Şimdi Ara

Snapdragon 8 Elite'li Honor Magic 7 ve 7 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Snapdragon 8 Elite'li Honor Magic 7 ve 7 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatları
    Honor, Çin'de Magic 7 serisini resmen tanıttı. Honor Magic 7 ve Honor Magic 7 Pro isimli iki modelden oluşan seri, Qualcomm'un Snapdragon 8 Elite işlemcisinden güç alıyor ve gelişmiş yapay zeka özellikleriyle geliyor. Telefonların özelliklerine yakından bakalım.

Honor Magic 7, 6,78 inç büyüklüğünde ultra ince çerçevelere sahip düz OLED ekranla gelirken, Magic 7 Pro 6,8 inç büyüklüğünde dört taraftan kavisli OLED ekran ile geliyor. Her iki model de 1-120 Hz aralığında adaptif yenileme hızı ve 5000 nit tepe parlaklık seviyesi sunan LTPO OLED teknolojisini benimsiyor. Ekranlar ayrıca, mavi ışık miktarını azaltarak göz sağlığını koruyan AI Oasis Eye-Care teknolojisini içeriyor.

Snapdragon 8 Elite'li Honor Magic 7 ve 7 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatları

Her iki model de Qualcomm'ın yeni amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 8 Elite'den güç alıyor. TSMC'nin ikinci nesil 3nm üretim süreciyle üretilen işlemci, 4,32GHz hızında iki prime çekirdek, 3,53GHz hızında altı performans çekirdeği ve Adreno 830 GPU'su ile işlemci ve grafik performansında önceki nesle göre %40'a varan artış vadediyor. Ayrıca, Honor'un büyük sıvı soğutma sistemi sayesinde oyunlarda performans kaybı yaşanmasının önüne geçiliyor.

Honor Magic 7'nin kamera kurulumunda 50 MP (OmniVision OVH9000) ana sensör, 50 MP ultra geniş lens ve 3x optik yakınlaştırma ve OIS desteği sunan 50 MP telefoto sensör bulunuyor. Magic 7 Pro ise, değişken diyafram açıklığına (f/1.4-f/2.0) sahip yükseltilmiş 50MP (OmniVision OVH9000) ana kamera ve 3x optik ile 100x dijital zum ve OIS destekli 200MP periskop telefoto lens (Samsung S5KHP3) ile bir adım daha ileri gidiyor.

Magic 7 serisi, üçüncü nesil silikon karbon teknolojisini kullanan Honor Qinghai Lake pil ile geliyor. Düz model 5.650mAh kapasite sunarken, Pro modelde kapasite 5.850mAh'e çıkıyor. Her iki model de 100W kablolu ve 80W kablosuz şarj hızı desteği sunuyor.

Honor Magic 7 serisi, ıslak ellerle bile sorunsuz çalışabilen 3D ultrasonik parmak izi sensörü ve 3D yüz tanıma özelliğini içeriyor. Bunun yanında, her iki model de suya ve toza dayanklılık için IP68 ve IP69 sertifikasını barındırıyor. Honor Magic 7, Beidou uydu mesajlaşmasını desteklerken, Magic 7 Pro, ağ sinyalleri olmadan bağlantı imkanı sunan Tiantong uydu iletişimi özelliğini destekliyor. Son olarak seri, SGS tarafından onaylı 10 kat fazla düşme direnciyle yüksek ekran dayanımı sunuyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 15 serisi tanıtıldı: Snapdragon 8 Elite işlemcili ilk telefonlar!

Magic 7 serisi, Android 15 tabanlı gelişmiş yapay zeka yetenekleriyle donatılmış MagicOS 9.0 ile kutudan çıkıyor. Honor Magic 7 Pro, gri, beyaz, mavi ve siyah renk seçenekleriyle gelirken Magic 7 ek olarak altın renk seçeneğini de sunuyor. 8 Kasım'da Çin'de satışa sunulacak telefonların fiyatları şöyle:

Honor Magic 7 fiyatı

• 12 GB RAM + 256 GB Depolama: 631 dolar

• 12 GB RAM + 512 GB Depolama: 673 dolar

• 16 GB RAM + 512 GB Depolama: 701 dolar

• 16 GB RAM + 1 TB Depolama: 771 dolar

Honor Magic 7 Pro fiyatı

• 12 GB RAM + 256 GB Depolama: 799 dolar

• 16 GB RAM + 512 GB Depolama: 869 dolar

• 16 GB RAM + 1 TB Depolama: 940 dolar

Honor Magic 7 özellikleri

• Ekran: 6.78 inç, 1264 x 2800, 5000 nit, 120Hz, Dolby Vision, HDR, LTPO OLED

• İşlemci: Qualcomm Snapdragon 8 Elite

• Bellek: 12GB, 16GB RAM

• Depolama: 256GB, 512GB, 1TB

• Arka kamera: 50MP f/1.9 (birincil) + 50MP f/2.4 3x optik yakınlaştırma (telefoto) + 50MP f/2.0 (ultra geniş)

• Ön kamera: 50MP f/2.0

• Batarya: 5650 mAh, 100w kablolu, 80w kablosuz şarj, ters şarj

• Bağlantı: WiFi 7, Bluetooth 5.4

• İşletim sistemi: Android 15, MagicOS 9.0

• Boyut ve ağırlık: 162.1 x 75.8 x 8 mm, 199 g

Honor Magic 7 Pro özellikleri

• Ekran: 6.8 inç, 1280 x 2800, 5000 nit, 120Hz, Dolby Vision, HDR, LTPO OLED

• İşlemci: Qualcomm Snapdragon 8 Elite

• Bellek: 12GB, 16GB RAM

• Depolama: 256GB, 512GB, 1TB

• Arka kamera: 50MP f/1.4-2.0 (birincil) + 50MP f/2.6 3x optik yakınlaştırma (periskop telefoto) + 50MP f/2.0 (ultra geniş)

• Ön kamera: 50MP f/2.0

• Batarya: 5850 mAh, 100w kablolu, 80w kablosuz şarj, ters şarj

• Bağlantı: WiFi 7, Bluetooth 5.4

• İşletim sistemi: Android 15, MagicOS 9.0

• Boyut ve ağırlık: 162.7 x 77.1 x 8.8 mm, 223 g

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/10/30/honor-magic-7-and-7-pro-series-launch-specs-price/

• Keşke geçen seneki gibi ayrıma gitmeselerdi pro ve düz model olarak.

Madem böyle bir ayrıma gittiler pro model de kavisli yerine düz ekran ve 2k ekran kullanılsaydı. Evet batarya bir tık fazla gidiyor olabilir ama PPI arttıkça yazılar ve görüntü cam gibi oluyor.

Kimileri bunu farkedemiyor belki yaşlılıktan belki gözle ilgili bir şeydir bilemiyorum ama ben düz s24 kullanıcısyım s24 ultra veya iphone 16 pro kullanınca direk yazılardaki ve görüntüdeki netliği anlayabiliyorum.

Bakalım TR'ye özel fiyatlandırma olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 30 Ekim 2024; 19:48:57 >
  • Honor'un yazılım desteğinin ne kadar olduğuyla alakalı bir bilgisi olan varmı? 2021 yılı tepe modellerin güncelleme durumu nedir? fiyat olarak Xiaomi'yi baz almışlar hemen dibinde fiyatlama için bu özgüven nereden geliyor merak ettim.

• mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

yazılım ve garanti hizmetleri beni çok düşündürüyor, bilen biri belki paylaşır fakat Honor Magic 6 Pro birçok açıdan muazzam bir telefon. Ekran, batarya, kamera, hoparlör, performans... kesinlikle fiyat performans telefonu. 2026 yılında telefon değiştirmeyi düşünüyorum acaba alsam mı diye düşündüğüm telefonlar arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkthepro -- 30 Ekim 2024; 20:34:11 >
  • darkthepro D kullanıcısına yanıt

Üst segment cihazlara 5 güvenlik , 3 android güncellemesi ve orta segmente 2 güvenlik , 2 android güncellemesi veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung ve Xiaomi telefonları kullandım fakat Xiaomi'yi kalite açısından yetersiz buldum, tabi son zamanlarda Samsung'un da çok umut vaad ettiği söylenemez, S25U'da tek değişen şeyin çipset olacağı söyleniyor eğer doğruysa zaten alınması bile mantıklı bir seçim değil. Xiaomi telefonları ülkemizde gereksiz pahalıya satılıyor belki daha az olsa düşünürdüm ama hak ettiğini düşünmüyorum. Nubia Red Magic ve OnePlus var ama onlarda kamera ve ekran konusunda yetersiz. Samsung ve Apple harici telefonların kötü tarafı eskisini getir kampanyalarında çok değersizler ya da listede yoklar. Bu yüzden değişim düşünülmüyorsa sanki Honor telefonlar daha mantıklı gibi

• @fettah7ve7

Açıkçası az bulunca Allah Allah bu kadar kötü olamaz diye göz gezdirirken. Bu yıl Honor Magic 6 için 4 Android güncellemesine çıkardığını gördüm, belki Magic 7 için daha fazlasını sunar ama yine az

@AryanVII

Vivo X200 gelirse yine bir seçenek olacaktır ama Dimensity'i pek tercih olarak görmüyorum Snapdragon u tercih ederim. Satın aldığım telefonu 4 yıldır kullanıyorum zaten alana kadar 6 yıl olacak haliyle yeni aldığım cihazı da bu tarz kullanacağım için geri getiri pek önemsemiyorum artık 2 yıl sonra Honor Magic 9 mu alırım, iPhone 17 mi yoksa Samsung toparlanır mı biraz muamma ama nihayetinde cihazını değiştirmek şart olacak

• Duz ile pro modelini ayni ekranla satisa sunmak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android e geçersem alacağım tek marka.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yine koymuşlar full hd yi. 2k ekran nerde. Nasıl amiral gemisi.. sırf bu yüzden kesinlikle almayacağım bi marka. Keza vivo x200 de öyle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AryanVII A kullanıcısına yanıt
    Oneplus 13 bayağı iyi duruyor ekran olarak , en sevdiğim ekran onda açıkçası

• Bence iPhone yerine alınır, bu işlemci olmuş.

• Bu telefon ne zaman ülkemizde çıkar satışa acaba

• Arka kamera sayısında değişim yok mu?

• 700usd lik magic alınır ama şarjı çok iyi olmalı bu arada eski modelleri kullananlar güncelleme konusunda memnun mu cihazdan magic 6 dan falan ?

• Bu markanın ve benzerlerinin update işini şeffaf hale getirmesi lazım. Özellikle güvenlik updatelerini.

• Türkiye’ye ne zaman gelir??? IP15 pro yu satmanın vakti geliyor gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Honor magıc6 prosu daha yakışıklı... Arka kamera sistemi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.