Şimdi Ara

Smallman'den Alışveriş Yapan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fiyatlar çok uygun ve adını ilk defa duyuyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sensei Splinter

    Fiyatlar çok uygun ve adını ilk defa duyuyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?

    yokmu bu siteden birşeler alan
  • Sicak fırsatlar konu dışına açın konuyu cevap verirler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 11:00'da sipariş verildi, 15:00'te kargo firmasına teslim edildi, bugün 14:00'te bana teslim edildi. İlk defa alışveriş yaptım, ellerine sağlık. Harbiden çok hızlı çıktılar. Tabi bu arada şunu da belirteyim firma Ankara merkezli, ben Kayseri'de yaşadığım için belki bu kadar hızlı gerçekleşmiştir.
  • Sensei Splinter kullanıcısına yanıt
    Bir Şey dikkatimi çekti Bu ''sözde'' kullanıcı yorumları çok güvenilir çok hızlı olduğundan bahsetmiş ama hepsinin yazı şekline bakarsan noktalama ve virgülleri hepsi çok iyi kullanıyor (AMA HEPSİ)
    şu benden önce yazan elemanda öyle Bir Bak Sende Anlarsın




  • Umarım Bunun anlamını biliyorsundur
  • 850 Evo aldım hocam sıkıntı olmadı alışverişimde ve onun haricinde 1500 lira civarı başka sipariş geçti arkadaşım onda da sıkıntı olmadı. Kargo konusunda hızlılar diyebilirim.
  • Merhabalar bu siteden bir klavye mouse seti aldım internetteki en ucuz site olduğu için denemek istedim. 90liralık ta bir ürün olduğu için riske girdim açıçası. Ama suç bizde ucuza kaçıyoruz ve karşımızda muhatap alacağımız biri olmuyor . 5 10 lira eksik vermek için ürüne verdiğimiz parayı çöpe atıyoruz resmen. Öncelikle zamanında teslim etme ve eksiksiz gönderme konusunda hiç bir problem yaşatmadılar. Fakat olur da ürününüz sorunlu çıkar veya bir problem olursa iade edebilmenize imkan yok. Sitelerinde 14 gün içinde koşulsuz iade edebilirsiniz falan yazıyor ama palavra. Zaten arayınca telefona çıkan hanımefendi şartlanmış bir şekilde bizi ilgilendirmez tarzında cevaplar veriyor. Ürünü yolladım kendi anlaşmalı kargo şirketleriyle ödemesini de kendim yaptım. internetten kargo takibi ediyorum 11.30da ulaştı 11.35 te mail geldi kutusunun üstünde kargo bantı var almıyoruz geri yollayacağız diye. Yani özetle eğer riske girmek istiyorsanız dediğim gibi yollama konusunda sıkıntı yok. Ama olur da problem çıkarsa hiç yollamayın direk ürünü çöpe atın bari kargoya vereceğiniz para cebinizde kalır.




  • Son derece amatör çalışanlara sahip ve her konuda sıkıntı çıkarabilecek kişileri çalıştıran firma. 3'e 5'e bakmayın fazla verin bulaşmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada oturan arkadaşlar mağzalarından alabilir ben genelde kırtasiye alışverişi yaptım elden aldım hep sıkıntı yaşamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.