Şimdi Ara

Sokak köpekleri çoluk çocuğa bela olmaya devam ederken belediyeler engelleniyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
5
Favori
6.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1.BÖLÜM - MAĞDUR ÇOCUKLAR

    1-A) 5 yaşındaki çocuğa nasıl saldırıyorlar görüyorsunuz


    1-B)
    Bu da başka bir çocuk kafa derisi açılmış

    1-C)
    Okula giden kız çocuğuna ve anneye saldıran köpekler


    1-D)
    sadece okuldan eve dönmeye çalışan bir çocuk.. 4 köpek saldırıyor göğsünden yaralanıyor



    1-E)
    13 yaşındaki kızı köpek kovalayınca korkup caddeye koşuyor araba çarpıyor ve ölüyor

    https://www.sondakika.com/haber/haber-menemen-de-basibos-kopeklerden-kacan-kucuk-kiz-12791184/

    2.BÖLÜM - FANATİKLER

    2-A)
    https://twitter.com/account/suspended



    burda da başka bir belediye.köpeği almak istiyor ancak kadınlar ağlamaya başlıyor, esnaf olan "ben vergi veriyorum köpeğe ben bakıyorum alamazsın" (ne alaka lan :D ) demeye başlıyor "köpek bağlanmaz " (oha ) şeklinde devam ediyor

    2-B)

    Ve başka bir ruh hastası 63 yaşındaki kadın... Kendi evinin bahçesinde onlarca köpek besliyor. Köpeklere kötü davranıp onları saldırganlaştırıyor.. Öldürdüğü köpekleri de bahçesine gömüyor.. Yavru köpeklere bile işkence ediyor..
    Bu köpekler mahalleye bela olmuş ama belediye işlem yapamıyor





    gördüğünüz gibi bu fanatiklerin ciddi ruhsal sorunları var.konuşmaları ve tepkileri normal değil.çok meraklıysan sahiplen tasmasını al evinde veya dükkanında bak.sokağa iki kap marketten aldığın mama ile olmuyor bu iş.ondan sonra bunlar çeteleşiyor milletin başına bela çoluğuna çocuğuna ölüm getiriyor.

    ülkenin hayvanseverlerinin bir kısmı bile fanatik holigan ve cahil.anlatamıyorsun bunlara bişey.anlatamadığın gibi belediyenin çalışmalarına da engel oluyorlar.madem belediyelere güvenmiyorsun aranızda para toplayın barınak kurun o zaman..özel barınak...

    ama o zaman cebinizden para çıkacak demi. sokakta köpek bakınca hem daha ucuz hem de vicdan kandırmaca...millete bela olmuş,trafikte araçlara kaza yaptırmış,çocukları yaralamış öldürmüş onları düşünen yok


    otobüs tramvay duraklarında, otogarların içinde, avmelerin giriş katındaki güvenlik girişlerinde, trafiğe kapalı halk çarşılarında,caddelerde,üst geçitlerde, çocuk parklarında,boş arazilerde,çöp kontenyırlarının civarında her yerde bunlar var.hindistan a çevirdiniz memleketi yazık günah ya.

    itlaf edilsin demiyoruz ya sahiplenin evinizde bakın ya aranızda para toplayın barınak kurun orda bakın madem belediyelere güvenmiyorsunuz.

    böyle şey olmaz ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 24 Şubat 2020; 2:5:42 >



  • Köpeğe verdiği değerin 10da 1 ini insana vermeyen sözde hayvanseverler yüzünden belediyeler bir şey yapamıyor. Daha kaç kişinin canı yanmalı önlem alınması için

    Yapılması gerekenler:
    -evcil hayvan edinmeye ağır kriterler getirilmeli. Sokağa atana ceza verilmeli
    -başıboş köpekler toplanıp barınaklara koyulmalı. Aşıları yapılmalı ve kısırlaştırılmalı
    -evcil hayvan almak isteyenler önce barınaklara yönlendirilmeli

    Bugün savunduğunuz o sokak köpekleri yarın bir sevdiğinizin başını yakarsa anlarsınız o zaman
    Ben de korkmam. Birkaç kez köpek grubu etrafımı da çevirdi, korkup kaçmadığımdan bişey yapmadılar.

    Ama özellikle çocuklar için durum farklı. Çocuğa istediğiniz kadar korkma deyin. Hem onu düşünemezler, hem de çocuklara göre köpekler bütüktür. At büyüklüğünde bi köpeğin havlayarak üstünüze geldiğini düşünün ve korkmayın bakalım.

    Bu köpek aşıkları genelde sanırım çocuğu olmayanlardan çıkıyor. Çünkü çocuğu olan birisi, hayvanla çocuğu asla kıyaslamaz.

    Toplayıp öldürmek canilik tabii ki ama koca devlet biraz daha masraf yapıp, konunun üzerine de düşerse toplama, kısırlaştırma ve geniş barınaklarda yaşatma işini yapamayacak değil heralde.
    Son yıllarda böyle köpek seviciler türedi. Köpek saldırsa görmezden gelirler veya bahane uydururlar birisi köpeğe birşey yapsa vay sanki insan öldürdü.
    Belediyeler birşey yapmıyor çöp atarken bile koşturup havlayarak üzerime gelen köpek var. Aynı gece ekmeğine koşan motorcuyu düşürdü. O adam sakat kalsa köpekçiler mi bakacak?
    Sokakta bulunan köpekler toplanmalı. Bir süre mesela 1-6 ay tutulmalı. Sahiplenilmeyenler acısız uyutulmalı.

    Sahipli hayvanlar da sahiplerine zimmetlenmeli. Eziyet eden, atan adama sağlam ceza kesilmeli.

    Ben de köpek sahibi oldum. Ama şu anda işler çığrından çıkmış durumda. Evimin yakınında bir çamlık var. En az 30 köpek var. Sürekli de doğuruyorlar. Her yerde kuru mama yığınları. Sözde hayvanseverler, poşetleriyle birlikte atıyor yemek artıklarını. Yahu geçen gün, ecimşn karşısına yoğuet kabıyla ıspanak bırakmış aptalın biri. Temel Reis, sokağa düşmüş.

    .
    Sokaklarda köpek var köpek var, anlayacağınız köpekten köpeğe fark var kimisi gerçekten ürkek masum kendi halinde kimseye zararı yok kimisi ise azılı haydut ama bunu bazılarına kabul ettiremezsiniz, saldırgan köpekte masumdur hatta öyle bir durum yoktur köpek saldırısını anında inkar ederler yalanlayıp kıvırırlar üstüne size iftiralar suçlamalar psikolojik şiddet baskı hatta tartaklama darpla karşılaşırsınız yetmez haksız yere yalan iftirayla dava bile edilirsiniz üstüne tazminat olarak sokak köpekleri için ödeme yapmak zorunda bile kalabilirsiniz bunların özel avukatları vardır. Kimi zaman mağdur insanlara karşı bu kadar saldırgan tutum izlemelerinin ardında sokak hayvanları üzerinden farklı yöntemlerle elde edilen kişisel çıkar ve rantların olduğu bilinmektedir.

    Köpek ısırdıysa haklıdır ama şikayet eden yaralanan insan evladı suçludur sizleri yalandan yere yok yere illa suçlayacak bir neden bulurlar, durduk yere tekme atmışınızdır,taş atmışınızdır, aç olduğunu düşünmeyip yemek mama su vermemişinizdir üşüdüğü için evinizi açmamışınızdır binanıza almamışınızdır illaki suçlanacak bir yanınız vardır. İşte bunlar insanla köpek arasındaki farklı bilemeyecek kadar şuursuz insanda can köpekte can ne farkı var diyecek kadar psikolojik sorunludurlar.

    Köpekleri insan evladından üstün tutan sözde çevreci süper hayvansever süper ahlaklı aydınlanmış iki ayaklı yaratıklar birazdan hiçbir köpek durduk yere kimseye birşey yapmaz diye fanatikçe genellemelerini yapıp kuduz olmuşçasına karşı saldırıya başlarlar, emin olun bu tipler sokaktaki birçok kendi halinde yaşamaya çalışan köpekten daha saldırgan ve tehlikelilerdir saldırganlıklarını saldırmaya müsait azılı köpeklerden almışlardır. Aşırılığın fanatikliğin her türlüsü zararlıdır dengeyi bozar.

    Hayvan haklarını savunan bir sürü dernek var, hayvanların haklarını gerçekten düşünüyorlarsa özellikle köpeklerin dağa bayıra terkedilip açlıktan bir deri bir kemik kalmasını engellemek iyi şartlarda iyi imkanlarda temiz barınaklarda bakılıp yaşamasını istiyorlarsa imkan ve güçlerini mama satışı yaparak değil,
    aşırı şekilde dengesiz bir biçimde üreyen sokak hayvanlarını kontrollü kısırlaştırma yöntemiyle sayılarının belli bir seviyede tutulmasını sağlamalıdırlar. Ancak kimileri bu çözüm yoluna karşıdırlar sokak hayvanları kısırlaştırılmamalıdır illaki analık duygusunu tatmalı yaşamalıdırlar işte bu tarz düşünce ve bu hususta ısrarcı uygulamaların sonucu kontrolsüz üreyip sayıları aşırı çoğalınca toplum içinde sorun oluşmaya başlamıştır.
    Belediyelerin hayvanları sokaktan toplayıp barınaklara götürülmesine engel olacaklarına belediyelerin veterineler birimlerinin kısırlaştırmada yetersiz kalmalarına destek olsalar sokak köpekleri sorunu da kendiliğinden büyük bir ölçüde çözülmüş olabilirdi.

    Yorumumu beğenmeyenler bloklasın, parazitlere cevap vermem.
    Bu sokak köpeği işi can sıkıcı . Rahat rahat dışarı çıkamıyoruz akşam saatinde. Birde bu köpek hastası tipler var .bir garibana yardım et desen 5 lira vermez ama köpek olunca konu milyarlarca lira harcayan var.candır harcasın tabi de önce insan. Ben her gördüğümde belediyeyi arıyorum.burda o kadar köpek hastası da yok muhafazakar bir şehir olduğundan galiba. Büyükşehirlerde çok fena. Kişisel tedbirlerde yetersiz düdük vs. Ne yapmak lazım hiç bilmiyorum
  • Yakında Avrupalılar bizim Hintlilerle dalga gectigimiz gibi dalga geçmeye başlar köpeğe tapan Türk,Köpek fotoğrafları çekip Türk'ün tanrısı demeye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız fanatik hayvanseverlerin eğitilmesi gerekiyor belediyelerin işini yapmasını da engelliyorlar
  • Son yıllarda böyle köpek seviciler türedi. Köpek saldırsa görmezden gelirler veya bahane uydururlar birisi köpeğe birşey yapsa vay sanki insan öldürdü.
    Belediyeler birşey yapmıyor çöp atarken bile koşturup havlayarak üzerime gelen köpek var. Aynı gece ekmeğine koşan motorcuyu düşürdü. O adam sakat kalsa köpekçiler mi bakacak?
  • Ailenin sorumsuzluğu tamamen.
  • Toplatılmaları gerekiyor ama "hayvanları insanlardan fazla seviyorum moruq .s .s" tayfası ve barınak masraflarından kaçan yöneticiler yüzünden bir şey olmayacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kayrabey

    Bu mesaj silindi.
    Aslında tam o anda önlerine mama koymak öyle agresif davranmalarını teşvik eder biliyor musun? Hayvanalar öyledir, haa ben bunu yapınca bana yemek veriyorlar, o zaman ben de geçene havlayayım diye düşünür hayvan beyni.

    Bunu en çok Kanada'da filan geyiklerde görüyorlar, adam geyiği besliyor, sonra o geyik, alışıyor. Yemek vermeyen adama saldırıyor Ama geyikleri çok severim sevimli hayvanlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 20 Şubat 2020; 3:20:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevengeRain

    Toplatılmaları gerekiyor ama "hayvanları insanlardan fazla seviyorum moruq .s .s" tayfası ve barınak masraflarından kaçan yöneticiler yüzünden bir şey olmayacak.
    Önceden dsp varken zaten toplatılıyormuş hep. Köpek zaten kısmen vahşi hayvandır, insanın %40 katı büyüklüğünde bir hayvan sonuçta, en az.
  • toplu halde çok tehlikeliler, biz de çocuğumuzu yakındaki okula arabayla bırakıyoruz malesef köpekler yüzünden. hayvan seviyorum lakin insan daha önemli.
  • Kurtlara tapiyolar ya bırak köpeklere de tapsinlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Kesin motorcu köpeği kışkırttı derler o derece acayipler.
  • Köpeğe verdiği değerin 10da 1 ini insana vermeyen sözde hayvanseverler yüzünden belediyeler bir şey yapamıyor. Daha kaç kişinin canı yanmalı önlem alınması için

    Yapılması gerekenler:
    -evcil hayvan edinmeye ağır kriterler getirilmeli. Sokağa atana ceza verilmeli
    -başıboş köpekler toplanıp barınaklara koyulmalı. Aşıları yapılmalı ve kısırlaştırılmalı
    -evcil hayvan almak isteyenler önce barınaklara yönlendirilmeli

    Bugün savunduğunuz o sokak köpekleri yarın bir sevdiğinizin başını yakarsa anlarsınız o zaman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 20 Şubat 2020; 10:54:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplumda ki hayvansever(!) cemaatinin ne kadar etkin olduğu Ankara Batıkent teki olaya verilen ceza ile tasdiklenmişti zaten. Bu işin sonu yok, toplumda ki düşünce değişmeden böyle devam edecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ra-Horakhty -- 20 Şubat 2020; 11:24:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevengeRain

    Toplatılmaları gerekiyor ama "hayvanları insanlardan fazla seviyorum moruq .s .s" tayfası ve barınak masraflarından kaçan yöneticiler yüzünden bir şey olmayacak.
    İşin ilginç tarafı bunların sayısı çok az ama yönetimi parmağında oynatabiliyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudaki bütün yazanların bloklu olması hiç şaşırtıcı değil. Bıktık artık sizin gibi her şeye düşman arap bozuntularından. Gidin başka yerde konu açın. Ya da gidip biraz eğitim alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvan düşmanları toplanmış yine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.