Şimdi Ara

Sokak Köpeklerinden Artık İllallah ettim Belediye Umursamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yemin ediyorum artık kendimi zor tutuyorum parkı mesken edinmişler sakin sakin otururken birden gelip insana saldırıyorlar gece mahallede dolaşmaya çıkıp sabaha kadar anıra anıra havlıyorlar yataktan fırlıyorum
    5 defa şikayet ettim belediyeye ekiplere ilettik diyip duruyorlar herhangi bişey yok
    Bu allahın belası belediyeyi nereye şikayet edebilirim ? köpeklerden önce bu yarım akıllıları bi toplamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TavukMemesi -- 8 Mayıs 2023; 3:33:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Mahallenin kiralık dairelerine bakan emlakçılara 3-5 kuruş ver, oraya Taylandlı kiracı bulsunlar. Kısa sürede sorun çözülür. (Taylandlılar köpek etine bayılırlar.)  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 8 Mayıs 2023; 3:37:57 >

Orijinalden alıntı: Mobidik

Mahallenin kiralık dairelerine bakan emlakçılara 3-5 kuruş ver, oraya Taylandlı kiracı bulsunlar. Kısa sürede sorun çözülür. (Taylandlılar köpek etine bayılırlar.)  

suriyeli tetikci tutacam ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu memlekette birşeylerin olması ve yetkililerin hareket geçmesi için birşeyin çok sayıda insana aynı anda zarar verip ölümüne sebep olması gerekiyor; yani "sokak köpeklerinin saldırısı neticesinde 15 kişi öldü" haberi gelmedikçe bu suriyeliler gibi dokunulmazlıkları olan çeteleşmiş köpeklerin kılına tokanmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 8 Mayıs 2023; 11:6:48 >

Orijinalden alıntı: dekareme

Bu memlekette birşeylerin olması ve yetkililerin hareket geçmesi için birşeyin çok sayıda insana aynı anda zarar verip ölümüne sebep olması gerekiyor; yani "sokak köpeklerinin saldırısı neticesinde 15 kişi öldü" haberi gelmedikçe bu suriyeliler gibi dokunulmazlıkları olan çeteleşmiş köpeklerin kılına tokanmazlar.

yapacakları belediyeceliğin ben

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.