Şimdi Ara

ŞOK! 23.04.2025 Marmara'da deprem öncesi gözlemlenen UFO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://x.com/i/status/1915039491548447223

Birol Alkan: “Görüntü bana mesaj olarak gönderildi

İstanbul’da tanımlanamayan
    obje görülüyor.
    Kadıköy’de kayıt edilen görüntülerden
    20 dakika sonra da deprem olmuş.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 23 Nisan 2025; 20:21:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• abartisiz yaziyorum. buna benzer bir seyi 4 yil once evin balkonunda, sabiha gokcen hava limani yonunden guneye dogru sabit hizla giderken gordum. once marti kus sandim ama dikkatli bakinca anlam verememistim.
    telefon yanimda degildi. iceri gidip alana kadar uzaklasmisti bayagi.

deprem ile alakali oldugunu dusunmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 23 Nisan 2025; 21:19:2 >
  • Tümden yoksaymak yerine tam konumunu ve saati tespit edip, orjinal videoya da ulaşmak kaydıyla; radar üzerinden analizi yapılmalı.

Herhangi bir videoya kendi etrafında dönen örn ayakkabı gömülebilir. Dediğim gibi tümden yoksaymak demek milli güvenlik sorunu olabilecek bir girişimi görmezden gelmek olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam teknolojiyi bulacak gizlemeyi unutacak..

• Alt bulut seviyesini baz alırsak, 6500 feet.
    Buda ortalamanın üzerindeki bir drone için, yaklaşık 6500 feet demek.
    Özetle drone.

• baranel B kullanıcısına yanıt

merakımdan soruyorum. hangi model drone?

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

2 km yüksekliği destekleyen herhangi bir model.

diğer hava taşıtları pist şayet hava muhalefeti varsa görmek için nadirde olsa o feet e kadar iner.

yani diğer hava taşıtları olma olasılığı düşük, videoda hava durumu iyi gözüküyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da korkunç saldırı! +18
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baranel B kullanıcısına yanıt

arkadan gelen sese odakla bunu diyorsan, yanılıyorsun. videoda o ses bir tadilattan gelen ses.

böyle bir drone ben model olarak bilmiyorum. balon desen o meteoroloji balonlarına benzemiyor.

2.5 km 3km mesafede o cisim yerde en az 8-10 metreye yakındır. 10 meterede devasa bir drone biliyor musun? ama ben bilmiyorum.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Büyük dronlar var tarım sektöründe kullanılan büyük multicopterler var bu büyüklükte ancak bu yükseklikte ne işi var.

yine bir ufo görüntüsü yine çamur gibi görüntü diyoruz yok şöyle pro bir kamerayla çekilen görüntü.S24ultra ay ın fotosunu çekiyor 2km mesafedeki cisimi çekmiyor yada bu videoyu çeken haricinde kimse görmüyor çünkü görse hepimiz de telefon var onlarca yüzlerce videosu olması lazım o zaman araştırmaya değer

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

bugün kaç defa gök yüzüne baktın?

kaç saniye baktın?

yani 12 saatlik süreçte %kaçlık dilime giriyor?

yani ortalama %0.01lik dilimde. yani 1000 de birlik dilimine denk geliyor gibi düşün.

yani bunlar da her gün her saat aynı yerde olmuyorlardır belkide. hadi o şey 10 yılda bir tekrar geliyor desek.

10000 de bir yapıyor gibi birşey oluyor.

yani 10 yıl boyunca ki o şey orada olursa ve 10 bin defa bakarsan görme ihtimalin 10 olabiliyor.

düşün her seferinde telefon alma olasılığı da koyunca ... inanılmaz nadir ihtimale evrilir.

belki saçma mantık yürüterek hesap kitap yaptım ama olasılıklar gerçekten çok düşük. işte kısmete denk gelmiş. yani birde ihtimale Türkiye'de s22 satışı bu satışların o anda bakma ihtimaline vs koyarsa daha da ihtimal düşüyor.

belki bir anomalidir diycem ama ... yani açıklayamıyorum.

• Hayret gökyüzündeki ufoyu Almanya'nın batışına bağlamadı.

• Birol alkan kim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.