Şimdi Ara

SKYRIM - Stormcloaks mı yoksa İmperial Legion mu? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
228
Cevap
9
Favori
90.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam thalmor uşağı değil adam ikili oynuyor gücü elde edebilmek için. Jarl olana kadar onlara çalışıp sonra isyan bayrağını çekiyor kral olmak için. Balgruf adama o kadar saygı duyarken sırf isyana aktif katılmıyor diye şehrine saldıracak kadar da pislik. Ama dediğim gibi imperialler eskisi gibi halk dostu değil bu oyunda kendi çıkarları neyi gerektirirse onu yapıyorlar ve tebaalarını büyük kısmını oluşturan nordlara bir nevi sırt çevirmişler. Bir nord olarak dağda bayırda sürülüp götürülen köylüleri görünce üzülüyor insan. Soruyorum suçu ne diye talosa tapıyor diyor. Bir de üsteliyo belki bir şeyler itiraf etmek istersin sen de diye. Bir şey demeyip gitmeye çalışınca seni dinsiz sayıp üstüne yürüyorlar. Bir taraf faşist diğer taraf zalim ikisi de birbirinden beter. Ben şahsen iki tarafa da katılmadım gayet iyiyim böyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Napoleonfd

    Hocam thalmor uşağı değil adam ikili oynuyor gücü elde edebilmek için. Jarl olana kadar onlara çalışıp sonra isyan bayrağını çekiyor kral olmak için. Balgruf adama o kadar saygı duyarken sırf isyana aktif katılmıyor diye şehrine saldıracak kadar da pislik. Ama dediğim gibi imperialler eskisi gibi halk dostu değil bu oyunda kendi çıkarları neyi gerektirirse onu yapıyorlar ve tebaalarını büyük kısmını oluşturan nordlara bir nevi sırt çevirmişler. Bir nord olarak dağda bayırda sürülüp götürülen köylüleri görünce üzülüyor insan. Soruyorum suçu ne diye talosa tapıyor diyor. Bir de üsteliyo belki bir şeyler itiraf etmek istersin sen de diye. Bir şey demeyip gitmeye çalışınca seni dinsiz sayıp üstüne yürüyorlar. Bir taraf faşist diğer taraf zalim ikisi de birbirinden beter. Ben şahsen iki tarafa da katılmadım gayet iyiyim böyle.

    Ulfric e katildiktan sonra onu modlar ya da kodlar yardiniyla oldursek ne olur?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Onu bilmiyorum ama şöyle bir ziyafet vermiştim bir keresinde


     SKYRIM - Stormcloaks mı yoksa İmperial Legion mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Napoleonfd

    Onu bilmiyorum ama şöyle bir ziyafet vermiştim bir keresinde


     SKYRIM - Stormcloaks mı yoksa İmperial Legion mu?


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunda 49. level oldum hala taraf seçemedim. elimden geldiğince farklı görevlerle idare etmeye çalışıyorum. İki sorum olacak:

    1-Kadim tomarı aldım Alduin'i kaçırttım görevi tamamladım. Bunu kütüphaneye satsam mı yoksa ilerde işe yarar diye bekletsemmi bilemedim. Evde depolayamıyorum görev eşyası diyo ama kütüphaneciye satılabiliyo.
    2-Fırtınapelerinliler ile İmparatorluk arasında Alduin nedeniyle görüşme yapılması için İmparatorluğa yemin edillmesi şart. O yüzden bu görevi yapmak için bir anlamda mecburen İmparatorluk tarafı oluyosun. Çözümü yokmudur bunun acaba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gundonumu

    Oyunda 49. level oldum hala taraf seçemedim. elimden geldiğince farklı görevlerle idare etmeye çalışıyorum. İki sorum olacak:

    1-Kadim tomarı aldım Alduin'i kaçırttım görevi tamamladım. Bunu kütüphaneye satsam mı yoksa ilerde işe yarar diye bekletsemmi bilemedim. Evde depolayamıyorum görev eşyası diyo ama kütüphaneciye satılabiliyo.
    2-Fırtınapelerinliler ile İmparatorluk arasında Alduin nedeniyle görüşme yapılması için İmparatorluğa yemin edillmesi şart. O yüzden bu görevi yapmak için bir anlamda mecburen İmparatorluk tarafı oluyosun. Çözümü yokmudur bunun acaba.


    1- Bilemiyorum, tum gorevleri yaptiktan sonra Kadim Tomarla ilgilenecegim. Dawnguard ta da elder scroll buluyoruz cunku

    2- İki tarafi alduin tehlikesine karsi baris masasina oturttugun icin yemin etmen bir sorun teskil etmiyor. (ben de istenmis miydi hatirlamiyorum).

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • All hail to Ulfric you are the high king
    In your great honor we drink and we sing
    We're the children of Skyrim and we fight all our lives
    And when Sovngarde beckons everyone of us dies

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalbim stormcloaks'lardan ama beynim bunun yanlış olduğunu söylüyor başta Hadvarıt akip etmiş olmamda Imperiallara karşı bir sempatim olmasını sağladı :)
  • Arkadaşlar bende oyuna yeni başlayanlardanım,Stormclock ya da İmperial olunca ne gibi ödüller veriyorlar.(Zırh,silah vb.)
  • oyunu türkçe oynamak iyi güzelde akçay nedir arkadaş :( bu isimleri değiştirmeseydiler çok iyi olurdu
  • Şu konuyu açıklığa kavuşturalım.
    Oyunu 500 satten fazla oynadım. Her başladığımda bir önceki karakterimde yaptığımı yapmamaya çalıştım. Herneyse konudan sapmayalım. Öncelikle iç savaşa karışmadan önce ana senaryoyu bitirin derim daha zevkli savaşlar geliyor.

    Neden Fırtınapelerin isyanı değil?

    Öncelikle bazı arkadaşlarımızında dediği gibi "Skyrim belongs to the Nords" lafı hikaye unutun onu.Irkçı bunlar.Kara elflere yaptıkları affedilemez ayrıca adamlara önce daedra prensleri sırt çevirdi sonra yurtlarından oldular birde Nordlar üatünlük taslıyor yok öyle.
    Ulfric Skyrimin hitleri diyebiliriz. Thalmor ise iç savaşın çıkma nedeni. Oblivion krizinden sonra zayıflayan imparatorluğa aldmeri dominion savaş açıp galip geliyor. Daha sonra ak altın anlaşmasındada talos yasaklanıyor vs vs. Bunlar sebep değil. Imparatorlık ne kadar yasaklasa bile çoğu önemli kişilik hala Talosa ibadet ediyor (Elisif,legate rikke)

    Peki niçin imparatorluk?

    Imparatorluk dominion karşısında durabilecek yegane güçtür. Ulfric sadece Skyrimi korur gerisini getiremez.Lejyonu seçmemin sebebi Sovngardeye gittiğimde High King Toryggi görmemdi. Diyaloglarını yazmayacağım heyecanı kaçar kendisini sisin içinde patikanın solunda bulabilirsiniz. Ayrıca stormcloak olarak oynadığımda tulliusu öldürmek için dour kalesine girdiğimiz anda pişmanlık duydum. Tullius başını ellerinin arasına koymuş kara kara oturuyordu. Ölmeden hemen önce ise "Bu iç savaşı lanet Thalmor çıkardı. İmparatorluğu çökertmek için Skyrimin İmparatorluğun kontrolünden çıkması gerekiyordu ve senin anlamsız isyanın sonucunda amacına ulaştılar" gibi birşey söylüyordu sanırım. Ayrıca son konuşmasında Elisifi idam etmemesinin tek sebebi kendi çıkarıydı.

    Bana göre Skyrim imparatorluğun,ulu kraliçe ise Elisif olmalı.

    Long live the emperor,long live the empire.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İkisini de gördüğüm yerde yere yapıştırıyorum. İkiside çöp. Az kalsın idam ediliyorduk bunda iki tarafında payı var. Totolaklar yav vurucan kırbacı hepsine. Benim karakter zaten psikopat bi karakter. Önüme kim gelse öldürüyorum. Evleniyorum ev içinde kadına headshot atıyom falan
  • Bi stormcloak Şehirlerine bak birde imperial

    Ulfric kim ne derse desin tüm bunları kendi için yapıyor kimseyi düşündüğü yok

    Gerçi bana düşmez bunlar ben companion olduğum için kodlak yolundan devam ediyorum ben

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidin Stormcloak birliğine katılın derim. Ulfric doğru söylüyor çünkü Skyrim Elf ve Imperial tarafından yönetilmemeli oranın gerçek sahibi Nordlar yönetmelidir. Imperial ise Thalmor ile çalışarak gücü elde etmeye çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burstforce -- 27 Nisan 2015; 21:10:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burstforce

    Gidin Stormcloak birliğine katılın derim. Ulfric doğru söylüyor çünkü Skyrim Elf ve Imperial tarafından yönetilmemeli oranın gerçek sahibi Nordlar yönetmelidir. Imperial ise Thalmor ile çalışarak gücü elde etmeye çalışıyor.

    Ben de önceden senin gibi düşünüyordum. Oyunu aylarca oynayıp her iki tarafı detaylıca düşündüm ve bence ulfric haksız. Yaprıkları aşırı nord milliyetçiliği. Nord dışındaki ırklara saygıları yok. Ayrıca talos bir insan. Hiçbir zaman tanrı olmamıştır bence. Nordlar onu bir ilah idol haline getirmiş. Stormcloak'lara katılıp isyan etmek çok yanlış. Zaten imparatorluk büyük bir savaştan yenilgiyle ayrılmış. Bir iç isyan ancak thalmorların işine gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bir kısmında haklı olabilirsin ama Ulfric sen hangi ırk olursan ol gene yanına alıyor. Fakat Imperial askerleri oyunun en başında listede isminin olmamasına rağmen idam etmek istediler. Ayrıca Talos'un tanrı olup olmadığı hakkında net bir açıklama yok ama Nordlar değer veriyor kutsal sayıyor.
  • beyler onu bunu bırakında savaşlar çok dandik ya iki tarafıda seçsen büyük savaşta 10 adamla savaşıp kale fethediyorsun ben başlarken bilmediğimden normal insan diye imperial seçtim sonra gittim stormcloaksa katıldım. görevleri bittikten sonra adını unutuyorsun zaten.
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım ve ilk mesajımda bu. ben ilk önce oyuna tarafsız başlayıp alduini öldürüp birkaçda yan görev yaptım daha sonra Imperiala katılıp tüm görevleri yapıp ulfrici öldürdüm ama şimdi biraz pişman gibiyim oyuna yenidenmi başlasam diyorum stormcloaksa katılırım yan görevler benim için değil ztn konu açılmışken bide paarthurnax'ı öldürsemmi öldürmesemi öldürürsem yaşlı emmiler benden nefret etcek öldürmesemde bladelerde bana surat ascak esberna filan gidiyom adam paarthurnaxı öldürmeden gelme diyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DwonFast

    Öncelikle merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım ve ilk mesajımda bu. ben ilk önce oyuna tarafsız başlayıp alduini öldürüp birkaçda yan görev yaptım daha sonra Imperiala katılıp tüm görevleri yapıp ulfrici öldürdüm ama şimdi biraz pişman gibiyim oyuna yenidenmi başlasam diyorum stormcloaksa katılırım yan görevler benim için değil ztn konu açılmışken bide paarthurnax'ı öldürsemmi öldürmesemi öldürürsem yaşlı emmiler benden nefret etcek öldürmesemde bladelerde bana surat ascak esberna filan gidiyom adam paarthurnaxı öldürmeden gelme diyo


    Save i geri alsana

    Oldurme paarthurnax i... İki tane yozlasmis yalimliyi dinlemeye gerek yok. Onlari oldurmek icin de firsat verilmesi lazimdi ama vermemisler... Bos ver yani takma onlari. Bir nane yaptiklari yok zaten Hayir yani dragonborn benim ve ben oldurmek istemiyorum onlara ne oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 25 Mayıs 2015; 17:45:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk öncelikle selam dostlar bu foruma ilk yorumum konuya gelirsek ben şahsen ilk başta bir nord olup imparatorluğa katılmanın saçma olucağını düşündüm ama karakterlerle konuştuğumda norların imparatorluğu her zman savunduğu impartorluğunda onları koruduğunu isyanın saçma olduğunu söylüyorlar bence haklılar bu isyan imparatorluğu çürütüyor destek çımak lazım sonuçta zorla elflerle anlaşma yapmışlar onun dışında ulfric bence dini kulanarak prim yapan bir sahtekar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.