Şimdi Ara

Sokak köpekleri çocuğa saldırdı ve öldürdü. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.009
Cevap
2
Favori
40.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T-E-K-

    Bu mesaj silindi.
    Köpek sürüsü gelip senin biricik evladını, küçücük yavrunu, canından çok sevdiğin çocuğunu canlı parçlayarak yiyerek öldürse aynısını konuşabilir misin ?

    Bıraktım hayvan haklarını filan başta senin linç edilmen şöyle temiz bi dayaktan geçirilmen gerekiyor ki hak hukuk neymiş bi gör.

    Can ulan Can, hemde minicik bir yavrunun canı. Sana böyle konuşma haddini kim veriyor.
    Yazıklar olsun sen ve seni artılayan sen gibilere
  • Şu köpekçiler yüzünden allah korkum olmasa silahımı alıp gördüğüm tüm köpekleri öldüreceğim.



    Bi kadın yazmış neden çırılçıplak neden otopsi yapılmadı?



    Yukarıdaki insan = köpektir eşit daga fazla köpek olmalı demiş.



    Alayınız ruh hastasısınız. Hastalıklısınız. Köpekleri seve seve ağzını yalaya yalaya beyinleriniz körelmiş.



    Adresinizi verin belediyeyi arayıp sizi şikayet edelim. Kısırlaştırdıktan sonra aldıkları yere bırakırlar. 7 gün de tatil yapmış olursunuz barınakta :)



    Size güzel haber vereyim 1 hafta içinde kanun değişecek. Eminim ki bol bol video internete düşer.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah aillelerin yardımcısı olsun.
    sokak köpekleri mevzusu hayvan hakları deyip geçiştirilmemeli. tamam köpeklerin de yaşamaya hakkı var ama insanların da huzura ihtiyacı var. yaşlısı var, bayan ve çocuklar var. hiçkimse korkuyla sokağa çıkmayı hak etmiyor. ayrıca öyle vakalar var ki adam kendini savunurken köpek ölse adamı pişman edecek cezalar da veriliyor.

    iş sadece hayvan hakları demekle bitmez. insan bu köpekler niye çoğaldı diye de düşünmeli. ne değişti geçmişten günümüze.

    kırsal denilebilecek bir yerde yaşıyorum. 10 seneye kadar sokak köpeklerinin insanları rahatsız ettiğini bilmem. ama insanların hayatı değişti. bulunduğum yerde sanayi ilerledikçe her evde olan inek keçi gibi hayvanlar kayboldu. besleyenler mahalle baskısı diyeceğim şikayetlere maruz kaldı. insanın gerçekten insana saygısı kalmadı. herkes aynı hayatı yaşamak zorunda mı? bunlara yasal düzenleme getirilirken köpeklere yasa yok böyle mi olmalı.




  • Bütün köpeklerin sokaklardan toplatılmasını istemek çok canice.. 23 yaşındayım, çocukluğum İstanbul'un taşrası denecek yerlerde geçti. Onlarca sokak köpeği besledim, ısırıldım da, kovalandım da. Ama beni ısıran köpeğe vurmadım, saldırmadım, zehirlemedim.

    İnsan biraz insan olmalı ve durumu analiz edebilmeli. Bir köpek saldırıyorsa, başıboşsa bu köpeğin suçu değildir. Bu o köpeği denetlemeyen barınağın suçudur. 100 sokak köpeği varsa, durduk yere saldıracak olan 1 tane ya vardır ya yoktur.

    Şimdi bu ölen genç kardeşimiz için köpek saldırdı diyorlar, bilmiyorum ailesi otopsi istememiş. Ortada otopsi raporu yok, diğer gencin ifadelerini de göremedim. Meclisten bir katliam yasası geçirdiler, sokaktaki bütün köpekleri toplatıp barınaklara hapsetmeyi öngören. Ama biz daha kendi halkımızı doyuramıyorken, devlet eli ile o köpekleri yaşatamayız. Barınaklar maalesef ölüm yuvası. Ve bu hayvanlar gerçekten en iyi insandan daha iyiler çoğu zaman..


    Armut ile elmayı karıştırmayalım, bir köpeği suçlu bulmak durumu idrak edememek ile alakalıdır. Bir köpek bir vatandaşa böyle zarar verebiliyorsa o köpeğin sokakta zaten olmaması gerekir. Suçlu arıyorsak denetimi yapamayan ilçe barınağına bakmalıyız...



    Amerika'da vakti zamanında bir fil sirkte eğitmenini öldürdüğü için idam edilmiş. Bütün köpekleri toplatalım diyen zihniyetin bundan iyi kalır yanı yok maalesef..

    Unutmayın insan dışındaki bütün canlılar en fazla 7 yaşında bir çocuk zekasına sahiptir.. Hele köpekler.. Her biri tam bir çocuktur. Cani olmayın.

    Sokak köpekleri çocuğa saldırdı ve öldürdü.




  • Bos ver medebiyi ver gaipligi gec

    Anayasa.ne oyle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla duygusalsin.insanlarin icgudylerine duygularina bu kadar cok bagli olamayiz.



    http://www.hurriyet.com.tr/video/yavrusunu-kimseye-elletmeyen-anne-kopek-40642999



    Ayni duygular hayvanlarda da var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-E-K- -- 7 Ocak 2019; 11:35:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvan seven kendisine hayvanini alir evinde bahcesinde filan besler. Sokaga cikartirken de hayvanin diskisini yaparsa da yaninda posetini tasirki diskilamis hayvanin pisligini sahibi kendi eliyle toplar uygun yere atar! Lakin Sisli Nisantasi gibi yerlerde hergun bulundugum mekanlar vs yerlerde hayvan diskilari ile dolmus. Bu durum hastalik kadar cerve kirliligi de. Toprak yesillik zaten pek yok ki. Beton kaldirimlarda tasli yollarda aslfaltlarda bu diskilar var. Yine goruyorum ki sahibi gezdiriyor hayvanini sirf cisini diskisini disarda yapsin diye ve ozellikle diskisini topladiklari da yok! Hayvan sevgisini insanlar tuhaf algilamislar Turkiyedekiler .

    Hayvan sevgisi varsa sokakta hayvan sahipleri diskilari toplamak zorunda . Sadece tasma da yetmez bazilari izin agizlik gerekli ki halk icinde tasmali dahi gezdirilse baskalarini isirmasin ! Elbette bazi kopek turleri uysaldir da ki bunlar genelde gorme ozurlulere de rehber kopek olanlardandir falan filan ama olmasi gerekenleri Turkiye de hic goremiyorum ya da cok cok cok az uygulayan gormekteyim.


    Sevmek bilinc ister. Sevgi akil da ister. Sevgi insani da gozeterek anlamlidir hayvan sevgisi .

    Detaylarda kaybolmaya gerek yok ! Yabanci gelismis ulkelerdeki gibi bir sistem uygulanmiyorsa hayvan sevgisiyimis filan kimse samimi de inanidirici da bulmaz. En azindan bende oyle . Sizleri bilmem ama uyanin ..


    Son yillarda anormal artis var sokak hayvanlarinda . Insanlar artik kendi problemleri dertleri ile ugrasirken bir de kedi kopeklerin basi bos vs olmasi ile mi ugrassin boyle bir luksu yoktur baska dertleri sorunlari olanlarca ...

    Hayvanlari seven zaten evine bahcesine alir. Sokakta hayvan beslemek dogru seyler degildir! Cunku hayvan alisiyor. Oyle ki bir muhitte bir kopek veya kedi var diyelim bircok insan yem su filan veriyor bu kopek kedi bircok sahibi var gibi kosullaniyor her onune gelenden de medet yardim istiyor sonra da ac susuz filan karisindaki kisi birsey yapmayinca da saldirmasindaki sebep sadece hayvani vahsi icguduleridir diye insanlarin yarattigi bolgesel sistemler ile bunlara sistematik vesile olan Belediyeler yani devlette sorumludur hayvan saldirilarinda ....


    Aile bence silsile sikayetlerle devlete dava acmalidir. Olay munferittir hayvan icgudusudur filan diye kimse siyrilamaz kendinizi kandirmayin.


    Cagdas medeni insani bir ulke icin herkeste farkindalik ve gerekli adimlar duruslar once kafada baslar.

    Kendi aramizda cozum odakli olmayan bos muhabbetleri de dalasmalari vs de yapmanin pratikte faydasi yoktur. Sahsi desarjlarinizi icinizdeki birikmis sahsi goreceli dogrularinizi da kusarak ifade edenleri gortukce yuh diyorum !




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    Bu mesaj silindi.
    Bu mesajını bimere bildiriyorum. Bugün boş vaktimde savcılığa dilekçe vereceğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 7 Ocak 2019; 7:54:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Aynısı başıma geldi, bir de 500 metre çapında etrafta kimse yok, Pazar günü okul kampüsündeyim. Demir bir çubuk vardı bir yerde onu aldım kovaladım. Bir de annemle konuşuyordum telefonda hiç beklemiyordum böyle bir şeyi aşırı sinirlendim öleceğimi sandım. Yakalasaydım elimden kaza çıkardı O gün bugündür köpek saldırısı olabilir diye hep tetikteyim. Şu yerdeki şu ağaç dalı iyi sopa olur, veya şu ağaca çıkabilirim, şu taşı fırlatabilirim vs. gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 7 Ocak 2019; 8:15:44 >
  • Ne yaptınız öldürdünüz mü ki? Yargılamak için sormuyorum bu arada, canınızı kurtarmışsınız sonuçta.
  • ugur.k U kullanıcısına yanıt
    1 hafta içinde değişecek mi cidden?
  • Bisiklete binilmiyor, saldırıyorlar koşuyorlar. Çocuklarımızı kafa rahat gönderemiyoruz, köpek bu ne yapcağı ne zaman saldıracağı belli olmaz.



    Sokak köpeklerinin yeri halkla iç içe sokaklar değildir. Dünyanın vergisini toplayan belediyelerin bu canlılara uygun barınaklar yapması ve koruma altına alması lazım.



    Şimdiden söyleyeyim, toplumda bu tip çocuk ölümü gibi çok ciddi olaylar karşılık görür. Halk suçsuz günahsız sokak hayvanlarına karşı kendi önem almaya başladığında çok daha yazık olur. Ki alır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugur.k

    Şu köpekçiler yüzünden allah korkum olmasa silahımı alıp gördüğüm tüm köpekleri öldüreceğim.



    Bi kadın yazmış neden çırılçıplak neden otopsi yapılmadı?



    Yukarıdaki insan = köpektir eşit daga fazla köpek olmalı demiş.



    Alayınız ruh hastasısınız. Hastalıklısınız. Köpekleri seve seve ağzını yalaya yalaya beyinleriniz körelmiş.



    Adresinizi verin belediyeyi arayıp sizi şikayet edelim. Kısırlaştırdıktan sonra aldıkları yere bırakırlar. 7 gün de tatil yapmış olursunuz barınakta :)



    Size güzel haber vereyim 1 hafta içinde kanun değişecek. Eminim ki bol bol video internete düşer.
    özellikle şehir içinde tasma ile gezdirilen pitbulların bir yasa ile özel yetkili avcılar tarafından öldürülmesi gerekli bu hayvanlar kesinlikle şehir ya da kalabalık ortam köpeği değil tamamen domuz avına aitler ötesi değil ve saldırma şeklide kesinlikle diğer köpeklere benzemiyor kesinlikle ses çıkarmadan aniden saldırıyor yani sinsice bu hayvan ya domuz avında kullanılmalı ya da şehirlerden uzak tutulmalı onun dışında illa ben şehirde insan içinde besliyecem diyende kesinlikle yukarıda bahsettiğim şekilde sonucuna katlanmalı av köpeği ayrı, alan koruma köpeği ayrı, görev köpeği ayrı ve bahçe köpeği ayrı cinslerdir saldırgan olan cinsler kesinlikle toplum içine sokulmamalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 7 Ocak 2019; 9:59:32 >




  • Valla kimse kusura bakmasın ama kim bilir o köpeklere neler yaptılar da saldırdılar.

    İnsan denen iki ayaklı yaratıklar bu hayvanların yerlerini işgal ettiği sürece olacak şeyler bunlar. Bu dünya insanların değil sadece.

    Bu zamana kadar bana saldıran hiç bir sokak köpeği görmedim. Hemde hergün karşılaşırım hatta yanlarına gider severim bile.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Heryer başı boş köpek dolu. Hayvan sevebilirsiniz o zaman evinizdede birakin karafatma ve siçanlar çoğalsin. Kedi köpek havyanda bu dediklerim ne ? Bu garip ülkede herşeyimiz komedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5199 sayılı kanun değişmez ise çocuk ve kediler köpeklerin insafına kalır.

    Köpekler hijyeni tehdit edecek şekilde çocukların oynadığı parklara sıçmaya işmeye devam eder.

    Köpek sokak hayvanı değildir.

    Kanun yalnıştır.

    Sorumluluk Akpartinindir.

    Ve bu seçimde biz akpartililer gereğini yapacağız.

    Çankaya belediyesi 5199 u değiştirtin sokaklarda köpekleri toplarız diyor.

    Ee ben mi değiştireceğim kanunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde kedi besliyorum sokahin başında bir köpek var pitbul her işten gelirken saldırıyor sahibi olmasa parçalayacak şikayet ettim bişi yapmadılar en son bana saldırdı kolumdan yaraladim ve cebimden çıkardığım bıçakla öldürdüm mecbur bıraktı beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölen çocuğun fotoğrafını gördüm. olay yerinde çekilmiş. kafasında darbe izi var ve boynunda morluk. Kolunda ise ufak bir çizik. elbiseler düzgün çıkarılmış. bot-kemer vs sağlam. vücudunda ısırık izi yok.

    Aile "otopsiyi reddetmiş" ve alelacele defnetmiş.

    Ortada muhtemelen bir "cinayet" var ve köpekler üzerinden örtülüyor.

    Ayrıca sağ kurtuldu denilen çocuktan da herhangi bir ifade yok kaç gün oldu.

    Edit: şöyle bir link varmış. Bu durumda linkteki Açıklamayı kabul etmek durumundayız.
    http://www.milliyet.com.tr/sokak-kopeklerinin-saldirdigi-lise-ogrencisinin-kayseri-yerelhaber-3224145/?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 7 Ocak 2019; 11:47:1 >




  • Özellikle Pitbull besleyenler kesinlikle psikolojik sorunlu kişilerdir. Tedavi edilmelidir. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.