Şimdi Ara

Snapchat, 10 saniyelik kayıt sınırını kaldırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Snapchat, 10 saniyelik kayıt sınırını kaldırıyor


    Önemli yenilikler sunmasına rağmen kısa süre içerisinde rakipleri tarafından benzer bir şekilde kopyalanan Snapchat, özellikle borsaya açıldıktan sonra yavaşlamaya başladı. Firma farklı hamlelerle yeniden ilgi çekmeye çalışıyor.


     


    Önemli değişiklik


     


    Snap Haritalar özelliğinden sonra mesajlaşma uygulaması şimdi de 10 saniyelik kayıt sınırlamasını bypass etmeye karar verdi. Multi-Snap adı verilen yeni özellik ile kullanıcılar 6 adede kadar 10 saniyelik Snap kaydedebiliyor. Böylece toplamda 1 dakikalık kayıt yapılmış oluyor.


     


    Aslında firma 10 saniyelik kayıt temelini bozmamış oluyor ve kullanıcılar yine bu şekilde kayıt yapabilecek ancak uzun sürelere ihtiyacı olanlar 60 saniyeye kadar seçeneğe sahip olacaklar.


     


    Multi-Snap için kullanıcıların kayıt tuşunu sürekli basılı tutmaları yeterli. Uygulama 6 adede kadar 10 saniyelik kayıtlar yapıyor ve bunları birleştiriyor. Kronolojik sıraya göre birleştirilen bu paket içerisinden kullanıcı istediği 10 saniyelik kaydı çıkarabiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.The Mummy oyunu da filmin izinden gidiyor

    Çoklu kayıt yanında Tint Brush adında bir özellik daha getirilmiş. Özellik resmin sadece belirli bir kısmının rengini değiştirmeyi sağlıyor. Kullanıcı parmağı ile istediği alanı seçtikten sonra yapay zeka en uygun renk değişimini ekrana getiriyor.


     


    Çoklu kayıt özelliğinin uygulamada yeni bir kullanım alışkanlığı oluşturacağı düşünülüyor. Kendisini daha rahat hisseden kullanıcılar farklı konseptler ortaya koyabilecek. Bu da kullanıcı sayısını arttıracak. Yeni özellikler güncelleme olarak dağıtıma başladı. 


     







  • 10 saniyeye zor dayanıp kapatıyoruz,hatta o kadar net yediği için üstüne bir de küfür ediyoruz.şimdi 60 saniyeye çıkarmışlar,böyle kullanıcı mı çekilir

  • Son çırpınışlar...

  • Takip ettiklerim artık nerdeyse snap paylaşmaz oldu, instagrama kaydı çoğu. bu da snapin modası geçiyor anlamına geliyor, istatislikler öyle diyo.

  • Sevgili Twitter bu sınır kaldırma, gevşetme olayından gaza gelip 140 karakter sınırını sakın kaldırma. Nette bazı şeylerin limitli olması biz kullanıcılar için büyük bir nimet.
  • Şarjı su gibi içtiği için arada bi giriyorum. Mobil internet ile kullanmıyorum. İnstagram bu konularda iyi optimize oluyor. En önemlisi batarya kullanımı. Uygulama her açıldığında kamera açılırsa şarj yer. Ana ekran değiştirilmeli.

  • Son kurşunları...

  • Kompile kapansın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.