Şimdi Ara

Smart TV'den Digiturkplay izlenebiliyor mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
58.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: colombus54

    50hu6900 aldım fakat izleme yapamıyorum infinite octoshape uyarısına hayır teşekkür ederim diyorum infinite yazısı dönüyor dönüyor açılacakmış gibi fakat yok yok
    o kadar para verdik tvye yanında laptop nu gezdireceğiz
    çözüm üretebilen varsa pls

    mevcut o yazılım zaten yayınların yüksek kalitede ve hızlı açılmasını sağlıyor..bu yazılıma hayır demekle bazen açılıyor ama oda verimli değil..zaten yukarıda belirttiğim gibi mevcut smart tv lerde izzlenmesini digiturk engelliyor..dahası digiturk laptop üzerinden hdmı kablo ile tv den izlenmesinin yasal olmadığını söylüyor..ama tek çare izlemek istiyorsak yanında birde laptop aksesuarı bulunduracağız..
  • çoğu android stic lerde bile engelleme yapıyor dijitürkplay
    samsung tvler de engellendi çoğu modellerinde göstermez oldu bildiğim kadarıyla
    dijitürkplay elinden geleni yapıyor sağolsun
  • Maalesef bu durumdayız
     Smart TV'den Digiturkplay izlenebiliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: colombus54

    Maalesef bu durumdayız

    Hayırlı olsun aksesuarda bayağı hoş olmuş...
  • Smart Tv ler için Dijitürk Play uygulaması güncellendi. Fakat mevcut dijiturk play üyeleri kullanıcı adı ve şifreleri ile girdiklerinde yayınları izleyemiyorlar. Oranın üyeliği farklıymış.
  • LG lw serisine nasıl yükleniyor uygulama arama kısmında digitürk play çıkmamaktadır.
  • Valla arkadaşlar Tüm yorumları okudum, Benim Ev Lg 47lm babamlarda 32LN Komsumda 47 lg Dayımda 42lm Hepsinde Smart Tv mevcut ve DİGİTURK play canlı maç satın alarak çok net şekil izleniyor hatta şuan rize-sivas maçını iziyorum, eğer samsunlarda digiturkplay açılmıyorsa iykide samsung almamışım diyorum çünkü dün akşam vestel smart tv gördüm ordada açılmadı.. LG ve Digiturk Ortak anlaşması var sanırım hatta aylık üyelikle tüm kanallarıda izleyebılıyorsunuz
     Smart TV'den Digiturkplay izlenebiliyor mu?




  • hayırlısı olsun arkadasım iyi seyirler
    bu bitür kısır döngü gibi bimüddet samsung ile bi müddet lg ile biarada vestelle arçelik beko ile döndürüp duruyorlar
    ipler onların ellerinde bakalım ne kadar sürecek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PoyRazsL

    Valla arkadaşlar Tüm yorumları okudum, Benim Ev Lg 47lm babamlarda 32LN Komsumda 47 lg Dayımda 42lm Hepsinde Smart Tv mevcut ve DİGİTURK play canlı maç satın alarak çok net şekil izleniyor hatta şuan rize-sivas maçını iziyorum, eğer samsunlarda digiturkplay açılmıyorsa iykide samsung almamışım diyorum çünkü dün akşam vestel smart tv gördüm ordada açılmadı.. LG ve Digiturk Ortak anlaşması var sanırım hatta aylık üyelikle tüm kanallarıda izleyebılıyorsunuz

    onların SMART TV Liğ üyeliği vardır..bizlerse daha önce bilgisayardan izliyebildiğimiz web üyeliğimiz ile şimdi tv de olan browser den izliyemediğimizden bahsediyoruz burada..
  • Samsung h6470'te tarayıcıdan maçları izleyebiliyorum,yalnız üst taraftan yayın 2'yi seçiyorum,yayın 1 genelde açmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanri12

    Samsung h6470'te tarayıcıdan maçları izleyebiliyorum,yalnız üst taraftan yayın 2'yi seçiyorum,yayın 1 genelde açmıyor.

    Mesajı yazdık digiturkplay komple göçtü.Tv,bilgisayar hiçbir yerden bağlanamaz oldu.Tv'de beyaz sayfa kalıyor,bilgisayarda 'The service is unavailable' uyarısı çıkıyor.Geçen sene böyle sorunlar olmuyordu,bu sene fazla hata vermeye başladı,digiturkplay için bu işin yasal sorumluluğu yok mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanri12 -- 14 Mart 2015; 20:17:44 >
  • Geçen hafta derbidede aynısı olmuştu,bugünkü gs maçında da aynısı oldu.İlk yarı sorun yoktu tv tarayıcısından izliyordum. 2.yarı digitürkplay göçtü,10-15 dk bilgisayardan da bağlanamadım.Bilgisayarda düzelince tv'ye geçtim üye girişi kısmının altında güvenlik kodu çıkıyor,onu girince yüzlerce karakterden oluşan başka bir kod çıkıyor,bu kodu aşağıdaki alana kopyalayıp yapıştırmamıı istiyor,tabi bunu tv'de yapmak ne mümkün.Bilgisayardan girince kopyalama basamağı karşınıza çıkmıyor. Digitürk bu uygulamayı smart tv engellemek için mi yapıyor,yoksa sisteminde sorunlar mı var bilmiyorum.2.seçenek sanki daha ağır basıyor neredeyse sistem her hafta hata vermeye başladı ve sorun genelde 2.yarılarda çıkıyor.(kopyala yapıştır basamağı smart'tan girişi imkansız kılıyor).Eğer kopyala yapıştır basamağını smart tv'ler için koymuşlarsa neyin peşindeler anlamak zor,laptopu bilgisayara bağlamak 10-15 saniyelik iş.

    Düzeltme:Sorunun sistemde olduğu büyük ölçüde belli oldu,digiturkplay sayfasında sadece maç listesi çıkıyor diğer bölümlere geçilemiyor,ayrıca üyeliğimde olmamasına rağmen ingiltere ligide açılıyor,kendilerince hediye verdiler herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanri12 -- 14 Mart 2015; 20:51:49 >




  • bu aralar sisitemle çok oynamaya başladılar bakalım
    ücretsiz herabonesine açmışlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.