Şimdi Ara

@@@SKY STAR2 ARIZALANDI 102 nolu BOBİN LAZIM@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar resimdeki bobin arızalandı .aynı bobin yanmış söktüm baktım hakikaten teller siyahlanmış gibi nikelajlı tellerden pil akıntısına benzer su akmış vede kurumuş gibi.garantisi bitmiş durumda ilgili yerlerde 25 dolar gibi bir rakama yapıyorlarmış zaten forumda 2ci elini 70 liraya satıyorlar hatta bazen 60 ,a bile veren oluyor oyüzden bunu en ucuz ve en yakın nerde yaptırabilirim fatihte oturuyorum veya havyam var bu bobinin aynısından veya muadilinden bulabilirmiyim yoksa kendimmi bobin sarmam lazım

önerilerinize ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler
     @@@SKY STAR2 ARIZALANDI 102 nolu BOBİN LAZIM@@@

arkadaşlar 1.5 SENE SONRA aynı arıza yeniden meydana geldi @melih.yanardağlar nickli kardeşe yaptırmıştım parçanın yenisini takmıştı nerden bulmuşsa sanırım şubat 2008 den beri açtığı veya cevap verdiği bir konuyok profilide kapalı bu parçanın yenisini nerden bulabilirim bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 14 Ekim 2008; 20:42:41 >

• aynı karttan bende onardım ama bobinler düşmüştü yani bozuk deildi muadilini bulacağını pek sanmıyorum bu arada takmasında baya zorladı beni yeterli tecrüben yoksa pek kurcalama ama yeteri kadar az çok eleman söküp taktım diyorsan o bobini söküp aynı çapta tel bulup aynı uzunlukta sarabilirsin iyi çalışmalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozkurtomer24

arkadaşlar bu linkte anlatılan arızanın aynısı.aynı bobin yanmış söktüm baktım hakikaten teller siyahlanmış gibi nikelajlı tellerden pil akıntısına benzer su akmış vede kurumuş gibi.garantisi bitmiş durumda ilgili yerlerde 25 dolar gibi bir rakama yapıyorlarmış zaten forumda 2ci elini 70 liraya satıyorlar hatta bazen 60 ,a bile veren oluyor oyüzden bunu en ucuz ve en yakın nerde yaptırabilirim fatihte oturuyorum veya havyam var bu bobinin aynısından veya muadilinden bulabilirmiyim yoksa linkte anlatılan gibi kendimmi bobin sarmam lazım

önerilerinize ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=198084

hocam sökebildiysen bence yapabilirsinde umarım söktüğün teli atmamışsındır.söktüğün teli al ve bi bobiajcıya git aynı çapta tel al sarım sayılarına dikkat ederek sar eğer antalyada olsaydın yardım ederdim

• bu topiğin sahibi olan melih.yanardağlar beyefendiye yaptıracam inş

http://forum.donanimhaber.com/m_4369324/tm.htm

http://www.elkoser.com/
  • Söktüğün telin kalınlık ve uzunluğuna göre sararsan bir sorun olacağını sanmıyorum Kolay Gelsin
  • melih bey çok teşekkür ederim
  • Rica ederim.
  • arkadaşlar 1.5 SENE SONRA aynı arıza yeniden meydana geldi @melih.yanardağlar nickli kardeşe yaptırmıştım parçanın yenisini takmıştı nerden bulmuşsa sanırım şubat 2008 den beri açtığı veya cevap verdiği bir konuyok profilide kapalı bu parçanın yenisini nerden bulabilirim bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 14 Ekim 2008; 20:41:19 >
  • Sitesindeki mailden ulaş. Durumu bildir.

İlgilenir.
  • aynı kartı bende kullanıyorum 3 senedir bendekinde tık yok maşşallah

sürekli aynı arızayı veriyorsa başka bir sebebi olmalıdır
  • sezerr
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİLÂL85

sezerr

ne lem
  • Sorunu sadece oradan gidermen ilerde tekrar bozulmasına neden olur...Onun bozulmasını sağlayan etkiyide bulup tamir etmen daha uzun süre kullanmana katkıda bulunabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezerkıran

aynı kartı bende kullanıyorum 3 senedir bendekinde tık yok maşşallah

sürekli aynı arızayı veriyorsa başka bir sebebi olmalıdır

kardeş buda ilk çıkan sky star2 lerden bendede maşallah 4 sene hiç tık demedi. geçen sene 2007 nisanda değişmişti bobin ne yapalım 1.5 sene daha idareetti yine melih bey kargoyla yollayacak buda 1.5 sene idare etse yeter ama heralde orjinal bobin gibi değil 2 seneye varamıyor zavallıcak

• quote:

Orjinalden alıntı: sezerkıran

quote:

Orjinalden alıntı: BİLÂL85

sezerr

ne lem

anladın sen onu sky star2 çok kullanışlı demi len

diger msn deki kişile konuştumm hakırmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.