Şimdi Ara

Snapdragon 835'li Samsung Galaxy S8+ benchmark testinde göründü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Snapdragon 835'li Samsung Galaxy S8+ benchmark testinde göründü

    Samsung, 29 Mart'ta New York City ve Londra'da gerçekleşecek bir etkinlikle Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerini duyuracak. Yeni amiral gemisiyle ilgili ayrıntılar gelmeye devam ederken bugün Galaxy S8+ varyantının benchmark sonuçları ortaya çıktı.

     

    SlashLeaks'e göre, SM-G955U kod numarasını taşıyan Galaxy S8 + Geekbench'te görüldü. Android 7.0 Nougat çalıştıran cihaz tek çekirdek testinden 1929, çoklu çekirdekten ise 6048 puan almayı başarmış durumda.

     

    Test ünitesinin Qualcomm'un 1.9GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 835 yonga seti ve 4GB RAM'le çalıştığını belirtelim. Akıllı telefondaki işlemci, 3D oyun gibi yorucu uygulamaları idare edebilecek ve Snapdragon 821'e kıyasla daha iyi performans sağlayacak. Aynı zamanda Quick Charge 4.0'ı destekliyor ve 10nm FinFET üretim sürecine sahip.

     

    Snapdragon 835'li Samsung Galaxy S8+ benchmark testinde göründü

    Galaxy S7 edge modeline kıyasla daha yüksek performans


     

    Galaxy S8+ belirli bölgelerde Exynos 8895 yonga setiyle sunulacak. Samsung tarafından imal edilen işlemcinin aynı üretim sürecine sahip olacağı ve Qualcomm'un en yeni yonga seti ile hemen hemen aynı performansı sunacağı belirtiliyor.

     

    Snapdragon 821 ve Android 7.0 Nougat'la çalışan Galaxy S7 edge, tek çekirdek testinden 1861, çok çekirdekten ise 5318 puan almıştı. Kesinlikle, Snapdragon 835'in geliştirilmiş performansı, selefi Galaxy S7 edge'e kıyasla S8'e daha fazla güç sağlayacak.

     

    Alve.com'da gör Akıllı telefonlarda sıcak fırsatlar!
    Galaxy S8+ modelinin 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip 6.2 inçlik Super AMOLED ekran ve microSD kart ile genişletilebilir 64GB dahili belleğe sahip olması bekleniyor. Cihazda 12MP Dual Pixel (ikili piksel) arka kamera ve 8MP ön kamera olacak. İki telefon da suya ve toza dayanıklılık için IP68 sertifikası ve Samsung'un kendi Bixby sanal asistanıyla gelecek.

     

    Büyük modeldeki pil kapasitesinin 3.500mAh, standart varyanttakinin ise 3.000mAh olması bekleniyor. Ayrıca şirket, iris tarayıcısını Galaxy S8 ile geri getirecek.

     







  • Note4 teki sorunlu A serisi ile baslayan seri numarali pilleri de yazilim ile engellemesi bataryalarin sorun olmasi idi. Kullanici servise yollanir rootlu degilse garanti kapsaminda ise pili yeni uretimli olan 2016 olan ile degistirirler ama rootlu ise veya Knox 0 degilse anakarti da degistirirler garanti disi 1000 bin TL ile ... Bir arkadasimin Noe4 une gelmisti .


    Samsung arizalar ile tuketiciye ilan ettigi yok hatta kotu servis gereksiz yere anakart degisimi ile ayrica paranizi da aliyorlar !


    Samsung Turkiye nin yetkili servisleri yillardir turlu turlu firmalara devredilmistir : Herbirinin adi farkli adlarda misal : Rebel Elektronik ... Istanbul CEvahir AVM ye yakin olan servis adi ...

    Besiktas taki ise adini hatirlamiyorum o da farkli bir elektronik ama hepsinde disardan bakinca Samsung Yekili Servis diye tabelalari var.



    Samsung Turkiye yok! Samsung IStanbul PAzarlama Ticaret Ltd. Sirket olarak bilinir.


    Samsung.com.tr yoktur sadece Samsung.com/tr vardir ...

    Turkiye aslinda Hollanda merkezinin bir subesidir ...

    Hollanda dan bircok SAmsung teknisyeni ozellikle Sabiha Gokcen HAvalimanin da PEgasus havayollari ile Hollanda ya uctuklarini biliyorum ( defalarca sahit oldum Samsung logolu kiyafetleri ve yaninda da Samsung logolu cantalari da vardi ) .


    Turkiydeki aslindaki IStanbul merkezi Avrupa yakasinda ve kendiniz yetkili MERKEZ servis orasi olsa da gidemezsiniz telefonda musteri temsilcisi de adresi vermezler ! ama Garanti belgesinde OTAKCILAR dioye balayan adresi vardir ...



    SEytan detaylarda gizlidir misali ...


    YIllardir Samsung un bircok urununu satin almis biri olarak ifade ederim ki son 3 yilda ozellikle Samsung yetkili servisleri ve protokolleri PARALEL ITHALATCILAR GIBI OLMAYA BASLADI ... 30 gun icinde satin alinan cihaz arizali ise bile inatla sorunu red etmeler ve degisim veya para iade sureci rapor hazirlama filan merkeze rapor sunmalar filan eskiden 1 gun icinde bakilmaya baslanmissa hersey biterdi yani mesele sira gelemdi baska cihazlar da var yogunluktur demiyorum . Cihaz onarima baslandi deniliyorsa eskiden 1-2 gunde biterdi ama simdi surunduruyorlar zaman olarak !



    Samsung Turkiye de bazi buroktratlara rusvet ve ya ona denk birseyler mi veriyor bilemiyorum ama bu kadar rahat olmalarini cozemedim !




    Samsung birturlu Apple gibi olamadi ozellike teknik servis ve ozellikle ayni anda guncelleme vermede veya guncelleme sikligi veya kac yil olacagi veya aylik Android Guvenlik guncelleemelri ya gec vermesi veya aylarca hic vermemesi ...

    Bahsettigim ust model cihazlar icin .


    Ozellikle Turkiye modellerine genel olarak guncelleme gec geliyor o yuzden baska ulkelerin firmware yazilimlarina gecis yapilmakta knox 0 kalarak ...



    Benim icin Note serisi haric Samsung tan Galaxy S8+ dahi alinmaz mezarlik olmustur .


    RIP Samsung ...
  • "Omo 821 olo orosondo porformons forko yok" diyenlere selam olsun ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple iphone 7 bin kaç skorları?

  • kral öldü yaşasın yeni kral.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Catology

    "Omo 821 olo orosondo porformons forko yok" diyenlere selam olsun ;)

    Yüzde 10 fark var, zaten o yüzde 10'u da 2017'nin arayüzleri alıp götürecek. Bu neyin kafası ?
  • 5000 lira olur mu bu? bence olur.

  • Cop 835

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geekbench skoru Mate 9'un çok çok az gerisinde, başa baş gibi. Valla kral telefon yapmış Huawei, henüz çıkmamış S8+ bile geçemedi.

  • Bence yeni sony premıum çok daha güzel eski s7 edge kasası duruşu daha güzeldi bu olmamış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 3 Mart 2017; 3:10:38 >
  • AF CoRSe A kullanıcısına yanıt
    Gpu performansını gormeden neden çöp?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görünmek değil de sızmadır o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni samsung masanın üstüne koysan fark edilmezsin ama gümüş renk sony masanın üstüne koyarsan farkedilirsin bence bu yılın telefonu sony olacak kamera özellikleri 24 bit ses özelliğide cabası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 2 Mart 2017; 22:47:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trapspeed


    quote:

    Orijinalden alıntı: Catology

    "Omo 821 olo orosondo porformons forko yok" diyenlere selam olsun ;)

    Yüzde 10 fark var, zaten o yüzde 10'u da 2017'nin arayüzleri alıp götürecek. Bu neyin kafası ?

    Snapdragon 835'li Samsung Galaxy S8+ benchmark testinde göründü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • exynos lu olanı tercih ederim snap la gelirse almayı düşünmüyorum

  • Mene kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen exynoslu versiyonu gececektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Markus Schulz

    Muhtemelen exynoslu versiyonu gececektir.

    geçecek ama ne kadar geçebilir ki. hem S.835'li versiyonuna göre %10'dan fazla performans farkı olmayacaktır. tahminimce geçse geçse %5 geçer ki hem çift kamera, hem batarya performansı hem de fiyatıyla her türlü Mate 9 akar gider diyorum
  • Sanal buton ve kavisli ekran zorlaması yüzünden çok müşteri kaybedecekler.Düz ekran seçeneği sunulmalı.

  • Octa-core ve 10 nm ama A10 quad-core ve 16 nm olmasına rağmen tek çekirdekte tokatlamış S835'i. Eğer bir yanlışlık yoksa tek çekirdekte ~%80 daha hızlı. Çok çekirdekte ise S835 sadece ~%7 daha hızlı. Bir de sekiz çekirdek olacak. Apple bu konuda çok ileride. Asıl rakibi A11 de 10 nm olacak ve şartlar eşitlenecek her ne kadar dört çekirdek olsa da. O zaman aradaki fark daha da açılacak belli ki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst düzey bir telefon alacak olsam Note 8'i beklerdim. Samsung, Note 7 faciasını unutturmak için elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Çift arka kamera, 6 gb ram, çok iyi bir ön kamera, büyük bir batarya vb. özellikler ile gelmesini bekliyorum.

  • Samsung Snapdragon varyantli telefonlarina kasitli olarak optimize etmeyerek kendi cikartigi denk modeli icin daha iyi optimize ederek yaniltmaktadir yillardir.

    Esas performans baska markalarin Snapdragon 835 ile kiyaslama yapin .



    Su da bir gercek Samsung genel olarak ilk satis cikan tum urunlerin optimizasyonlari yillardir vasat olmustur .



    1 yil sonrasi ise ne hikmetse cabucak biten bataryasi ki cihazi 1 yil sonra yeni alanlarda bile gorulmektedir ( batarya omru 1 yilda kayiplar olusur diye de atlamayin )


    Samsung yeni modelini sattirmak icin ilan edilmemis tuketici dusmani guncelleme politikalarindandir . Bir diger onemli berbat politikasi ise arayuz ya guncelletmez olsa bile kismen bazi seyleri gunceller ...

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.