Şimdi Ara

SMA HASTASI BEBEKLERİN UMUDU OLUN, DH'NİN GÜCÜNÜ GÖSTERİN. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • insan olana insanlık lazım insan olamayana para lazım o bebek ya sizin çocuğunuz olsa 3 sene fazla yaşasa çocuk belki tedavisi bulunacak insanı insan yapan vijdanı merhameti dir ülkenin okdar parası yok diyorsunuz evlatları için ya iş adamlarının silinene vergileri futbol kluplerininin silinenen vergi borçları yada türk telekomdan edilen dünya zarar veya işe yararmayan bazı hava limanları na harcanana milyarlarca dolarlar vs vs vs Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin devlet başkanında 100 araçlık araç ve koruma personele para var ama bebeklere gelince yok mecliste 600 tane mv dünya kadar para var telefon faturaları danışman ücreti araba özel şöför var bi dünya para harcıyor devlet ama bebekler e yada bebeklerimize yok maliyetli kesin değil uzun oldu ama son söz Alalh herkese vijdan merhamet versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 milyon dolar nedir abi ! Peki o ilaç tek seferlik mi yoksa sürekli kullanması mı gerekiyor ? Sürekli kullanması lazımsa ona yardım toplamak bile çözüm olmaz.Jeff bezos un çocuğu olması lazım.Anca o karşılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cerade

    2.5 milyon dolar nedir abi ! Peki o ilaç tek seferlik mi yoksa sürekli kullanması mı gerekiyor ? Sürekli kullanması lazımsa ona yardım toplamak bile çözüm olmaz.Jeff bezos un çocuğu olması lazım.Anca o karşılar.

    hocam tek seferlik bir gen tedavisi. yeni bir tedavi şekliymiş ve şimdilik başarılı olduğu söyleniyor. zolgensma diye geçiyor. araştırabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 14 Ağustos 2020; 3:5:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WalterWhite00

    hocam tek seferlik bir gen tedavisi. yeni bir tedavi şekliymiş ve şimdilik başarılı olduğu söyleniyor. zolgensma diye geçiyor. araştırabilirsiniz.



    Alıntıları Göster

    Ha o zaman yardım mantıklı.Ben de her sene felan alması gerekiyorsa o kadar parayı toplayamazlar diye düşündüm.Allah şifa versin.Çok zor durum gerçekten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.praticomobilya.com/ bir ürünün tüm satış gelirlerini aileye aktaracağını söylüyor güzel adım, fakat yeterli değil çok ciddi bir miktar söz konusu bakanlık düzeyinde iş adamlarından yardım talep edilmelidir.

  • İnsan kendi başına gelmeyince bazı şeyleri idrak edemiyor.
    Öncelikle kısa vadede şu an hasta olan çocuklara yardım edilmeli insanlar para toplayabilir devlet yardım edebilir ama taşıma su ile de değirmen dönmez. Bu evlatların tedavisini daha uygun bütçelerle yapılması içinde çalışmaya başlamak lazım.
    Bir anne baba için ne acıdır, evladı yavaş yavaş büyük ihtimallede ağrılar çeke çeke ölüme yaklaşıyor çünkü ailenin parası yok.
    Ben kendi adıma yardım edeceğim elimde olduğu kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    Valilik iznini soruyorum çünkü Valilik izni yoksa sizde sağda solda konu açıp yardım toplanmasını talep edemezsiniz şuan yasal suç işliyorsunuz.

    Yardım toplamak istediğiniz aile ile görüşüp valilik izin belgesini talep edin şikayet halinde 700-1000 tl idari para cezası verilir ve paraya el koyulur. Siz kendinize toplamıyorsunuz eve tama toplamak istediğiniz kişilerin valilik izni olması ve bunu beyan etmeleri gerekir.

    Valilik bebek adına hesap açar para o hesaba gider ailenin kişisel hesabına para yatırılamaz.


    Ben duygusal düşünmüyorum benım çocuğum olsa açıkca 18 trilyon veremem kazanamam bile gerçekçi olalım bu şekilde binlerce çocuk var hepsine 18 trilyon versek ne olacak ?


    Bu durumda diğer insanlar istemeyecek mi bütün hastaların ücretini devlet karşılamaya kalkarsa sağlık sistemi çöker yapmayın realist olun 18 trilyon'dan bahsediliyor siz sanıyor musunuz 1-2 hasta var ?

    Devletimiz şuan pandemi nedeni ile çalışamayanlara bile doğru düzgün para vermiyor asgari ücreti bile veremiyor. KÇÖ bile bizim işsizlik maaşımızdan veriliyor...



    şuan bence imkansız gibi görünüyor.

    Belki Sağlık Bakanlığımız firma ile bir anlaşma yapar çok daha uygun fiyata tedarik eder o ayrı bir konu ama şuan ki haliyle gerçekten imkansız.

    Son olarak tavsiye ediyorum size valilik izni beyan edemeyen ve kişisel hesap bilgisi veren ailelerden uzak durun valilik iznini bu aileler çok kolay alır eğer almıyorlarsa farklı bir iş vardır. Siz de onlar kadar sorumlu oluyorsunuz

    Hay allah, tabii ki canım ne gerek var her bir çocuk için 18 milyon vermeye. Boş otoyol duvarına süs bitkisi asmaya dewamke.


    SMA HASTASI BEBEKLERİN UMUDU OLUN, DH'NİN GÜCÜNÜ GÖSTERİN.




  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt

    Aslında burada üniversitelerimizin değeri ortaya çıkıyor. Amerika'da bu tedaviyi sağlayan birim bir üniversiteye bağlı. Yapılan yatırımlar ve AR-GE merkezlerinin sonucu, hem insanlığa hem de kendi devletine hizmet ediyor.


    Elbet bu tip tedaviler için derman kimdeyse ona başvurmak gerekir. Ancak kendimize de bu konularda ve diğer sağlık konularında da yatırım yapmamız şart.


    Can bedenden çıkmadıkça her zaman umut vardır. SMA hastaları hiç iyileşemeyecek, hiç normal insan olamayacak diye bir husus yok. Belki SMA hastası Gökalp ilerde doktor olur ve SMA hastalırını tedavi eder. İnşallah..


    İnanmak herşeyin başıdır. Allah'a ve İslam'a inanmak, sonra bu gayretinde sonucunun hayırlı olacağına inanmak başlamanın yarısıdır.


    Birlik olmamız lazım arkadaşlar. Düşene yardım etmek, hastalara derman bulmada yardım etmek insanlık olarak hepimizin boynunun borcu.


    Sosyal mesaj dolu bir yorum olabilir ancak bu bir yaşam felsefesi olması gerektiğini düşünüyorum.


    Selamlar.





  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.