar çünkü. Özgürlükten nefret ediyorlar. |
|
Oda birşey mi ben alttaki tweet yüzünden ifadeye çağrılmıştım. İfademi alan polis bile şaşırdı bunda ne var diye. |
![]() AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü Sapphire Radeon RX 5700 XT / Ryzen 5 3600 / MSI B450M GamingPlus / NZXT Kraken X62 / Phanteks Eclipse P300 / Samsung 970 EVO 1TB / Kingston 16GB(2x8) HyperX 3200mhz / FSP FSP600-60AHBC 600W / AOC AGON AG241QX 23.8" 2K 144 Hz 1ms / BenQ RL2455HM 24 / Iphone 11 |
Netflixde bir belgesel var "Hitler's Circle of Evil". İzlerken Allah Allah diyeceksiniz. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam sinirden ne yazdığımı ben de bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
"The day science begins to study non-physical phenomena, it will make more progress in one decade than in all the previous centuries of its existence." - Nikola Tesla
|
Hocam bu tiwitten dolayi nasil bir soru yonelttiler? Ne dediniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. |
Soros rockfeller işi gücü yok sokakta paramı dağıtıyor kafayimi yedin sen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(CPU)AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB _ (MSB)MSI B450-A PRO MAX _ (GPU)MSI GeForce GTX1080Ti ARMOR 11GB _ (RAM)Crucial 28GB Ballistix DDR4 3600MHz _ (PSU)Thermaltake 700 Watt psu _ (SSD) SAMSUNG EVO PLUS SSD 256GB _ (CASE) COUGAR PANZER-G GAMING SİYAH KASA _ (MAUSE)THERMALTAKE TT ESPORTS BLACK GAMING
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bunlar cok ayip seyler. Usenmeyip bu insanlarin Avrupa insan haklari mahkemesine basvurmasi bu hukumeti dunyaya rezil etmesi lazim. 10 kisi gitse normal vatandasa bidaha bu kadar kolay dokunamazlar. Gerci gazeteciler tutuklu dunya basininda herkes dile geldi de bisey degismedi. Ama hadi onlar gazeteci, yine yanlis biseyde o adamlar binlerce kisiye ulasiyor tek bir haberle. Yahu elin zavalli gariban Turk halkindan ne istiyorsunuz asgari ucret al bide git ifade ver hapis yat Erdogani elestirdim diye. Yaziklar olsun gercekten. |