Şimdi Ara

Skrill Rezaleti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar, skrill ile ilgili yaşadığım ilginç deneyimlerimi sizinle paylaşıp bununla bağlantılı olarak bir soru sormak istiyorum.

    Freelance yurtdışı iş yapıyorum ve Skrillden ödeme almıştım (370 usd). 10 gün süren gayretlerden sonra para skrill e ulaştı. Para ulaştığında 370 usd oldu 350 usd. Saçma bir kur ile para Türk lirasına çevrildi ve orda biraz para kaybettim. Neyse dedim kabul ettim kesintiyi parayı Enpara ya aktardım.
    Daha sonra öğrendim ki enpara kabul etmiyormuş parayı ve geri çeviriyormuş. 10 iş günü daha geçti, ve ben paranın kabul edilmediğini o zaman enpara yı arayıp sorduğumda öğrendim. 17 gün sonra para skrill e geri döndü ama 547 TL kesinti ile geri döndü. Bu kadar para nerde kesildi nasıl kesildi hiç bir fikrim yok. Ticket açıp öğrenmeye çalışıcam ama bu sırada size de bir sorayım dedim, sizce bu durum doğal mı?

    Skrill Rezaleti.







  • skrill genelde yasadisi bahis icin kullanildigi icin turk bankalarinin cogu gelen odemeyi kabul etmez gecmis olsun skrill boyle bi sirket

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CMB34 C kullanıcısına yanıt
    Peki hocam kesintinin bu kadar olmasi normal mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AyemNinja

    Peki hocam kesintinin bu kadar olmasi normal mi ?
    Evet, şu şekilde skrill euro olarak çalışıyor ve bazı siteler banka çekimi için ek ücret alırken para geri iade edilirse ayrı kesinti yapılıyor. Yani para ödenirken kesintiler oluyor ve para geri iade edilirken yine kesintiler oluyor. Kısaca çeşitli bankalar arasında alınan işlem ücretleri 2 kat olarak alındı, iade için skrill ayrı para almış olabilir.

    Skrill bitcoin olarak ödeme yapıyor sanırım tam bilmiyorum ancak parayı bitcoin olarak almak daha uygun olur. Para acil lazım değilse bitcoin olarak kalsın ileride yükselme olursa tl olarak çekersin belki kar elde edebilirsin. Ancak değer düşerse çekmemelisin.
  • Berat ALDIRMAZ kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.