Şimdi Ara

SMS58M82TR Bulaşık Makinesi Bağlantı Şeması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bulaşık makinesini servisin yüksek fiyat vermesi nedeniyle söktüm. Tabanına su taşmıştı bu nedenle devirmeden sökmek zorunda kaldım.

    Sökerken kablo ve soket bağlantılarının fotoğraf ve videolarını almama rağmen tekrar toplayabilir miyim emin değilim. Hangi soket, hangi parçaya gider gibi bir şema nasıl bulabilirim. İnternette araştırdım ancak bulamadım.

    Teşekkürler.



  • Ben fotoğraflarını çektiğimde bakarak topluyorum bir sorun olmuyor. Karıştırabileceğinizi düşündüğünüz benzer kablolar varsa üzerlerine ayırt edici bir şey yapıştırıp da fotoğraf çekebilirsiniz veya da numaralandırdığınız yapışkanlı kağıtları soketlerin olduğu kablolara yapıştırıp işinizi sağlama alabilirsiniz. Ama bunlara gerek kalmaz fotoğraf da yeterli olur aynı soketlerden yoksa.

    Bu arada tam olarak sorunu anlayamadım neden sökmek istiyorsunuz kabloları? Tabandaki birikmiş su yüzünden makine hata veriyorsa o suyun makineyi hafifçe eğerek yere akmasını sağlayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu25 -- 28 Mart 2018; 1:53:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makine çalışmaya başladıktan kısa süre sonra evin kaçak akım rölesini attırıyordu. Zamanım olmadığından servis çağırdım. Servis Isıtma pompası ve anakarta arızası demiş hanıma ve 800 tl civarında ücret istemiş.

    Bende akşam apar topar bir bakayım dedim. Ancak taban su doluydu. Zar zor söktüm. Devirdaim pompasının içinden oldukça atık çıktı. Isıtma pompasında yüzeksel baktığımda sorun göremedim. Eğer kablo bağlantı şemasını bulursam Daha rahat toplayabilirim. Zaten bir miktar resim çektim öncesinde.
  • nihcet N kullanıcısına yanıt
    Şema servisten belki temin edilebilir. Isıtıcının sağlamlığını ölçü aletiyle kontrol etmek gerekir diye düşünüyorum. Göz ile arızalı olup olmadığı net bir şekilde teşhiş edilemeyebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.