Şimdi Ara

Soğutucu ve SSD Tavsiyesi Yardım !..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Yine Bu Konuyla İlgili Bir Sorum Vardı Ancak Üzerinden 1 Ay Geçti ve Maddi Nedenlerle Sadece Ekran Kartını Alabildim Malum Soldaki Tercihimden de Görebileceğiniz Üzere Sistem Biraz Tuzlu Oldu.Bu Geçen 1 Aydada Fikirlerim Değişti Tabi Arkdaşlar Durum Şu Sandisk Extreme 120GB SSD Alacaktım Ancak Vertex 4 Devreye Girince Fikrim Değişti Fiyatını da İyi Gördüm Son İndirimlerden Sonra 5 Yılda Garantisi Var Sizin Bu Disk Hakkında Düşünceniz Nedir ?.. Ayrıca Varsa Başka Önerilerinizi de Alabilirmiyim (Aynı Fiyat Aralığında) Diğer Bir Konu İse Cpu Cooler Hakkında Noctua NH-D14 Almayı Planlıyordum Ancak Forumdaki ve Çevremdekiler O Kadar Ağır ve Hantal Bir Soğutucu Yerine Sıvı Soğutmanın Daha Yerinde Olabileceğini Belirttiler Kasam H100'e Müsait Olmadığı İçin Bende H80 Düşünüyorum Bu Konudada Fikrinizi Belirtirseniz Çok Memnun Olurum.Noctua mı Daha Performanslı H80'mi Onuda Söylerseniz Sevinirim..Aradaki Fiyat Farkını da Unutmayalım Tabii... (H80 Vatan %25 İndirimle bile 50 Lira Civarı Daha Pahalı).. Şimdiden Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 5 Eylül 2012; 14:59:59 >

SİSTEM VE PSU TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.