|
Snapdragon 8 Elite'li Honor Magic 7 ve 7 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatları
-
-
Keşke geçen seneki gibi ayrıma gitmeselerdi pro ve düz model olarak.
Madem böyle bir ayrıma gittiler pro model de kavisli yerine düz ekran ve 2k ekran kullanılsaydı. Evet batarya bir tık fazla gidiyor olabilir ama PPI arttıkça yazılar ve görüntü cam gibi oluyor.
Kimileri bunu farkedemiyor belki yaşlılıktan belki gözle ilgili bir şeydir bilemiyorum ama ben düz s24 kullanıcısyım s24 ultra veya iphone 16 pro kullanınca direk yazılardaki ve görüntüdeki netliği anlayabiliyorum.
Bakalım TR'ye özel fiyatlandırma olacak mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 30 Ekim 2024; 19:48:57 > -
Honor'un yazılım desteğinin ne kadar olduğuyla alakalı bir bilgisi olan varmı? 2021 yılı tepe modellerin güncelleme durumu nedir? fiyat olarak Xiaomi'yi baz almışlar hemen dibinde fiyatlama için bu özgüven nereden geliyor merak ettim.
-
yazılım ve garanti hizmetleri beni çok düşündürüyor, bilen biri belki paylaşır fakat Honor Magic 6 Pro birçok açıdan muazzam bir telefon. Ekran, batarya, kamera, hoparlör, performans... kesinlikle fiyat performans telefonu. 2026 yılında telefon değiştirmeyi düşünüyorum acaba alsam mı diye düşündüğüm telefonlar arasında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkthepro -- 30 Ekim 2024; 20:34:11 > -
Üst segment cihazlara 5 güvenlik , 3 android güncellemesi ve orta segmente 2 güvenlik , 2 android güncellemesi veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung ve Xiaomi telefonları kullandım fakat Xiaomi'yi kalite açısından yetersiz buldum, tabi son zamanlarda Samsung'un da çok umut vaad ettiği söylenemez, S25U'da tek değişen şeyin çipset olacağı söyleniyor eğer doğruysa zaten alınması bile mantıklı bir seçim değil. Xiaomi telefonları ülkemizde gereksiz pahalıya satılıyor belki daha az olsa düşünürdüm ama hak ettiğini düşünmüyorum. Nubia Red Magic ve OnePlus var ama onlarda kamera ve ekran konusunda yetersiz. Samsung ve Apple harici telefonların kötü tarafı eskisini getir kampanyalarında çok değersizler ya da listede yoklar. Bu yüzden değişim düşünülmüyorsa sanki Honor telefonlar daha mantıklı gibi
-
Açıkçası az bulunca Allah Allah bu kadar kötü olamaz diye göz gezdirirken. Bu yıl Honor Magic 6 için 4 Android güncellemesine çıkardığını gördüm, belki Magic 7 için daha fazlasını sunar ama yine az
Vivo X200 gelirse yine bir seçenek olacaktır ama Dimensity'i pek tercih olarak görmüyorum Snapdragon u tercih ederim. Satın aldığım telefonu 4 yıldır kullanıyorum zaten alana kadar 6 yıl olacak haliyle yeni aldığım cihazı da bu tarz kullanacağım için geri getiri pek önemsemiyorum artık 2 yıl sonra Honor Magic 9 mu alırım, iPhone 17 mi yoksa Samsung toparlanır mı biraz muamma ama nihayetinde cihazını değiştirmek şart olacak
-
Duz ile pro modelini ayni ekranla satisa sunmak..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android e geçersem alacağım tek marka.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yine koymuşlar full hd yi. 2k ekran nerde. Nasıl amiral gemisi.. sırf bu yüzden kesinlikle almayacağım bi marka. Keza vivo x200 de öyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oneplus 13 bayağı iyi duruyor ekran olarak , en sevdiğim ekran onda açıkçası
Bence iPhone yerine alınır, bu işlemci olmuş.
Bu telefon ne zaman ülkemizde çıkar satışa acaba
Arka kamera sayısında değişim yok mu?
-
700usd lik magic alınır ama şarjı çok iyi olmalı bu arada eski modelleri kullananlar güncelleme konusunda memnun mu cihazdan magic 6 dan falan ?
-
Bu markanın ve benzerlerinin update işini şeffaf hale getirmesi lazım. Özellikle güvenlik updatelerini.
-
Türkiye’ye ne zaman gelir??? IP15 pro yu satmanın vakti geliyor gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Honor magıc6 prosu daha yakışıklı... Arka kamera sistemi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X