Şimdi Ara

Snapdragon 888+ ve Ekran Altı Kameralı Xiaomi Mi MIX 4'ün Fiyatı Sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Xiaomi’nin ilk ekran altı kameraya sahip telefonu Mi MIX 4 olacak. Dahası, cihazın Snapdragon 888 Plus kullanacağı söylentiler arasında. Fakat cihazın bu derece üst teknolojilerle çıkması pahalı olacağını gösteriyor, hatta şirketin en pahalı akıllı telefonu olması beklenmekte.

    Son zamanlardaki sızıntılara göre cihazın başlangıç fiyatı 5999 Yuan  (yaklaşık 928 Amerikan Doları) olacak. Bu fiyatla Xiaomi’nin en pahalı telefonu olan Mi 11 Ultra’yı geçmiş olacak. Mi 11 Ultra’nın piyasaya sürülmesiyle şirket bu fiyatta telefon çıkarmak konusunda kendine güvenmeye başlamış görünüyor.



    Önceki sızıntılar ve render görüntülerine göre cihaz kare beden ölçüsünü koruyor. Fakat iç parçalar ve dizaynları değişmiş durumda. Cihaz kıvrımlı bir ekrana sahip ve kıvrım derecesi oldukça az. Tedarik zincirine göre cihaz ekranı Huaxing Optoelectronics tarafında sağlanmakta. Ne yazık ki bu panel sadece 1080p görüntü sağlayabilmekte. Ayrıca kamera performansının iyi olabilmesi içini ekran detaylarının düşmesi gerekiyor. Xiaomi’nin elinde bulunan ekran altı kamera teknolojisi göreceli olarak gelişmiş olduğundan ekranın bundan etkilenmesi beklenmiyor. Xiaomi’nin  kamera optimizasyonu ile bu cihazda performansı artırdığı ve daha gelişmiş öz çekim performansı sunduğu sızan bilgiler arasında.



    Kaynak:https://www.gizchina.com/2021/07/03/xiaomi-mi-mix-4-with-under-screen-camera-snapdragon-888-plus-price-leaks/







  • çin'de satar o fiyata anca

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.