Şimdi Ara

Skystar 2.8D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
9.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Vatan'da %18 kdv indirimi varmış ,yarın bende TV kartı almayı düşünüyorum
    Yalnız Model Skystar2.8D
    www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32016

Sizce nasıl bir model?Ayrıca D harfi düşük model olduğundanmı neden acaba?Çünkü golddaki model 2.8

Cevap verirseniz sevinirim

• Skystar versiyonları çok önemli değildir aman aman fark olmaz ,gönül rahatlığıyla alabilirsin.
  • Saol arkadaşım.
    Acaba başka cevabı olanda varmı?
  • en son çıkanı D diye biliyorum.fiyat farkı dükkanların fiyat politikasındandır.bi de vatanda bu gün son olmak kaydıyla %18 indirim kampanyası var.belki bundan dolayıdır.
  • AL hic tereddüt etmeden al ben 2 yıldır kullanıyorum 2,6D versiyonunu süper keyif aldıgımı söyleyebilirim....
  • benccede al hem 2 yıl garantın olur hem keyfıne dıyecek olmaz ayrıca bı sorun yasadıgında burda herkez sana yardımcı olur bısey bılıyozda söluyoruz
  • ss2 kim ne derse desin en çok desteğe sahip kart öyle ki dvb-s programları ilk ss2 baz alınarak kodlanıyor daha sonra dierleri ekleniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: spyae

ss2 kim ne derse desin en çok desteğe sahip kart öyle ki dvb-s programları ilk ss2 baz alınarak kodlanıyor daha sonra dierleri ekleniyor

bundan emin misim?
    ağ kartı olarak üretilen bir kartın kodlama için tercih edilmesi pek inandırıcı gelmedi bana
    ayrıca benim skyvisionun desteklemediği ve ss2 nin desteklediği tek bir program bile yok
    bence insanlara yanlış bilgi veriyorsun
    bu kartların tamam software kartlardır ve çoğu kart çıkan yazılımları destekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrah23905

quote:

Orjinalden alıntı: spyae

ss2 kim ne derse desin en çok desteğe sahip kart öyle ki dvb-s programları ilk ss2 baz alınarak kodlanıyor daha sonra dierleri ekleniyor

bundan emin misim?
    ağ kartı olarak üretilen bir kartın kodlama için tercih edilmesi pek inandırıcı gelmedi bana
    ayrıca benim skyvisionun desteklemediği ve ss2 nin desteklediği tek bir program bile yok
    bence insanlara yanlış bilgi veriyorsun
    bu kartların tamam software kartlardır ve çoğu kart çıkan yazılımları destekler

arkadaş aslında doğru bir tabir yapmış, en kabul gören kart ss2 , ss2 ile her türlü software ıle calısıyor, ben hıc skyvısonda calısıp ta veya avermedıa , ıncada calısıpta ss2 de calısmayan bır dvb-s programı gormedım ama tam tersınını her zaman gordum

• mesela?
    yani ss2 de çalışacak ama skyvision aver vs de çalışmayan hangi program var söyleyin bizde öğrenelim
  • ben de skyvison usb 2.0 var.ve progdvb ile kullanıyorum.zaten progdvb dışında dvd-s kart sahipleri başka program pek kullanmıyorlar benim bildiğim.o yüzden pek de bir anlamı yok yani destek verip vermemelerinin diğer programların (en azından benim için progdvb yeterli...onun haricinde zaten programı da var)...ayrıca progdvb ile microsoftun kumandası mükemmel bir 2'li..çünkü microsoftun kumandası ile hem laptopımı hem de progdvb programını mükemmel bir şekilde kontrol edebiliyorum.gerçi şuan satıyorum..bana tv+receiver en iyisi.
  • acaba windows vista destegi varmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimklc

acaba windows vista destegi varmi?

32bit vistada kullanıyorum bi sorun yok .64bitte denemedim ama kullananlar var
  • tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin
  • skystar 2.8d piyasadaki son surummu acaba birde kart takmak istedigimde nasil olcak modullu olanları flan varmi. digiturk izleyebilirmiyim mesela
    zaten dt uyesiyim kartim war ama pc de izlememe olnak sagliyormu bu tvkarti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimklc -- 5 Şubat 2008; 17:55:34 >
  • enson 2.8 d çıktı yeni yani
  • d si de aynı z si çıksa oda aynı olacak arada çok bi fark olmaz
    2 ayda bir modelin yanına bi harf koymakla yeni bişey yaptıklarını zannediyorlar ama hep aynı şey
    sistemi kastırması ufacık kısa devrede yanması ve çoğu anakartı beğenmemesi de cabası
    en son bi arkadaşın biostarındada kilitlenme yapınca oha falan demiştik
  • modul konusunda yardim edecek kimse yokmu arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimklc

acaba windows vista destegi varmi?

32bit vistada kullanıyorum bi sorun yok .64bitte denemedim ama kullananlar var

ben 64 bitte kullanıyorum sorun yok
  • skystar 2 modüllü degildir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.