Şimdi Ara

Snapdragon 820’li Samsung Galaxy Tab S3 benchmark skorlarında göründü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Snapdragon 820’li Samsung Galaxy Tab S3 benchmark skorlarında göründü


    Samsung’un tablet pazarında uzun ömürlü olmayı başaran serisi Tab S, üçüncü nesline terfi etmeye hazırlanıyor. Yeni seriye ait bir model benchmark skorlarında görünmeye başladı.


     


    Şimdiye Kadar En Güçlüsü Olacak


     


    Galaxy Tab S serisi bilindiği üzere çok ince metal kasası ile ilgi görmüştü. Hatta pazarın en ince modelleri olmayı da başarmıştı. Samsung bu tasarımı Windows tarafına da taşıdı ve Galaxy TabPro S ortaya çıktı. Hali hazırda klasik Galaxy Tab serisi rafa kalkmış durumda. Bu bakımdan Galaxy Tab S firma için daha önemli hale geldi. Bu yıl firmanın donanım konusunda daha ciddi olduğu görülüyor.


     


    Benchmark skorlarına göre 9.6 inçlik 2048x1536 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olan model Snapdragon 820 yonga setinden gücünü alıyor. Geçen yılın en güçlü yonga seti bu yılın Galaxy Tab S3 modeline hayat verecek. Ayrıca Exynos 8890 yonga seti barındıran bir versiyonun da olabileceği tahmin ediliyor. Tablet 4GB ve 32GB arttırılabilir kapasite ile desteklenmiş.


     


    Modelin arka kısmında 12MP çözünürlüğünde bir kamera, ön kısmında da 5MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. İşletim sistemi ise Android 7.0 olarak belirlenmiş.


     


    Ayrıca Bkz.Yeni bir Pokemon oyunu daha kullanıcılarla buluşuyor

    Yeni Galaxy Tab S3 serisinin en erken MWC 2017 fuarında tanıtılması bekleniyor. Bazı kaynaklar Samsung’un iki modelden vazgeçerek tek model üzerinden devam edeceğini iddia ediyor. Yani hem Android hem de Windows tarafında bir tane Galaxy Tab S üyesi olacak. 


     







  • S-Pen li de olsa Snapdragon 820 li olani mantikli derim .

  • Samsung önce çıkardığı tabletlere güncelleme versin, Afrika ülkelerine bile verdiği güncellemeyi iki yıldır ülkemize vermedi. Hangi model mi? SM-P602. Bundan sonra çöp almam Samsung'tan.

  • Bu tablet Türkiye'ye gelse bile çok pahalı olur :(

  • zaten bu devirde artık tablet alınmaz alınsada hafızası 16 gb tan aşağı alan pişman olur çünkü 8 gb hafıza var zaten android kullanıyor 3+4 gb bir kaç oyun yükledinmi hafıza doluyor ve gidip hafıza kartı alıyorsunuz ama hafıza kartına oyun yükleyemiyorsunuz ve tablet çöp oluyor.

  • Benchmark skorlarında ortaya çıkan telefonların ve tabletlerin benchmark skorları neden görünmüyor acaba?

  • Samsung çok güzel tabletler yapıyor ama güncelleme desteği rezalet ötesi.



    Resmen insanları yeni telefon ve tablet almaya zorlama. Android son sürümlerinde hep performansi öne çıkardı. Note 2 ye bile tek güncelleme vermişti Samsung. Şimdi çok uzağım Samsunga. Note 8 4.1.1 de kaldı. Bir daha asla Samsung.



    Tablet ve akıllı telefonda Güncelleme çok çok önemli

  • quote:

    Orijinalden alıntı: VefaMetin

    Samsung önce çıkardığı tabletlere güncelleme versin, Afrika ülkelerine bile verdiği güncellemeyi iki yıldır ülkemize vermedi. Hangi model mi? SM-P602. Bundan sonra çöp almam Samsung'tan.

    Samsung tan tablet almak ile yanlış yapmışsınız hocam.
  • Şu tabletlerin güncelleme işini çözseler bari hep aldığın sürümde kalıyor
  • 4Gb mı? Doğru mu okudum yoksa Samsung tüketicilerle dalga mı geçiyor?

  • Tab s 10.5 kullanıyorum iki seneyi aşkın süredir. Android 4.4 ile geldi, 5.0.1 aldı, sonrada 6.0.1 aldı. Ben şahsen çok memnunum, bu haliyle bile en az bi iki sene daha götürür.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.