Şimdi Ara

Skyeng - Online İngilizce Dil Eğitim Platformu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Size üstünde çalıştığımız bir platformdan bahsetmek istiyorum. Rusya merkezli online dil eğitim platformu Skyeng ile yakın zamanda Türkiye içerisinde çalışmalarımıza başladık. Skyeng ile, bulunduğunuz yerden sadece bilgisayarınız ile dünyanın her tarafından 5000'den fazla kalifiye öğretmen ile çalışma imkanı bulabilmektesiniz. Çalışma zamanını siz belirliyorsunuz, öğretmeni beğenmezseniz değiştirebiliyorsunuz, mobil uygulamadan ödevlerinizi ve ekstra alıştırmaları yapabiliyorsunuz. Tüm ilerlemenizi yine platform üzerinde kendiniz görebiliyor, üstelik istediğiniz zaman kursu bırakabiliyorsunuz, almadığınız dersler için herhangi bir ücret ödenmiyor.

    Skyeng şu an Rusya'nın en büyük online girişimlerinden biri. Şuradan kendileri ile ilgili Türkçe kaynaklardan bilgi edinebilirsiniz:
    https://webrazzi.com/2015/04/28/vimbox-turkiye/https://www.iha.com.tr/haber-forbes-rusyanin-internet-alanindaki-en-buyuk-sirketlerini-acikladi-712452/

    Linkedln, Youtube gibi platformlarda daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Türkiye içindeki çalışmalara, kurumsal firmalarla başladık ancak bireysel katılımcıların da platformumuzu deneyip düşüncelerini paylaşmalarını istiyoruz açıkçası.

    İlk deneme dersimizi ücretsiz olarak alabilirsiniz. Bu derste metodoloji uzmanı sizin seviyenizi belirleyecek ve size uygun bir öğretmen belirlenecek (öğretmen tercihinize göre Türkçe bilen ya da anadili İngilizce olan biri olabilir).

    Eğer uygun görürseniz, vaktiniz olursa ücretsiz deneme dersimizi almanızı ve fikirlerinizi olumlu ya da olumsuz paylaşmanızı rica ederim. İngilizce olarak hazırlanmış sitemizden sistemimizi inceleyebilirsiniz. Yakın zamanda Türkçe bir Youtube videosu da oluşturduk, ona da bakabilirsiniz. Sorunuz olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım. Teşekkürler.
    https://www.skyeng.eu/https://www.youtube.com/watch?v=sCnNf72ZqQY

    Deneme dersi için kayıt adresi:
    http://www.skyeng-tr.com/vimbox/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.