Şimdi Ara

Sokak Kedisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kışin sokakta hasta bi kedi bulduk eve aldik 3 bucuk ay baktik iyilestirdik havalarinda isinmasi ile disari biraktik. 3 gun oldu ama cok alismisiz ve birakirkende baya bi miyavladi daha once hep sokakta yasamis özgur olan bir kedi gun icinde hep camdan disariyi seyrediyordu iyi mi yaptik kotu mu yaptik bilemiyorum habire kediyi dusunuyorum biraktigimiz yerde kedi kulubesi falan vardi her gun mama göturuyoruz. Evimize yakin özgur birakmak ile iyi mi yaptik?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • O kadar süre evde kaldı ve sıkıntı olmadıysa keşke bırakmasaydınız.Sizlerde alışmışsınız, kabullenmişsiniz artık evin bir bireyi olduğuna.Sokakta yaşamaları sadece soğukla ilgili problem değil ki.Aç kalabiliyorlar, barınacak yer bulamıyorlar, diğer hayvanların saldırısına uğrayabiliyorlar, insanlar şiddet gösterebiliyorlar vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teufel

    O kadar süre evde kaldı ve sıkıntı olmadıysa keşke bırakmasaydınız.Sizlerde alışmışsınız, kabullenmişsiniz artık evin bir bireyi olduğuna.Sokakta yaşamaları sadece soğukla ilgili problem değil ki.Aç kalabiliyorlar, barınacak yer bulamıyorlar, diğer hayvanların saldırısına uğrayabiliyorlar, insanlar şiddet gösterebiliyorlar vs.

    Birakmak bizde istemedik ama evde duramiyordu artik kapilari tirmaliyodu gece yerinde durmuyodu. neredeyse hep ilgilenen biri yaninda olmasina ragmen bunlari yapiyodu. Bu hafta bi gözlemliyelim olmadi geri eve alicaz. Disarida kulubesi, suyu + yiyecegi hep bulunnakta. Baglandik bizim icin cidden zor oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • utkucantmz kullanıcısına yanıt
    Hocam kısırlaştırma yapmadıysanız o şekilde olması normal.Dişiyse eğer şimdiye kadar çoktan gebe kalmıştır zaten.Eve alacaksınız bir kaç ay sonra doğuracak bir sürü yavru hiç bakamayacaksınız.Umarım erkektir.
  • Veteriner daha önce kısırlastirilmis dedi zaten buldugumuzda agzi bakteri kapmisti dis etleri cürümüstü kulaginda mantar vardi ve öksuruyordu. Eve almasak kısın kesin ölürdü. Sapa saglam olunca iyilesince yerinde durmaz oldu :D sagollasin yorum icin su hafta bi gecsin bakalim olmadi eve alicaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • utkucantmz kullanıcısına yanıt
    O zaman canı oyun istemiş hocam onun :D Siz huyunu suyunu daha iyi biliyorsunuz duruma göre hareket edin en güzeli
  • 3.5 aydan sonra nasıl bırakıyorsan ben bırakmam . ek olarak bıraktığın yerde kediler varsa cahil insan sayısı az ise besleyen çoksa kedileri sorun yoktur o zaman. kadıköy mesela
  • Size yeni bir kedi lazım. Yavru sahiplenin size ve eve alışsın o zaman sokağa bırakmak zorunda kalmazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.