Şimdi Ara

Sneijderden kutulmak lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adam burayı babasının çiftliği gibi gördü, bu sene hiç çalışmadığı bariz belli... Dikkatle izleyin eskiden attığı pasları şimdi atmaya çalışınca yere düşüp topa vuramıyor. Bugün de oldu aynısı, top arkasındaydı vurayım derken topa vuramadı , yere düştü.
    Fizik gücü şuanda yetersiz ve çalışmıyor. Neden mi? Riekerink kuklası da ondan. Adamı kendisi getirdiği için kendisini garanti görüyor.

Bizim forumdaki arkadaşların Sneijderi eleştirdiğini görebilecek miyim ? acaba diye merak ediyorum.
    Sneijderden kurtulamadığımız sürece şampiyonluk hayal... Bu sene için demiyorum bu sene zaten havlu attık.

• Devre arası kesinlikle satılmalı.
  • Kim alacak ? Bu formuyla çinden bile alıcı çıkmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ada'm gitmez istediği hoca da geldi

• Bencede artık gitmeli

• Önce kanadini kircaz (rie) sonra azda olsa toplar ama affedecex ki tabii ki hayir bascaz tekmeyi

• sözleşme öncesi ve sözleşme sonrası sneijder diye bir kitap yazılsa milyonlar satar .bu adam bize 2 senedir zarar veriyor bunun farkına bi türlü varamıyoruz.bunun yanında selçuk beyimizde var tabi ki de
  • 2 yıldır söylüyorum satılmalı diye. Hep tepki görüyordum böyle dediğim için. Bu sene daha da beter...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah bu sefer kurtulucaz bu adamdan. İlk riekerink gidecek daha sonra da bu adam.
  • Çine falan satabilirsek satalım hiç düşünmeden , kaç maçtır yokları oynuyor . Anca demeç versin , taraftarın gazını alsın sonrada milyonları götürsün.
  • Forumdaki Sneijder aşıkları linç etmesin dikkat et.

Bana kalırsa yıllık maaşından kurtulmak bile kardır. 2 senedir doğru dürüst fayda vermeyen bir adam. Yenge kalabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 20 Kasım 2016; 23:44:37 >
  • misyonunu geçen sene tamamlamıştı aslında devam edilerek hata edildi zira maliyeti çok yüksek.
  • Diego'ya gülen arkadaşlar şimdi aynı durumu Sneijder ile yaşıyor. Diego, aynı dili konuşuyor diye Pereira ile çok yakındı aynı durumdan daha beterini şimdi Sneijder yapıyor.
  • Güzel anılarla anılmak istiyorsa bu sene gitmesi lazım.

• En fazla Katar'a, Pakistan'a gider bu adam. Çin bile para vermez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.