< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara'da Atılım Üniversitesi'nin önündeki durakta otobüs bekliyorum.Üniversite öğrencisi durağa yaklaşan otobüse koşmak isteyince köpekler birden genç çocuğa saldırdı pantolonu parçalandı köpeğin dişi bacağına sapladı.Otobüste çocuğa hemen aşı ol dedim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Golden sahibi ve hayvansever biri olarak beykoz da 10 senedir köpeğimle doya doya dolaşamadım sokak köpekleri yüzünden sürekli saldırıya uğruyoruz. Sokak köpeklerine çözüm bulunmalı sürü halinde dolaşıyorlar. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Anlıyorum diyorsun ki bebek arabası köpeğe yanlış yapmış.. :) |
Imzami atarim. |
Yok. Senin gibi düşünenlerin büyükleri yapmış yanlışı. Adam olsalardı senin ve senin gibi düşünenlerin büyükleri, o hayvanlar kapıda sevilmek için beklerdi. Benim yaşadığım yerde kedilere bile saldırmıyorlar. |
Peki bu sorun varoş mahalle sorunu mu? Madem lüks yerlerde bir şey olmuyor, onun tam tersi varoşlar oluyor. |
Her saldıran köpek için aynı bahaneyi kullanıyorsunuz. Nereye kadar gidecek bakalım böyle. İlla çoluğunuzu çocucuğunuzu yemeleri gerek galiba ayılmanız için. Sen hariç herkes elinde sopalarla çılgınca köpek dövmüyor. Uyan o çılgın rüyalarından. Köpek onlar doğaları öyle saldırganlar. |
Bak yukarıda bir arkadaş golden köpeği ile sahilde rahatça gezemediğini sürekli saldırıya uğradığını yazmış Neden bu konu hakkında da görüş belirtmiyorsun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 19 Haziran 2020; 9:51:27 > |
Tabi ki hayır. Lütfen tekrar okuyun yazımı. Yazımda köpeklerin beni de kovaladıklarını ve hatta ısırıldığımı da söylemiştim. Bu benim onlara kötü davrandığım anlamına gelmiyor. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Birader siz gerçekten ilkokul eğitiminizi tamamlıyor musunuz? Sana cevap vermem için ilk önce benim yazdığımla alakalı konuşman ve anlaman gerekir: İnsan tarafından şiddet gören bir köpek eninde sonunda kendini koruma refleksini kullanır. Zerre umrumda değil korkmanız veya ısırılmanız çünkü bunlar dışında bir ihtimal yok. Devasa bir coğrafya içerisinde 18 milyon insanı ufacık bir bölgeye doldurmuş sisteminizle doğaya verdiğiniz zararı başka hiçbir canlı türü vermiyor, istediğiniz kadar şikayet edin, önce kendinizin nasıl bir canlı olduğunu anlamadığınız sürece acı çeken siz olacaksınız. Doğanın kanunu bu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kurunun yanında yaş da yanacak yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen genius, senin sevmediğin ve tehdit olarak algıladığın bütün canlıları öldürelim. Çünkü tek başına hayatta kalma becerilerin muhteşem, on binlerce yıllık hayat döngüsü sonunda "maske takmadığın için" ceza yiyecek bir hayat yaşayıp, hala başka canlılardan şikayet edebiliyorsun. Size sorsak virüs bile başka canlıların suçudur, lol. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
+ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 27 Mart 2021; 20:17:34 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bi insan nefreti var sezdim ben de < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 19 Haziran 2020; 11:14:48 > |