Arkadaşlar sogutma sistemi seçerken Su sogutma mı şeçmeliyiz(Overclock ve boost için) Yoksa İşlemciler için özel fanlar var onlar yeterlimi?
Cpu Fan:http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rr-212e-16pk-r1-hyper-212-evo-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58836
Birde Bilgisayar parçalarını kurduktan montajı yaptıktan sonra ilk olarak İşletim sistemimi yüklenir?Bios ayarı gereklimi bios nasıl yapılır ?
Yapmak istediğin o.c boyutları nedir ? ne kadarlık bir overclock düşünüyorsun ? Birde sistemini yazarsan daha net cevaplar alırısın ...
Bu arada sistemi topladıkdan sonra önce windowsu kurup sonra biosu güncelleyebilirsin ..Ama biosla ilgili bir sorun oldugu zaman bios güncelleme gerekebilir ( NORMAL DURUMLARDA ÖNCE WİNDOWS KURULUR SIKINTI YOK BU KONUDA )
Yapmak istediğin o.c boyutları nedir ? ne kadarlık bir overclock düşünüyorsun ? Birde sistemini yazarsan daha net cevaplar alırısın ...
Bu arada sistemi topladıkdan sonra önce windowsu kurup sonra biosu güncelleyebilirsin ..Ama biosla ilgili bir sorun oldugu zaman bios güncelleme gerekebilir ( NORMAL DURUMLARDA ÖNCE WİNDOWS KURULUR SIKINTI YOK BU KONUDA )
Ayrıca Bios nasıl guncellenir? güncellerken nelere göre hareket edicez?
2500k + asus z77 v-pro ile aşagıdaki sogutucu ile stabil 4.7 ghz de kullandım ... Kasa cooler master haf serisi ön + üst + arka + yan kapakda fanlar var ..Isı sorunu yaşamadım
Bu bilgiyi referans alabilirsin... Su soğutma hakkında bilgim yok