Şimdi Ara

Skyrim Vampir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vampirlerin aavantajları ve dezavantajları nelerdir aradım ama bulaadım yardım ederseniz sevinirim

• Ana konuya danışınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk401

arkadaşlar vampirlerin aavantajları ve dezavantajları nelerdir aradım ama bulaadım yardım ederseniz sevinirim

Buza %100 direnç getiriyo,Ateşede %100 zayıflık.Sonra bloodthirst ilede can çekiyodun düşmanlardan ve En üst seviye vampir olursan köylere giremezsin.Werewolf en iyisi
  • Kan emmedigin surece vampir seviyen artiyo bu vampir seviye siniri 4 .seviye arttikca skillerinin gucu kullanim suresi falan artiyo seviye 4 vampirlikte 160 veya 180 saniyelik gorunmezlik olayi bile var ama seviye 4 vampirlige gelince bir sehire girdiginde direk dusman olarak goruyolar karakterin thief veya assassin se vampirlik iyidir khajit vampirim var rahatim ama tek problem karsina bir fire mage geldigi an problem olmaya basliyo onun icinde her zaman fire resist pot arti kolyesi ile gezmek zorundasin daha yazardim ama zaten sorularinin cogunun cevabi ana skyrim konusunda vardir on bilgi olmasi icin yazdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkBrotherhood

Kan emmedigin surece vampir seviyen artiyo bu vampir seviye siniri 4 .seviye arttikca skillerinin gucu kullanim suresi falan artiyo seviye 4 vampirlikte 160 veya 180 saniyelik gorunmezlik olayi bile var ama seviye 4 vampirlige gelince bir sehire girdiginde direk dusman olarak goruyolar karakterin thief veya assassin se vampirlik iyidir khajit vampirim var rahatim ama tek problem karsina bir fire mage geldigi an problem olmaya basliyo onun icinde her zaman fire resist pot arti kolyesi ile gezmek zorundasin daha yazardim ama zaten sorularinin cogunun cevabi ana skyrim konusunda vardir on bilgi olmasi icin yazdim

saol zaten dawnguard ek paketi var wampirlerde sorun çıkarmıyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.