Bildirim
şok markette kablosuz mouse sicak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: riz50
insert
Nike çanta orjinalse iyi fiyatmış
_____________________________ Intel Core i5 4690K -MSI AERO ITX 1060 6 GB- MSI z97 Gaming 5 - Samsung 860 evo 500 gb SSD-1 tb WD Blue wd10ezex- 16 GB Corsair Vengeance 1600 mhz ram - Zalman z11 Plus - FSP HEXA 500W - Samsung 27 inç FreeSync Monitor -Steelseries 7g - Logitech G502 - Razer Goliathus-Logitech g930 -
quote:
Orijinalden alıntı: riz50
marka olarak nasıldır bilmiyorum ama fiyat olarak uygun geldi bana üstelik 2 adet AAA kalem pil hediyeli
inca dır büyük ihtimalle_____________________________ Volkswagen Passat B8 1.4 TSi 150 HP DSG - HIGHLINE - -
Markası Codegen.
Fiyat:14.95_____________________________ -
bim klavye ile beraber satmıştı bi aralar bu fareyi _____________________________ -
pahalı..limango 8 lira idi az önce bitti. görünümü daha güzel + 10 tl çek 7 tl ye geliyor..
pardon o kabloluymuş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :) -- 7 Eylül 2012; 13:45:57 >_____________________________ lє เlคђє เllคllคђ ๓ยђค๓๓є๔єภ гєรยlยllคђ -
Bu şoklar ülkerin değilmi. Geçen gittim cola turka bulamadım her yer cocacola doluydu. Dedim kasiyere bu nasıl iş? _____________________________ -
büyük ihtimalle orjinaldır. evet fiyat gerçekten güzel _____________________________ -
bi de mouse yazsaymışsın iyi olacakmış _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: M-D-Luffy
bi de mouse yazsaymışsın iyi olacakmış
bi de sıcak yazsaymış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: iyigun
Mouse Logitech model 185 var, 20 TL ye alınabiliyor indirim zamanlarında, çok başarılı sorunsuz ürün, 5 TL fark için başka markaya yönelmeye gerek yok bence.
şahsi fikrimdir..
o modeli nt.com dan almıştım 14.90 a daha doğrusu 7 tane almıştık kargo bedavaya gelmişti. konusunu da ben açmıştım yararlananlar olmuştu kargo 5 tlydi 50 tl üstü bedava kargo vardı. çokta memnunum mousetan tavsiyedir dediğin gibi
mouse yaptın piştiştir sanırım
çanta orjinal mi? birde bu fiyatlar ne zaman geçerli? _____________________________ -
sırt çantası sırt çantası sırt çantası _____________________________ Trabzonspor -
aliexperssden 5 dolara mause getirtmiştim çok memnunum şimdilik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan50 -- 7 Eylül 2012; 22:30:31 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: iyigun
Mouse Logitech model 185 var, 20 TL ye alınabiliyor indirim zamanlarında, çok başarılı sorunsuz ürün, 5 TL fark için başka markaya yönelmeye gerek yok bence.
şahsi fikrimdir..
+1
Bimden 20 TL'ye aldık.Performans,kalite ve konfor bakımından gerçekten çok iyi
Bana göre tek eksisi logitech logosunun silinmesi oda benim için bir sorun teşkil etmiyor
targus , logitech , a4tech , microsoft vb. markalar dışındaki mouseların ederi 5 liradan fazla değildir , ömürleri kısadır. 5- 10 lira daha verip markalı uzun ömürlü ürün alınması bence daha iyi olacaktır. _____________________________ -
m205idi sanırım modelini tam hatırlamıyorum ondan geldi 20liraya. Cekle kargo dahil 8liraya almıştım. Bence öyle bir fırsatı bekleyin yine..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hergün güneş doğar yeter ki açık olsun perdeler...
Benzer içerikler
- ücretsiz hosting
- autocad lisans kodu ücretsiz
- gemini pro öğrenci ücretsiz
- eset lisans yenileme ücretsiz
- ince hesap gaming gecesi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

iOS
Android