Şimdi Ara

Sniper Elite 4 [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
3.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam Linki:
    https://store.steampowered.com/app/312660/Sniper_Elite_4/

    -

    Sniper Elite 4 [PC ANA KONU]


    Sniper Elite 4 - Teaser Fragmanı - 2016



    -

    Şimdiye kadar yapılan en ileri ve en büyük II. Dünya Savaşı atış oyununda eşsiz keskin nişancı özgürlüğünü keşfet. Savaş zamanındaki İtalya'yı Faşizm girdabından kurtarırken taktik üçüncü kişi muharebesi, oynanabilirlik seçenekleri ve devasa seviyeler arasında destansı uzun mesafe atışları tecrübe et.

    Ödüllü selefinin sonrası üzerine kurulu Sniper Elite 4, bol güneşli Akdeniz sahil kasabalarından, eski ormanlara, dağ vadilerine ve devasa Nazi mega yapılarına kadar oyuncuları güzel İtalyan yarımadası boyunca oradan oraya taşımaktadır.

    Gizli ajan ve elit keskin nişancı Karl Fairburne, İtalyan Direnişi'nin cesur adamları ve kadınlarının yanında çarpışmalı ve Avrupa'daki Müttefik karşı atağını durdurma potansiyeli ile korkunç yeni tehdidi daha başlamadan yenmelisin.

    KAPSAMLI MÜCADELE
    Yüzlerce düşman, araç ve avlanacak yüksek rütbeli Nazi subayları ile devasa mücadele seviyelerinde sürükleyici oynanabilirlikle saatlerce mücadele et. Görevlerin için yolunu çiz, yeni keskin nişancı ağlarını ortaya çıkar, gizli yan görevler, koleksiyon malları ve fazlasını bul!

    ÖDÜLLÜ KESKİN NİŞANCI
    Keskin nişancıların yüzlerce metre öteden tatmin edici atışlar yapmak için rüzgâr, yer çekimi ve kalp atışını dikkate aldığı tarz belirleyici kurşun tüfek balistiğini tecrübe et.

    KAPSAMLI CEPHANELİK
    Etkileyici II. Dünya Savaşı keskin nişancı tüfekleri, tabancaları, yarı otomatik tüfekler, ağır silahlar, tuzaklar, el bombaları ve patlayıcılar yelpazesi ile her türlü muharebe durumuna sorunsuz bir şekilde uyum sağla.

    DERİNLEMESİNE ÖZELLEŞTİRME
    Dürbün oranı, namlu ağzı sürati ve durağanlık gibi kilit silah özelliklerini ayarlayarak ve becerilerini geliştirerek muharebe etkinliğini keskinleştir. Her türlü karşılaşma için varsayılan mühimmatlar oluştur ve bunları düzenle.

    TRAVERSLERİ VE SÖKÜMÜ DÜZENLE
    Düşmanlara kurşunu ulaştırmak için oyunun engin ortamlarında tırman, bir yere asıl, yalpala ve sıçra ve örtüye saklanarak, çıkıntılara asılarak ve fazlasını yaparak öldürücü darbeler ulaştır!

    ÖVGÜYÜ HAK EDEN X-RAY ÖLDÜRME KAMERALARI
    Sniper Elite’in övgüyü hak eden X-ray Öldürme Kamerası, tamamen yeni görseller ve özelliklerle geri dönüyor, artık en etkileyici yakın dövüş saldırılarını ve patlayıcı tuzaklı öldürmelerini muazzam ayrıntılarla sunuyor.

    TAKTİKSEL BİRLİKTELİK
    Mücadelenin tamamını bir diğer oyuncuyla çevrim içi olarak oyna ya da 4 oyuncuya kadar olan özel birlikte oyun modlarına dal.

    NEFES KESİCİ ÇOK OYUNCULU
    Sniper Elite’in markalı keskin nişancısını 6 özel tasarlanmış harita boyunca 7 modda 12 oyuncuya kadar benzersiz bir rekabetçi oyuna sok. Piyasaya sürüldükten sonra daha fazla mod ve harita ÜCRETSİZ sunulacaktır!


    -

    Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2017
    Tür: Shooter
    Dağıtıcı: Rebellion
    Geliştirici: Rebellion

    https://gamefaqs.gamespot.com/pc/187709-sniper-elite-4
    https://www.metacritic.com/game/pc/sniper-elite-4

    Resmi Site:https://www.sniperelite4.com/en

    -

    Ekran Görüntüleri:

    Sniper Elite 4 [PC ANA KONU] Sniper Elite 4 [PC ANA KONU] Sniper Elite 4 [PC ANA KONU] Sniper Elite 4 [PC ANA KONU] Sniper Elite 4 [PC ANA KONU] Sniper Elite 4 [PC ANA KONU] Sniper Elite 4 [PC ANA KONU] Sniper Elite 4 [PC ANA KONU] Sniper Elite 4 [PC ANA KONU] Sniper Elite 4 [PC ANA KONU] Sniper Elite 4 [PC ANA KONU] Sniper Elite 4 [PC ANA KONU] Sniper Elite 4 [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 7 Temmuz 2020; 21:13:32 >







  • Umarım 3. oyundaki gibi berbat bir yapay zeka ile çıkmaz karşımıza
  • İlk 2 oyun iyiydi de 3.oyunu pek beğenmemiştim ben.Umarım en az 2 kadar iyi olur
  • Tüm serilerini severek oynadım ilk serisini PS-2 de bitirmiştim. O zamandan beri en sevdiğim Co-op oyunlarından. 3. seride yapay zeka biraz geri kalmıştı maalesef. Bu defa daha zorlayıcı bir oyun bekliyorum.
  • Oyunun çıkış tarihi belli oldu.14 Şubat 2017 tarihinde çıkış yapacak.
    Yeni bir video geldi.
    Sniper Elite 4 | First Gameplay Trailer & Target Führer Teaser (ESRB)
  • Mesajım bulunsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya da geçse daha iyi olurdu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sniper Elite 4 - "Italy 1943" Story Trailer
  • İlk oyunun tadını alamadım 2 ve 3. oyundan. Bunun da pek farklı olacağını sanmıyorum.
  • 3'ü yeni bitirdim 4'ü bekliyoruz.
  • Sniper Elite 4 14 Şubatta çıkışını yaptı ve oyunu oynadığım 2 saatlik dilimin ardından gözlemlerimi aktarmak istiyorum.

    Sniper Elite serisinin herhangi bir oyununu oynadıysanız serinin yeni oyununuda oynanış olarak biliyorsunuz demektir.Sniper Elite 4 serinin mekaniklerine sadık kalıp geniş haritalarda oyun tarzınıza göre görevleri yapabilme imkanı sunuyor.İsterseniz taktiksel ilerleyip adeta hayalet modunda kimseye görünmeden sessizce düşmanları indirebilir istersenizde yakın çatışmaya girerek sizden istenen görevleri yapabilirsiniz.Haritalarda sniper kullanımı için çok sayıda görüş alanı geniş olan yerler mevcut ve daha çok görev alanına yakın yerlerde bulunuyorlar.Oyunun multıplayer kısmıda olduğundan haritaları tanımak için mümkün olduğu kadar her yeri gezmeye çalışmakta yarar var.İlk bölüm sonrası oyun size tüm mekaniklerini sunuyor ve gerisini sizin oyun tarzınıza bırakıyor.

    Sniper Elite 4 ile ilgili bahsedeceğim diğer hususta optimizasyon olacak.Oyunun gayet iyi bir optimizasyona sahip olduğunu belirtmek gerekiyor.Pc de Dx12 desteğini çıkışı itibariyle sunan oyunlardan birisi olup gerek işlemci kullanımı gereksede bellek kullanımlarında gayet sistem dostu olduğunu söyleyebilirim.2k ve 4k çözünürlüklerde oyunu denedim ve Dx12 ultra ayarlarda 2k için ortalama 110 fps 4k çözünürlük içinde 60 fps civarı bir performans gözlemledim.Grafiksel olarakta ne çok üst düzey nede çağın çok gerisinde diyebilirim.Sniper Elite 3 ile benzer grafik kalitesi olduğunu sadece ışıklandırmalar ve özellikle deniz görsellerinde gelişim kaydettiğini gözlemledim.Optimizasyon ve performans anlamında oyunun şu haliyle herhangi bir sorun oluşturmayıp gayet akıcı bir şekilde oynanabildiğini söyleyebilirim.

    89 TL gibi dönemin oyunlarına göre daha uygun bir fiyattan çıkış yapan Sniper Elite 4 ün bu tür oyunları sevenler için iyi bir alternatif olduğunu belirtmek ister herkese iyi oyunlar dilerim :)




  • Grafik kalitesi adına fikir vermesi amaçlı bir sahne(4k Ultra 60 fps) ;

    Sniper Elite 4 [PC ANA KONU]

    Genelinde bu grafiklere sahip olduğunu söyleyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 16 Şubat 2017; 5:10:45 >
  • Sniper Elite 3 ile oynanış olarak pek fark yok. Aynı vuruş mekanikleri, aynı yapay zeka. hangi Ama daha güzel haritalar mevcut ve arayüz hoş olmuş. Bu türde oyunlar fazla gelmiyor. Bence fiyatını hakediyor.
  • Sistemim:

    Ram 6 gb
    İşlemci i5 2430m 240 ghz
    Ekran kartı Nvidia Gt520m 1 gb
    dahili ekran kartı İntel hd 300 1632 mb

    bu sistem bu oyunu kaldırır mı 3.versiyon oyunu bu sistemde çok rahat oynamıştım
  • Arkadaşlar ideal ayarlar nasil olmalı. Mouse çok hızlı dönüyor ve görüntü baş ağrıtıyor bir akıcılık yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygun fiyata alabileceğimiz yer var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gentlement39

    uygun fiyata alabileceğimiz yer var mı?

    evet bu soruyu güncelliyorum.
  • beyler konuyu hortlatacağım

    sniper elite complete pack 79 tl şu an steamde

    içinde 1,2,3,4 var

    bende 1,2,3 ü complete pack olarak almıştım şimdi bunu alsam



    79 tlye sniper elite 4 sahibi olacağım düz tek oyun 89tl

    bu 79 tlye complete packi alınca hepsinin keyi ayrı ayrı mı gelecek?

    ayrı olarak geliyorsa eğer 3 kişiye sırayla istediği oyunu ücretsiz vereceğim bu akşam



    aydınlatın sizde kazanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denuvo...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.