Bildirim
Smile adsl kullanan warmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
turk telekomdan baska internet saglayıcı şirketi kullanan yokmu ya ?? -
smile adsl de zaten ttnet ile çalışıyor bildiğim kadarıyla -
smıle dedıgın yıne ttet farklı bısey yok.sadece kuran fırma farklı.bende smıle kullanıyorum.cok sorun yok yanı.aynı.eger tarıfesını begendıysen gecebılırsın... -
ttnet kullanıyorum ama bişe indirmediğim halde fatura kabarık gelıyo bide ama tarifeleri aynı ttnetle :( -
ben kullanıyorum.başlarda gayet memnundum.tarifem 1mb. sınırsız.modem hediyesi almadığım için ilk üç ay 29 ytl geliyor fatura.ancak şuan bağlantıda sorun olabiliyor.mesela dün 30 dakika aralıklarla bağlantı kopuyordu ama sonuç olarak ttnet e göre 30000 kat daha iyi -
24 ay bağlantıyı garanti ediyorsun. Dikkat et daha öncesinde iptal edersen indirim tutarlarını ipodun parasını hepsini geri alırlar. -
sorun yok bende geçtim. -
Smile Adsl de altyapısını TTnetten alıyo yani bi fark olacagını zannetmem -
farkından deilde l en azından belirli bi süre sınırsızı 27 ytl weriyosun bide ıpod weriyolar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X