ŞOK marketlerine özel günlük indirimler
1 Mobil
-
-
Beypazarı olsa stoklardım.
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
Kızılay ve şok boykot malesef Sait Abi. Bu arada şok çok şükür bin şükür kaçıncı ayını devirdin inşallah?
_____________________________ Steam ID:kassady
DH FORUM 2005 Üyesi -
İnşallah 22 Kasım 2025 tarihinde ŞOK konusunu 5 sene 8 ay olarak uplıyacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
-
-
Şok market BOYKOT tur. Asla kapısından girmeyin. Bedava verseler ürün almayın.
_____________________________ Kabul edenler?
Etmeyenler?
Kabul edilmiştir. -
Kardeş fakirlikten mecbur daha ucuz ürünleri oradan alıyoruz.Yoksa bende biliyorum gidip en kalitelisini en pahalısını almayı...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sana göre öyle toplumu ırgalamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
Bizim gibi fakirler için fakir maden suyu var mıdır?
_____________________________ -
yuhhh. 100gr 200 lira mı? nabıyonuz siz orada.
Almanya'da şunun fiyatı 500gr 7 euro. yani 100 gramı 1.4 euroya denk geliyor ki pahalı fiyatı.
1.4 euro kaç yapıyor? 75 lira mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 22 Kasım 2025; 0:7:39 >_____________________________ -
Yok biz ŞOK marketleri olarak sadece Beypazarı ve Kızılay satıyoruz
BSN -
Dediklerinden hiç bir şey anlamadım kardeş
BSN -
Ben almanya'da yaşarken daha ucuza alıyorum senden yazıyorum. hiç mi zoruna gitmiyor yazıyorum?
_____________________________ -
Saygideger Muamma 77 hocam, siz Sok Marketler'den gecen ay veya bu ay istifa etmeyecek miydiniz?
水善|土強|火烈|气和
-
Vazgeçtim çok borcum var artık gittiği yere kadar
BSN -
-
-
Benzer içerikler
- stanley garanti başlatma
- şok market çalışan yorumları
- nootropil kullananların yorumları
- vantilatör sağa sola dönmüyor neden
- kertenkele nasıl yakalanır
- telegram indirim kanalları
- en iyi deprem uygulaması
- black friday ne zaman 2026
- sodyum iyon batarya
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt