Şimdi Ara

Smarnoo T652 Araç Kamerası incelemesi F/p (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
17
Favori
44.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master KENOBI

    Olgu Bey'in tavsiyesi ile bu ürünü aldım. Kendi aparatı büyük olduğu için kullanmayı düşünmüyorum.
    https://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Double-Sided-Car-Driving-Recorder-Mount-DVR-Bracket-Screw-Connector-Rack-DV-GPS-Camera/32823818186.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.xATEk9

    bende bundan almayı düşünüyorum. Yapışkanı nasıl kuvvetli mi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: klent

    Olgu bey sizin tavsiyenizle aldığım kamera geçen hafta geldi.dediğiniz şekilde ayarlarını yapıp taktım.ama şöyle bir sorun oluyor.Aracım dizel cruze.yarım kontak yapıp beklerken kamera açılıyor aracı çalıştırırken o biranlık kesintide duruyor çalıştırınca kendi açılmıyor üstündeki düğmeye basıp açmam gerekiyor.birde o yarım kontakta açıldığında ekranında görüntü oluyor ama o kırmızı yanıp sönen kayıt ışığı yanmıyor ve yine kameranın altındaki düğmeye basıp kaydı başlatmam gerekiyor neden acaba?

    Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama şimdiye kadar bir çözüm bulumadım.. Açılmasını bekleyip sonra marşa basmamız gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • serihan S kullanıcısına yanıt
    araç sigortasına bağlatırsanız yada dc dc step down 5 v lık voltaj düşürücü ile araç içindeki tepe lambasına bağlatırsanız sorununuz çözülür hemde kablo ve çakmaklık girişi dağınıklığından kurtulabilirsiniz oto elektrikçilerinde yaptırabilirsiniz bu işlemi büyük ihtimal. bende yeni aldım bu yolu deniycem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: klent

    Olgu bey sizin tavsiyenizle aldığım kamera geçen hafta geldi.dediğiniz şekilde ayarlarını yapıp taktım.ama şöyle bir sorun oluyor.Aracım dizel cruze.yarım kontak yapıp beklerken kamera açılıyor aracı çalıştırırken o biranlık kesintide duruyor çalıştırınca kendi açılmıyor üstündeki düğmeye basıp açmam gerekiyor.birde o yarım kontakta açıldığında ekranında görüntü oluyor ama o kırmızı yanıp sönen kayıt ışığı yanmıyor ve yine kameranın altındaki düğmeye basıp kaydı başlatmam gerekiyor neden acaba?

    Kamerayı default ayarlarına getirip bir deneyin isterseniz, bir güncelleme bulursak daha iyi olacak gibi. Açılırken 10 saniye geç açılsa




  • fertile kullanıcısına yanıt
    Denemesini ancak Mart ortası yapabileceğim. Benim için önemli olan ebadı idi, yapışkan işi haricen alınacak 3m çift taraflı bant ile bir şekilde çözülür.
  • olgu bey yakın bir zamana kadar eken h9 kullanıyordum ancak 2 kamera da kısa bir arayla bozuldu şuan hiç açılmıyorlar.

    eken h9'un en beğendiğim yönlerinden biri 170 derecelik geniş açısıydı bu yüzden bu smarnoo kamera ilgimi çekti.sizce eken h9 sonrası memnun kalırmıyım?

    şuan bu kamera için paylaşabileceğiniz bir indirim kodu var mı?

    teşekkürler.
  • klent K kullanıcısına yanıt
    Hocam benim araçta benzinli cruze. ben ustaya direk kontağın sigortasına bağlattım. anahtarı takınca yarım kontakta hemen başlıyor çalışmaya. Arabayı çalıştırınca bir gel git oluyor ama 1-2 sn ancadır onu da normal olarak görüyorum ve kayıta devam ediyor. hatta bizim araçlarda kontak kapatınca arabadan inmezsen elektrik 10 dk daha devam eder radyo felan kapanmaz. radyo kapanınca kamera kapanıyor Acaba bağlantıyla yada kamera ayarlarıyla ilgili birşey olabilir mi?
    Birde ben kamerayı kullanırken ilk taktığım microsd kart bozukmuş format atıyordu ama kayıt başlamış gibi gözükürken 1 dk sonra kayıtı duruduruyordu kendi. o kartı değiştirdim hiçbir sıkıntı çıkmadı.
  • Master KENOBI kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam çok teşekkür ederim
  • klent K kullanıcısına yanıt
    Aşagıdaki ilandaki ürün direk kontaga baglanırsa marş esnasında kesilme problemini de ortadan kaldırıyor aynı zamanda.
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-arac-kamerasi-icin-dusuk-voltaj-korumali-cakmaklik-sarj-kiti-485246413/detay/
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Aynısını bu gün bende yaşadım. dün geldi kamera taktım sabah çalıştırırken güç dalgalanması kesilmesi artık adı her ne ise bunu yaşadım .Acılmadı mavi ışık sürekli yanık vaziyette kaldı .kapattım açtım hafıza kartını formatlayın dedi . Yeniden kapatıp açtığımda kayda direk başladı . Kendi güç kablosunu kullanmadım çakmaklıkta takılı olan Xiaomi Araç Şarj Cihazından aldım kendi kabloları ile akşam deneyeceğim .
  • Kendi güç kablosuyla da aynı sorunu yaşayacaksınız...Marş esnasında çakmaklık enerjisi kesiip geri açılıyor ve kamerayı kilitliyor.

    Benzer sorun benim arabanın teyip baglantısında var.Teyibe gelen hatta marş esnasında elektrik kesiyor ve teyip açılıp geri kapanıyor.Çözüm olarak üsttteki ilandaki modülün biraz daha değişigini bagladık
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Sizin videoyu izlemiştim birkaç kere.Siz bu yarım kontakta kapanıp tekrar açılmasından bahsetmiştiniz sizin araçta dizel sizde neden böyle bir sorun olmuyorda benimkinde oluyor acaba?..Tüm ayarları sizin videoda dediğiniz gibi yaptım.
    ..Acaba araçtanmı kaynaklı yoksa kameradanmı kaynaklı oluyor bu sorun.sizdekinin yazılım sürümü ne acaba bizdekiyle karşılaştırsak yada başka ne yapılabilir acaba.?
    ..hadi aracı hep ben kullansam basar düğmeye çalıştırırım çoğu zaman unutmam yaparımda aracı ençok eşim kullanıyor zaten onun açısından güvenlik olsun diye aldım ama o bu konuda hem bilgisiz hemde herdefasında hayatta aklına gelip kameraya bakmaz çalışıyormu diye.Yani bu durumuyla benim çok işime yaramayacak.
  • klent K kullanıcısına yanıt
    ben kendi adaptörü ile çakmaklıktan bağladım . Sorunsuz vaziyette çalısıyor . Ufak bir modifikasyon ile çakmaklığı usb ye çevirip usb sonrasında kendi çakmaklık aparatından bağladım yine olmadı hataya düşüyor oto elektririkcisine gidip bağlatacam sonunda. :)
  • Bana urun 2 hafta once ulasti cenazemiz oldugunda tam deneme imkani bulamadim ama ekranda kilcal cizikler vardi ve kutu icinden cakmaklikli usb kablo calismiyor. Kamerayi begendim baya oldukca kaliteli cekimler yapiyor mikrofonuda gayet iyi. Gearbestten almistim videolarini cekil bu sorunlarin bi miktar iade veya sifir ekran gondermeleri icin ugrascam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar

    Ön camda a118c2 kullanıcısıyım memnunum gücü şimdilik obd den alıyorum ancak 4 voltaj ayarlı hardwire kitim ulaştı

    Bunu kullanmak sanıyorum obd e göre akü açısından daha sağlıklı olacaktır.

    Montaj yapmadan önce arka cam içinde aşırı pahalı olmayan smarnoo, jensun, b1w gibi wifi de olan ürünleri düşünüyorum bu konuda öneriniz varsa alabilirim.

    Diğer yandan tek hardwire kit ile 2 kamerayı nasıl bağlarım? Sanıyorum bu mümkün değil, bu durumda en iyi alternatif heralde mini0906 ancak şuan için bana fazla gelir.

    Öneri ve teknik yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olgu beyin tavsiyesi üzerine almıştım ama açıkcası şuan için hiç memnun değilim.Açılınca otomatik kayda başlamıyor illa elle başlatmak gerekiyor.
    ...Eğer isteyen varsa satabilirim aldığım fiyata yaklaşık 15 gün falan önce aldım arabayı %90 eşim kullandığı ve oda zaten bilmeyip kayda baaşlatmadığı için hiç kullanılmadı sayabilirsiniz.Olgu beyde artık bu başlığa uğrayıp bilgi vs yazmıyor sanırım artık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de burada çok övüldüğü için aldım. Ama hiç memnun kalmadım. Ayarları kafasına göre değiştiriyor. Sürekli kontrol etmek gerekiyor. Diğer aracımdaki 70 Minutes çok daha stabil çalışıyor. Üstelik wi-fi olması büyük kolaylık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dome d201 kameram 2.5 senenin sonunda problem çıkartınca, olgu hocamdan bu T652 yi temin ettim. Yarım kontak olsun , otomatik kayıt olsun hiçbir sorun yaşamadım. Yalnız adaptörü sanırım yaklaşık 20cm daha kısa d201 adaptörüne göre.

    Keşke adaptör girişi sağdan değil de üstten olsa imiş iyiymiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün akşam ters yönden gelen bi araç bana dalacaktı,yavaş oldugum halde ve kafa kafaya geldıgımız halde plaka gormuyor gece görüşü cıdden kötüymüş daha net goruntu alma şansım varmı bu kameradan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fastforyou

    dün akşam ters yönden gelen bi araç bana dalacaktı,yavaş oldugum halde ve kafa kafaya geldıgımız halde plaka gormuyor gece görüşü cıdden kötüymüş daha net goruntu alma şansım varmı bu kameradan

    Öncelikle geçmiş olsun,



    Kamera Gece Çekimleri Bilgilendirme :



    Arkadaşlar araç kameralarında bildiğiniz üzere kızıl ötesi gece görüşü ve benzeri infra led vs. sistemleri kullanılmıyor. Benim bildiğim üzere çok pahallı model araçlarda özel paket halinde bu görüş sistemini ekletebiliyorsunuz.



    Gelelim tüm dünya genelinde kameralar ne mantıkla çekim yaparlar; kısaca " Ne kadar Işık-O kadar iyi çekimler " Ayrıca bazı kameraların üzerinde bulunan minik ledler sadece 3cm ye kadar etkilidir ( işe yaramazlar) yoksa tek amaçları süs ve kandırmaca :)



    Çoğu araç kamerası reklamında ( Aliexpress vs. diğer sitelerde satılan ) kameranın reklamını yaparken Gece çekimini şehir içinde ve bol aydınlatılan yollarda yaparlar. Hele Honkong vb. gibi büyük şehirlerde geceleyin yollarda belki gündüzden daha fazla ışık ve aydınlatma bulunuyor. Araç kamera gece çekimlerini bu yollarda kaydedip gece çekimi diye veriyorlar. Ama ne yalan söyliyim bu detayı tek tek tüm forum arkadaşlarıma anlatamayacağım için bende gece çekimlerini aydınlık caddelerde çekiyorum. Çünkü doğrusu olan kapkaranlık yolda çekimler yapsam mantığı bilmeyen arkadaşlarımız direkt " Gece çekimi çok kötüymüş falanca kamera gece daha iyi çekiyor " diyecek ama gözden kaçırdıkları nokta falanca kamera şehir ışıkları olan çok aydınlık bir yerde çekim yapmış :)



    Gelelim işin doğrusuna; gece çekimlerinde :



    1- Plaka okumasına değil en karanlık ortamda bile olayları anlaşılacak şekilde çekim yapması. Örnek vermek gerekirse bir adam önünüze kırdı, yoldan bir yaya fırladı, ters yönden gelen bir sürücü. Bize bu ayrıntıyı vermesi yeterli.



    2- Elimden bir çok kamera geçti ve şu an kullandığım 350 $ lık kamera bile gece çekimlerinde beklediğimiz performanstan öteye geçemiyor.



    3- Daha da net çekimler istiyorsak aracımıza gece açmak üzere extra 8-10 tane far takabiliriz :)









    Size daha kötü gece çekimlerine sahip bir kamera örneği vermeliyim :



    http://youtu.be/sxNeEjSCeK4



    Bu örnekte eski nesil bir işlemciye sahip kamera kullanıyordum (2.5 sene olmuştur ) ki o zamanın en iyi kameralarındandır. Bundan daha kötü çekimler var arkadaşlar inanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.