Şimdi Ara

Snapchat kullanıcıları eski sürüme geçilmesi için 1 milyon imza topladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Snapchat'in arayüzünde uzun süredir köklü bir değişikliğe gidileceği söyleniyordu. Geçtiğimiz hafta güncellenen Snapchat'in yeni arayüzü kullanıcılar tarafından "kafa karıştırıcı" olarak nitelendirildi. Oldukça fazla tepkiye neden olan değişiklikler ise çığ gibi büyüyerek bir kampanyaya dönüştü.

     

    Avusturalya'lı Snapchat kullanıcısı Nic Rumsey tarafından Change.org sitesinde, güncellemelerin geri alınmasına yönelik bir kampanya başlatıldı. Uygulamanın eski arayüzüne dönmesine yönelik olan bu kampanyayı 1 milyon Snapchat kullanıcısı imzalamış durumda.

    Ayrıca Bkz.HTC Desire 12'ye ait detaylar belli oldu

    Kullanıcılar güncellemeye neden tepki gösterdi?

    Rumsey, uygulama arayüzünün güncellenmesinden sonra kullanıcıların uygulamayı kullanırken oldukça zorlandığını ifade ediyor. Bunun yanında pek çok Snapchat kullanıcısı eski sürüme dönmek için umutsuz bir şekilde çözüm bulma peşinde.
     
    Snapchat cephesinde ise konuyla ilgili somut bir açıklama olmazken, kullanıcıların yeniliklere zamanla alışacağı görüşü hakim. Bakalım önümüzdeki günlerde kullanıcıların istekleri göz önüne alınarak eski arayüze dönüş yapılacak mı? Hep beraber göreceğiz. Rumsey'in başlattığı kampanyaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.







  • Yerine imza atanlar hariç 50 kişi üniversitede boşa dirsek eskitmedik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımhaberden örnek alsalardı. isteyen eski sürüm isteyen yeni sürüm kullanabilecek seçeneği koymalıydılar. bu konuda dh yi başarılı buluyorum

  • Başka bir şey için imza toplasalar 1 milyon kzor bir ihtimal. Ama Snapchat köklü değişikliğe gidince ortalık ayağa kalkar
  • Kullanmasın, silsinler. Bakın nasıl 1 haftada eski sürüm geri geliyor...

  • yok artık ya saçma bir uygulama bence

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.