Şimdi Ara

Smart Forfour Hakkındaki Düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eşimin hali hazırda kullanmakta olduğu aracı 9N 1.2 12 V Polo açıkçası eşim acemiliğini bu araba üzerinde attı

Bu nedenle arabanın üzerinde oldukça fazla savaş yarası var ben Hollamda'ya her geldiğimde

sağını solunu yaptırmaktan yoruldum. Hanım sağa sola vurmaktan yorulmadı arabamız bu haliyle sanırım 1100-1200 Euro eder.

Dün çok ilginç bir biçimde gözüme Smart ForFour takıldı netten baktığım kadarı ile 1.500 - 2.500 Euro bandında seyrediyor. Fiyaları da bu kadar makul görünce

arabayı değiştirsekmi ki diye aklımıza geldi. Zaten polo 4 teker bir direksiyondan ibaret arabada merkezi kilit bile yok

Sorun şu fiyatı makul ancak bu arabalar hakkında hiç bir bilgim yok kronik bir problemi varmıdır ? Nelere dikkat etmem gerekir en azından TR şartlarında

alınıp tepe tepe kullanılabilirmi ? Servis bakım maliyetleri nelerdir ? Her bir parçasına rahatlık ile erişim sağlanılabilirmi? Yardımcı olabilirmisiniz ?

Bu hanımın arabası

[simage]
    Smart Forfour Hakkındaki Düşünceleriniz
    [/simage]

Smart İlanları
    |view:gallery-view|searchInTitleAndDescription:true

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 11 Haziran 2019; 14:29:19 >

• Benimde 3. araç olarak aradığım, garajımdaki yer sorunundan ötürü Opel Adam ile birlikte aylardır arayıp bir türlü bulamadığım bir araçtır kendileri.

Modeli yüksek km düşük 0.9 turbo arıyorum. Bir kere kısa mesafe kullandım. İçi göründüğünden daha geniş ve performans yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

Benimde 3. araç olarak aradığım, garajımdaki yer sorunundan ötürü Opel Adam ile birlikte aylardır arayıp bir türlü bulamadığım bir araçtır kendileri.

Modeli yüksek km düşük 0.9 turbo arıyorum. Bir kere kısa mesafe kullandım. İçi göründüğünden daha geniş ve performans yeterli.
    Galeriniz falan mı var 3. araç ihtiyacı nedir :/
    Konu sahibine gelirsek Hollanda'da yaşıyorsunuz sanırım orada araç fiyatları gayet uygun diye biliyorum neden bu uyduruk araçlara bakıyorsunuz :/

Orijinalden alıntı: Moueson

Konu sahibine gelirsek Hollanda'da yaşıyorsunuz sanırım orada araç fiyatları gayet uygun diye biliyorum neden bu uyduruk araçlara bakıyorsunuz :/

Alıntıları Göster
    Moueson, a segment araçlar uyduruk değil yanlış biliyorsun hatta birçok marka bu segmentte B ve c segment ten daha çok özeniyor çünkü avrupada tutuluyor, ayrıca uyduruk dediğin aracı megane 4 ile kafa kafaya vur megane 4 pert olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Moueson, a segment araçlar uyduruk değil yanlış biliyorsun hatta birçok marka bu segmentte B ve c segment ten daha çok özeniyor çünkü avrupada tutuluyor, ayrıca uyduruk dediğin aracı megane 4 ile kafa kafaya vur megane 4 pert olur

Alıntıları Göster
    "ayrıca uyduruk dediğin aracı megane 4 ile kafa kafaya vur megane 4 pert olur"
    Yav ne yaptın sende Renault artık eskisi gibi değil araçları çok daha sağlam artık aklınıza eski Toroslar , symboller falan gelmesin. En azından diğer markalarla denk sağlamlık ta diyebiliriz aksi takdirde ne Megane nede Clio NCAP dan 5 yıldız alamazdı. Onun dışında a segment araçlara bu kadar özenildigini bilmiyordum cahilliğime ver öğrenmiş oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Alıntıları Göster
    sen megane ı teneke kola kutusu fiat larla karşılaştırdın sanırım ? 2006 dan beri yaklaşık 13 senedir renault clio ve megane ile girdiği her ncap tan 5 yıldız aldı symbol ü sayma çünkü o TR için yapılmış bir model senin fiat ın 0 yıldız alıp rekor ! kıran dandik tenekeleriyle bir tutma renault u

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

sen megane ı teneke kola kutusu fiat larla karşılaştırdın sanırım ? 2006 dan beri yaklaşık 13 senedir renault clio ve megane ile girdiği her ncap tan 5 yıldız aldı symbol ü sayma çünkü o TR için yapılmış bir model senin fiat ın 0 yıldız alıp rekor ! kıran dandik tenekeleriyle bir tutma renault u

Alıntıları Göster
    Fiat 500x amerikada yani iihs ncaptan daha zorlu bir test kurumu daha yüksek hızda test ediliyor bu testten good almış bir model, captur önce Amerika piyasasına girsin gerçi girsede 500x ile yarışamaz.

Fiat her aracını çok iyi yapar hepsini istese 500x gibi yapar ama yapmıyor sebebini bilmiyorum.

Fiatı lada dacia Tata falan sanıyorsun herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Hollanda'da yaşıyorum. Uyduruk olmayan bir otomobil tavsiyeniz varmı ?

Alıntıları Göster
    3.araç benim olmayacak. Evin 3. aracı olacak fakat ben de kullanırım tabi ki. Özellikle şehir içi için çok ideal.

Alıntıları Göster
    Ayrıca uyduruk dediğiniz araç, o çok sevdiğiniz Renault ile birlikte üretilen yeni Twingo’yla ortak parçaların kullanıldığı bir araç.

0.9 turbo benzinli motor ve çift kavrama şanzıman (edc) Renault’dan alınmış mesela.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu güncel
  • 2004-2005 üretimi forfour, mitsubishi colt ile ortak üretim bir araçtır. benzinli motorları mitsubishi'nin kendi motorlarıdır dizelleri ise mercedes'e aittir. şanzımanları getrag'dır, iç malzemeler, dış kaporta aksamlarının pek çoğu mitsubishi colt ile ortaktır. zaten aynı fabrikadan çıktılar (hollland nedcar plant)

colt'u 3.5 senedir sürüyorum. bana tek kuruş masraf çıkartmadı. memnunum. forfour da colt'la aynı araba olduğuna göre muhtemelen o da masrafsız güzel bir arabadır.
  • Cevap için çok teşekkür ederim. Aradığım cevap buydu. Aslın da arada bende kullanacağım için Mitsubishi Cold Cz3 çok hoşuma gidiyor almayı da isterim. Fakat 2 çocuk olunca tek kapı araba sıkıntı yaratıyor.

Motor hacmi olarak hangisini tercih etmeliyim ? Hangisini önerirsiniz ? 1.1 Lt ve 1.3 Lt var. Performans beklentimiz ikinci sırada diyebiliriz. Daha çok yakıt ekonomisi ve şehirler arası otobanlarda bizi polo gibi çok üzmesin yeterli
    otobanlarda üzmesin derseniz 1.3. bende de 2010 model cz3 amt şanzımanlı colt var. 1.3 motora sahip. valla colt'ta 1.3 motor çok güzel hızlanıyor 1.6 arabaymış gibi neredeyse gidiyor yolda. ekonomi konusunda da çok başarılı. uzun yolda 4.5 litre civarı tüketimleri gördüm ben 1.3 colt ile. çok memnunum. hatta o kadar memnun kaldım ki mitsubishi'den üstüne geçen sene asx aldım colt'u artık iş dışında pek kullanamıyorum asx'le geziyorum ama, colt'un tadı damağımdadır.

1.1 colt'larda da vardı. 1.1'in tabi doğal olarak nefesi kesiliyor bir süre sonra. 1.3'ün kolay kesilmiyor ve az yakıyor.
    Alet vtec değil savaş açıyor sanki... Bir honda kullanıcısı
  • Gereksiz bir model. Hadi fortwo'yu anlarım küçük bunun öyle bir handikapı da yok. Başka markaların A-B segmentine yönelmekte fayda var.

satmamak kaydıyla güzeldiz

mercedes malı sonuçta
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.