Şimdi Ara

Şok! Şok! Şok! Ağzım açık kaldı!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • görünüşü baya şıkmış
  • güzelmiş güle güle kullan.
  • Hayırlı olsun
  • iyi günlerde kullanman dileğiyle
  • Cihaz gercekten hosuma gitti
    Hayırlı olsun diyelim
  • gzl tasarım
  • telefonumsu gorunumu var gule gule kullan ...
  • ekranı çok net gibi duruyor fm radyo olması iyi çok güzel bi mp3çalar almışsın bide grafik equalıseri varmı bu cihazın
  • Hayırlı olsun
  • Öncelikle hayırlı olsun. Ama video izleme şansın yok galiba. Bende OGATECH OG-055 var. 2Gb kapasiteli. Fiyatı da peşin alımlarda, ortalama 170 YTL falan. Video kalitesi çok güzel.


    OG-055

    MP3 ve MP4 çalar, 1 GB veya 2 GB dahili hafıza seçeneği ve SD kart slotu, 2.2 inç 260K LCD ekran, FM Radyo...

    MP4 Oynatıcı



    Teknik Özellikler

    MP3, MP4, WMA, WMV, ASF, WAV
    2.2 inç 260K Yüksek çözünürlüklü LCD Ekran
    (260K gerçek renkli gösterici, Diyagram (220*176))
    Dijital Ses Kaydedici (WAV)
    1 GB veya 2 GB dahili hafıza ve SD/MMC kart slotu (2 GB kadar)
    Dahili Hoparlör
    Klip Oynatabilme
    (AVI, RM, VOB, DAT, RMVB vb. dönüşümleri yapılabilir)
    Fotoğraf izleyebilme (JPEG formatında)
    FM Radyo
    Veri Depolama
    Yüksek hızlı USB 2.0 (5M Byte/s)
    Dahili şarjedilebilir 3.7V Lityum-ion pil
    Çalışma sıcaklığı: 5℃ten 40℃
    Oyun oynayabilme
    SNR: 85dB
    WINDOWS SE/ME/2K/XP, Mac OS 10, Linux 2.4.2 ve WIN98 (program yüklenebilir)
    Aksesuarlar: Kullanıcı Kılavuzu, kulaklık, USB kablosu, Şarj adaptörü, yükleme CD si
    Ebatlar: 13mmx48mmx70mm
    Türkçe Menü
    Video Clip support (AVI format)







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorTeM -- 26 Nisan 2007; 8:17:00 >




  • ben hayatımda bir kere samsung mp3/mp4 player aldım. ve çok memnun kaldım aynı zamanda da samsung markası almamaya yemin ettim. samsungun hangi modeli hatırlamıyorum iki ay kulanadım. oldukça memnundum. birden bire ürün kapandı. kapanış o kapanış... garantisi vardı gönderdim ürün yapılamıyor diye telefon ettiler bir üst modelini verelim size dediler. özelliklerini sordum. hepsi aynı dediler. hatta daha gelişmiş model dediker. ürün geldi. güya daha gelişmişmiş.
    eski mp3 playerımdaki özelliklerden sadece mp3 çalar ve radyo özelliği haricinde hiçbir benzer yanı yoktu. ne fotograf gösterme, ne video oynatma, ne telefon defteri, ne text dosyalarını gösterme, ne alarm ne takvim. üst model olduğundan olsa gerek. üstelik ürün gelidğinde açılışında sorun vardı. iade etmek istedim ikinci kez gönderilen ürünün iadesi kabul edilmiyor diye yeniden gönderdiler. servise gönderdim ürün sağlam diyip geri gönderdiler. ama nedense açılıştaki sorun düzelmişti.
    kullanayım dedim. mp3 yğklemek için bütün arkadaşlarımla bir araya geldim ne hikmetse ne yüklediğimiz mp3 leri playerda dinleyebiliyoruz ne de servisin yğklemiş olduğu mp3leri bilgilsayardan görebiliyor. bu arada ürünü kullandıkça yeni yeni arızalar oluşuyor, serviste sağlam raporu verdiği halde arızayı giderip gönderiyor.
    velhasıl 4 gblık mp3 çaları çöpe fırlattım attım sonunda. taksiti bile daha yeni bitti. samsung kadar yalancı, dolandırıcı bir marka hayatımda görmedim... size de tavsiyem eğer samsung marka mp3 çalarınız varsa ve bozulursa asla yeni ürün istemeyin. yerine para iadesini isteyim.
    bana lazım oldupu için ürünü istedim acil olarak. ama para iadesi istemediğime bin pişman oldum




  • kardeşim bunlar samsungun değil teknik servisin hatası bende 2 samsung var 1 ini 1 yıldır diğerini 2.5 yılıdır kullanıyorum daha bi sorun çıkmadı
    ama teknik servislede bir işim olmadı daha ve anlattıklarına bakılırsa hiç olmaz inşallah
  • ürün arızası konusunda teknik servis problemli. ama mp3 yüklenemeyen bir mp3 player ve sadece playlidt oluşturabilen bhir arayüz programı ence teknik servisin değil samsungun problemi. ben de ilk aldığım mp3 playerı çok beğendim. ama kendsilinden hiç nedne yokken yanmış. nasıl olduysa artık. yerine deiştirdiğim ürün de ilk açıldığında arızalı çıktı.
    ayrıca ürünü bana tanıtırken yanlış tanıttılar. söyleidkleri özellikledri hiçbir özelliğini taşımıyor ürün. bu bence teknik servisin değil samsungun müşteriyi çok iyi kandırma yöntemi. ben aylardır yazışmaktan ürünü test ettirmekten illallah ettim. samsung ismine de tahammülüm yok artık. ürün kötü olabilir ya da ben becerememiş olabilirim. ama onca bilgisayarcı arkdaşım elektronikçi arkadaşım da ürüne mp3 yüklemekte başarılı olamadılar.
    her neyse ben yaşadım aylardır problemlerini ve asla da samsung marka almayacağıma yenim ettim. Ürün güzel olsada satış sonrası destek ve müşteri hizmetleri kadar iğrenç bir servisi var. siz memnunsanız ne mutlu size. uamrım hiç böyle tatsızlık yaşamazsınız.

    bu arada hayırlı bayramlar geçirmenizi dilerim




  • bence birazda sizin suçunuz var bu konuda. teknik servis problemliymiş evet ama hakkınızı aramazsanız bu problem devam edecektir. size gonderilen urunun degistirdikleri modelden ust model olmasi gerekiyor. soyledikleriyle yaptiklari uyusmyorsa ozaman bir kere soracaktiniz daha sonrasinda hakem heyetine basvuracaktiniz. bu kadar basit sonra siz degil onlar ugrassin siz degil onlar arasin. en azindan kont bilisimi sikayetvar.com a sikayet etseydiniz onlar sizi bulacaktir merak etmeyin. ama boyle susupta mp3 playeri cope firlatirsaniz sanirim bu servis boyle olmaya devam edecektir. bu samsungun degil kont bilisim hizmetlerinin ayıbıdır.
  • mahkeme konusunda haklısınız ama gerek işlerimin yoğunluu gerekse yasal işlemlerin çok yavaş ilerlemesinden dolayı ona ayıracak vakit bulamadım.uğraşmak istemedim. tüketiciyi koruma derneğini durumu anlattım ama internetten aldığım için hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. benim acil ihityacım vardı ve onu da yerine getiremedikten sonra hiçbir anlamı kalmadı.
  • eda_y senin samsung yh-j70 20 gb vardı galiba o mu bozuldu malum forumda bunları kullanan bir biz kaldık
  • modelini hatırlamıyorum üzerindne 1 yıl geçti de sanırım dediğin modelden. 20 gb kapasiteliydi
  • Evet o 20gb lık model işte ben onu kullanıyorum çokta memnunum seninki nasıl bozuldu ya :(..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.