Şimdi Ara

SLAYT VİDEO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öNCELİKLE MERHABALAR ARKADAŞLAR TEKRAR YA DAHA ÖNCE NE KADAR YAZDIYSAM BURAYA SONUÇ ALAMADIM KİMSE YARDIM ETMEDİ AMA BEN YİNEDE ŞANSIMI DENİYCEM SORAYIM BEN YİNEDE

YA PERŞEMBE GÜNÜ CNR DE FUAR VAR ANADOLU ÖĞRETMEN LİSELERİ TANITIMI İLE İLGİLİ VE BİZDE VİDEO YADA SLAYT YAPMAK İSTİYORUZ BİZE YARDIM EDİCEK VEYA PROGRAM ÖNERİCEK ARKADAŞLARA YALVARIYORUZ LÜTFEN YARDIM İSTİYORUZ SLAYT YADA VİDEO FOTOĞRAFLARDAN

• arkadaşım ben de anadolu öğretmen lisesi mezunuyum seve seve yardım ederim...

ama maalesef elimden bişi gelmez bu konu ile ilgili hiç bilgim yok
  • Slayt powerpoint veya flash ()

fotograftan video ise windows movie maker veya microsoft photostory 3 ya da pro gold show

nasıl birşey yapmak istediğini tarif et biraz bize ki yardım edebilelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frezmb -- 25 Nisan 2007; 0:42:40 >
  • Şunu dene bir de dostum.

Tüm slaytları resim olarak hazırla. (Jpeg veya Gif)
    Sonra Flash Album Creator yazılımını indir. www . dreamingsoft . com adresinde bulabilirsin.
    Bununla slide showu hazırlarsın.
  • Türkiye'm
    Cinnet vatanım.
    Densizliğin sınırını zorlayan bir arkadaş görüyoruz işte.
  • ya ben photo story deki gibi istiyorum fakat altına flash haberlerdeki gibi uzun bir yazı koymak istiyorum Nil Karaibrahimgilin klibindeki gibi öyle bi program varmı
  • dostum cevap verememiştim

pro gold show ile

resimlerden video yapabilirsin
    ve istediğin gibi yazı ekleyebilirsin

veya photostory ile hazırlarsın sonra moviemaker ile açarsın oradan yazılarını ekleyebilirsin

veya ulead videostudio 10 ile yazı ekleme işlemlerini yine farklı efektlerle ekleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frezmb -- 25 Nisan 2007; 21:46:17 >
  • picasa adlı program ile bir klasöre koyduğunuz resimlerin video olarak çıktılarını alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.