Şimdi Ara

Soğutucu Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus M5A97 anakartımda FX-6100 işlemci kullanıyorum. Aldığım bir ürün uyumsuz çıktı ve stok fan kullanıyorum şu anda, doğal olarak memnun değilim. İşlemci için soğutucu arıyorum, en fazla 100 TL verebileceğim, 2. olursa 60 TL civarı arıyorum. Sizin önerileriniz nelerdir? Ben Thermalright Macho HR-2 düşündüm ancak Teknobiyotikte AM3+ uyumlu yazmasına rağmen resmi web sitelerinde uyumsuz gözüküyor. Aklımda Noctua NH-U9B SE2 var. Sizin önerileriniz nelerdir? Sistemime benzer sistem kullanan arkadaşlar sizler ne kullanıyor ve nasıl verimlilik alıyorsunuz?

Orijinalden alıntı: Jacoff

Arkadaşlar Asus M5A97 anakartımda FX-6100 işlemci kullanıyorum. Aldığım bir ürün uyumsuz çıktı ve stok fan kullanıyorum şu anda, doğal olarak memnun değilim. İşlemci için soğutucu arıyorum, en fazla 100 TL verebileceğim, 2. olursa 60 TL civarı arıyorum. Sizin önerileriniz nelerdir? Ben Thermalright Macho HR-2 düşündüm ancak Teknobiyotikte AM3+ uyumlu yazmasına rağmen resmi web sitelerinde uyumsuz gözüküyor. Aklımda Noctua NH-U9B SE2 var. Sizin önerileriniz nelerdir? Sistemime benzer sistem kullanan arkadaşlar sizler ne kullanıyor ve nasıl verimlilik alıyorsunuz?

Buna bir bak Akasa soğutucuda tartışmasız en iyilerden

http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-nero-3-intel-7751155115613662011-ve-amd-am2am3fm1-uyumlu-premium-islemci-sogutucusuak-cc4007ep01/productDetails.aspx?productId=bd300678&categoryId=1125

• al bir tane geç çok önemli değil. herşey fiyatına göre dir fazla para vermek istemiyorsan ikinci el al fanın şekline ve büyüklüğüne bak.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.