Şimdi Ara

Sokak köpeği kabusu devam edyor: bebek arabasna ve çocuklara saldrylorlar (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
2
Favori
10.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ugur.k U kullanıcısına yanıt

    HOŞT dersin, gider.

  • sokak köpeği fanitikliği yapan insana gram saygım yok. hepsi kısırlaştırılmali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar sanıyorlar ki evlerinde besledikleri gibi sokaktaki köpekler. Köpek çok sorunlu olmadıkça tek başınayken bir tehlike arz etmiyor ama köpek dediğin sürü hayvanı tıpkı atası kurt gibi. Direkt çeteleşiyorlar ortamda başka köpekler de varsa ve öyle bir durumda daha sabah sevdiğiniz sakin ve sevimli köpek bile akşam size sürüsüyle saldırabiliyor. Sonuçta sürü hayvanı ve sürü lideri ne yaparsa onu yapıyor bu hayvanlar ve sürü liderleri de genelde en agresif olanları oluyor.

  • DARKKO70 D kullanıcısına yanıt

    Aynı bölgede ben de 10 15 köpek tarafından saldırıya uğradım. Beyaz masaya yazdığımda bir şey yapamayacaklarını vs söylediler.

    Saldırgan köpek varsa rehabilite edilmeli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazer__

    Neden tedbir almıyorlar acaba



    Alıntıları Göster

    çünkü twitter da gündem olmadı. amerikanın kurduğu twitter adındaki sitede gündem olursa çözüm bulunuyor. merak ediyorum amerika site kurmasa hiçbirşeyi çözemeyecek miyiz. aldığımız üründe sorun yaşadığımızda hiçbir şekilde telefonla maille ulaşılamayan çözüm bulmayan firmalar firmanın twitter sayfasına yazdığımızda soruna çözüm buluyor. kimse bunu düşünmüyor çoğunluk geleceği düşünmeden strateji plan yapmadan anlık yaşıyor kafayı yiyeceğim artık


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: milesbroke

    İnsanlar sanıyorlar ki evlerinde besledikleri gibi sokaktaki köpekler. Köpek çok sorunlu olmadıkça tek başınayken bir tehlike arz etmiyor ama köpek dediğin sürü hayvanı tıpkı atası kurt gibi. Direkt çeteleşiyorlar ortamda başka köpekler de varsa ve öyle bir durumda daha sabah sevdiğiniz sakin ve sevimli köpek bile akşam size sürüsüyle saldırabiliyor. Sonuçta sürü hayvanı ve sürü lideri ne yaparsa onu yapıyor bu hayvanlar ve sürü liderleri de genelde en agresif olanları oluyor.

    bunlar laftan anlamaz. hayatlarında hiç köpek saldırmamis el bebek gül bebek büyümüşler. üstlerine köpek salıcan sadece 1 dakika bir köpekle odada kalacaklar. bir ömür ders olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazer__ kullanıcısına yanıt

    hangi birine vereyim ?




    Sokak köpeği kabusu devam edyor: bebek arabasna ve çocuklara saldrylorlar
  • Oha bu ne yaaa kabile kurmuşlar rezalet


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaplanın bile karnını doyurduğun zanan insana saldırmıyor.İnsan gibi davrandımı gelip seni yalıyor öpüyor İnternette videoları mevcut.Olaya böyle yaklaşammız gerek.Evet sokak köpekleri saldırıd ama neden? Karınlarını doyurmak gerek bir kase tas koymak gerek.Bu tarz haberlerle sokak köpekleri öldürülsün algısı yaratılmaya çalışıyor.Dünya sadece bize ait değil hepimizin bütün canlıların.Hepimizin yaşamaya hakkı bir böceğin bile yaşamaya hakkı var.Çözüm bulmak gerek bu çözüm o hayvanlara kıyma olmamalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    Çözüm belli barınaklarda yaşasınlar

    Kısırlaştırılsınlar


    Mama firmaları parayı kıracak diye 20 tane köpekle bi sokakta mı yaşayacak insanlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 20 Ağustos 2020; 10:11:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

    geçmiş olsun büyük sıkıntı. olayın temelinde yine bizim sözde müslüman insanlar yatıyor aslında. hayvanı döven mi dersin eziyet eden mi dersin. saldırganlaşıyor köpek. bizim mahallenin sokak köpekleri gelir kendini sevdirir yemeğini yer git diyince gider kimseye saldırdığını görmedim. hayvanlardan daha hayvan bir toplum olduğumuz için yaşanıyor bunlar. bırak kediye köpeğe sevgiyi insanın insana sevgisi yok bu topraklarda. geçen gördüm bizim şerefsiz komşu sokak köpeğini kovalattı kedinin üstüne doğru. bide hehehe diye gülüyor izlerken. sorsan cumadan çıkmaz günde 5 vakit namazında.

    Hastalikli zihniyet. Kirli agzini git baska yerde calkala. Toplum icinde korkudan dile getiremedigin bastirilmis duygularini sanal ortamlarda dile getirip mutlu mu ? Oluyosun. Zavallisin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eskiden sokaklarda çok kedi vardı, çöplerden beslenirlerdi, bakımsızdılar. Çoğu insana alışık degildi, vahsiydi ve kacardı. Şimdi devir kedi devri oldu. Kedileri herkes besliyor. Çalıştığım yerde döner veren bile gördüm. Kediler sağlıklı, bakımlı ve tok. Artık insana da daha alışıklar.
    Ama köpekler için üzülüyorum. Gördüğüm köpekler, bakımsız, hasta ve aç. Kediler gibi insanlara yakın ve binalarda barınmak yerine boş arazi ve parklarda ve gruplar halinde yaşıyorlar. Nadiren besleniyorlar. Bulundukları araziyi içgüdüsel olarak savunma ihtiyacı duyuyorlar.
    Birkaç hafta önce kardeşim ile boş bir parka oturmak istedik, sonradan gördük, köpekler varmış. 1 tanesi havlayınca 6 köpek birden üzerimize koştu. Ikimiz birden bağırarak üzerlerine yürüyünce kaçtılar. Sonra arabadan mama getirip yanlarına yaklaşınca, o halleri görülmeye değerdi. Hepsi birden etrafımızda fırıldak oldular
    Çocukluğumdan beri köpeklerle büyümüş, onları seven ve arabasında devamlı mama bulunduran biri olarak diyorum ki, eğer o gün kardeşim veya ben panik yapsaydık, kaçmaya kalksak ve o esnada birimiz tökezlesek ve düşseydik belki bizi parçalarlardı. Oradan benim çocuğum da bulunabilirdi. Veya bir kadın, bir anne, hamile, yaşlı biri...
    Reflefsif hayvansever güdüleriyle savunmaya geçen arkadaşlara söylüyorum. O köpeklerin aramızda serbestçe dolaşması risktir. Bizim icin de onlar için de iyi değildir. Bu hayvanların barınaklara alınması şart. Ankara batikentte her araziyi bir grup köpek tutmuş, sabaha kadar havlamaları bitmiyor. Geceleyin sokaklarda yürümek büyük tehlike. Maalesef belediye birsey yapmıyor. Insanlar da ikiye bolünmüş durumda. Bir grup bunları beslemeye çalışıyor, diğer grup da besleyenlere "sizin yüzünüzden bu hayvanlar buraları tuttular, tehlike yaratıyorlar" diye tepki gösteriyorlar. Onlar da haksız değil sonuçta. Bir çözüm şart ama bu hayvanları sokaklarda beslemek dışında bir çözüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    İşde devlet adam akıllı barınaklar yapsa olur o dediğin ama yapmıyor işte.Hayvanların yaşayacağı bir alan inşa edilse orası onlara özel olsa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lazer__ kullanıcısına yanıt

    cok fazla kedi kopek problemi var sokakta kisirlastirirsan kontrolsuz uremeyi engelleriz en azindan


    alsinlar barinniga kapatsinlar demiyorum zatne iskence olur kopeklere ben sadece hepsini kisirlastirip kupelerini vursunlar 2 veya 3 gruplu olarak farkli yerlere koysunlar toplu olunca tehdit oluyor bizim icin

  • DooD_Rox D kullanıcısına yanıt

    hayirdir canim sen neden gucendin ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

    hayirdir canim sen neden gucendin ?

    Canim falan derken? O kadar yaziya verebilecegin cevap bu mudur? Muslumanim da atip tutuyordun ondan seyettim.Ne oldugun belliyse soyle de biraz da ben giydireyim .Forum ortamlarinda istedigin gibi biliyosun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DooD_Rox -- 20 Ağustos 2020; 19:2:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuklacini

    Birileri deseki yılda en az 3 kişiyi seçip rastgele öldürcez kıyamet kopar lakin sokak hayvanlarının sebeb olduğu ölümlere neden tecavüzlerde sesiniz çıkmıyor diyorlar çok ilginç.

    Sizin olayı niye hayvanseverleri linç edelim diye kullanıyorsunuz.Sokakta köpek varsa belediyenin problemi.Hayvanseverlerin problemi değil.Belediye önlem almamışsa onların problemi.Belediyeye başvuracaksınız,önlem almayanlara sataşacaksınız.Bu ülkede asla asıl sorun konuşulmuyor sürekli olayla ilgisi olmayan konularda kavgalar çıkıyor.Sokaktaki saldırgan bir hayvan görürseni belediyeyi arıyorsunuz gelip almak zorundalar.Gelip almazlarsa tutanak tutturursunuz sosyal medyanın gücü ile işi zorla yaptırırsınız.Ama sizin derdiniz köpeklere eziyet etmenize karşı çıkan hayvanseverler olduğu konuyu buraya taşımak istiyorsunuz.Başıboş hayvanların şehir içinde dolaşmaması lazım bu kadar basit.Siz gidip milletin acıyıp beslediği köpekleri zehirleyip öldürmeye kalkarsınız hayvanseverler tabi karşı çıkacak.Hayvanların hakkını birileri korumalı.Kısaca belediyenin problemi.Sorunu kökünden çözmek gerekir.





  • tabi canım köpekler suçlu 3 gün önce 81 yaşındaki adam 2 yavrusu olan sokak köpeğine tecavüz ederken yakalandı adli para cezası ile serbest kaldı.

    kusura bakmayın köpekler suçlu kendilerini korumaya çalıştıkları için evet köpekler suçlu

    1 ay önce 70 yaşındaki dede çocuklara tecavüz etmeye götü yemediği için yine bir köpeğe tecavüz ederken yakalandı.

    belki köpek kuyruk falan sallamıştır

  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.