Şimdi Ara

Smaç basan varmı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 188di en son boyum tek elle basmışlığım var ama kolum çok zorlanıyor sakatlık olmasın diye uğraşmıyorum.
  • 1.84 panyaya zor değiyorum
  • Boyum 179 falan ayakkabı ile 181 diyelim. Air Alert hareketlerini videolu olarak atabilecek biri var mı? Bir de sakatlığım bulunuyor( diz kapaklarında eklem sıvısı azalması ) ilaç kullanıyorum. Başlamalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

Boyum 179 falan ayakkabı ile 181 diyelim. Air Alert hareketlerini videolu olarak atabilecek biri var mı? Bir de sakatlığım bulunuyor( diz kapaklarında eklem sıvısı azalması ) ilaç kullanıyorum. Başlamalı mıyım?

Başlama.
  • 7 numara topla 4-5 cm daha uzun olsam veya sıçrasam basacam yaş 13 boy 1.82 kilo 84

not:kilonun çoğu baldırdan kaynaklı bir görseniz roberto carlos mübarek dayım MILF kaslarını çalıştıran bir hareket öğretti günde en fazla 50 kere yap dedi bende aşırıya kaçınca zıplama manyağı oldum okulda 2.60 pota var okul pantolonuyla smaç basabiliyorum
  • 1.79'um. ayakkabıyla 1.80'i geçtiğimi varsayalım ama çembere değemiyorum bile. anca bir el parmağımın ucuyla panyaya zar zor değiyorum
  • 1.91 ve her türlü basıyorum İyi günler.
  • Ben 1,68'im çok zorlayınca çembere değebiliyorum.
  • Lise 1 in ilk döneminde 168 iken 304 luk çemberi çekiyordum. Ama bunun için iyi ısınmak gerekiyor tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya degerli kardeslerim sokaktaki potalara basip gelip buraya yazmayin allahinizi severseniz gercekcmac potalari 3.05 sokaktaki ddvlet potalari ortalama 280 290

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abatrow1907

7 numara topla 4-5 cm daha uzun olsam veya sıçrasam basacam yaş 13 boy 1.82 kilo 84

not:kilonun çoğu baldırdan kaynaklı bir görseniz roberto carlos mübarek dayım MILF kaslarını çalıştıran bir hareket öğretti günde en fazla 50 kere yap dedi bende aşırıya kaçınca zıplama manyağı oldum okulda 2.60 pota var okul pantolonuyla smaç basabiliyorum

MİLF kası ???

• 176 panyaya tek parmak zor o da her zaman değil he
  • Yazanlar ne kadar uydurmuş aklım döndü. Bunları toplasan 3.05 potayı koysan turnike bırakamazlar. Sizin gibi 2.80 potada oynasam dediklerinizin 2 katını yapardım.
    Bu arada boy 1.86 1.87 civarı 3.05 potaya 1 kere basabildim. Merdiven çalışıyorum. Potayı çok rahat çekiyorum. Yaklaşık bir 5 cm var basmama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtticusFinch

1.84 panyaya zor değiyorum

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: byte94

1.80 çembere değemiyorum

Bende Değemiyorum 1.80 boyla kaç kilosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtoker75

quote:

1.80 çembere değemiyorum

80 sen ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mtoker75

quote:

1.80 çembere değemiyorum

80 sen ?

90
  • quote:

Orijinalden alıntı: oheleme

quote:

Orijinalden alıntı: abatrow1907

7 numara topla 4-5 cm daha uzun olsam veya sıçrasam basacam yaş 13 boy 1.82 kilo 84

MİLF kası ???

yaklaşık 1 yıl sonra gelen cevap

hacı dayıyı dikkatsiz dinleyince "calf" kasını "milf" kası olarak anlamışım

• white men can't jump
  • 1.92 yim basamıyorum çözüm önerisi olan ? :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.